Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 жовтня 2017, 19:22

«Дерево за автокредит» — Креді Агріколь Банку продовжує зелену ініціативу

28 жовтня 2017 року співробітники Креді Агріколь Банку висадили 50 садженців — горобини і катальпи — у Дорогожицькому парку. Захід пройшов уже вдруге в рамках проекту банку – зеленої ініціативи «Дерево за автокредит». Підтримка різноманітних екологічних проектів є важливою складовою глобальної стратегії соціальної корпоративної відповідальності банку «We Care!».

Креді Агріколь Банк – лідер у сфері автокредитування. Кожен другий кредит на авто оформлюється саме у Креді Агріколь. Лише за першу половину 2017 року банк видав 1 млрд грн кредитів на авто, перевершивши таким чином свій власний минулорічний рекорд.

«Креді Агріколь — соціально та екологічно свідомий банк, тому ми розуміємо свою відповідальність за збільшення автомобілів на дорогах України та прагнемо зробити свій внесок у збереження навколишнього середовища, тому ми висаджуємо дерева. Впроваджуючи такі ініціативи, як «Дерево за автокредит», ми дбаємо про довкілля та долучаємося до соціально та екологічно свідомих компаній України. Дякуємо співробітникам банку за ініціативність і за те, що слугують гарним прикладом для своїх дітей», — прокоментувала Галина Жукова, член Правління Креді Агріколь Банку, відповідальна за роздрібний бізнес, мережу та діджитал.

Активну допомогу в організації та проведенні акції надали співробітники КО «Київзеленбуд» та працівники КП УЗН Шевченківського району Києва.

Розвиток корпоративної соціальної відповідальності великих компаній все більше привертає увагу експертів ринку та медіа. Так, у 2016 році Креді Агріколь Банк увійшов до ТОП-10 українських компаній, що піклуються про природу та активно інвестують в навколишнє середовище (за версією щотижневого журналу «Власть денег»). А у 2017 році видання «Бізнес» визнало Креді Агріколь серед 10 лідерів КСВ. Співробітники банку регулярно беруть участь у загальноукраїнських акціях з прибирання та озеленення міст.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися