Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 жовтня 2017, 15:04

ФГВФО та НАБУ підвищуватимуть довіру населення до банків

29 жовтня 2017 року ФГВФО та Асоціація НАБУ підписали меморандум про партнерство та співробітництво, спрямоване на створення сприятливих умов для забезпечення довіри населення країни до банківської системи.

29 жовтня 2017 року ФГВФО та Асоціація НАБУ підписали меморандум про партнерство та співробітництво, спрямоване на створення сприятливих умов для забезпечення довіри населення країни до банківської системи.
ФГВФО та НАБУ підвищуватимуть довіру населення до банків/Фото:fg.gov.ua

Відповідно до даного меморандуму сторони домовились співпрацювати та координувати свої дії, спрямовані на підвищення довіри до банківського сектору країни, йдеться у повідомленні прес-служби Фонду.

Як зазначено у повідомленні, підвищення довіри відбуватиметься, зокрема, шляхом:

— щорічного проведення Всесвітнього дня заощаджень в Україні, в рамках якого просуваються різні ініціативи з підвищення рівня фінансової обізнаності населення, особливо стосовно важливості економії та розподілу бюджету громадян;

— розвитку інформаційного та законодавчого поля, що регулює питання, спрямовані на вдосконалення системи захисту прав споживачів фінансового сектору в Україні;

— створення позитивного іміджу банківської системи України та підтримка ініціатив, спрямованих на підвищення довіри населення до фінансового сектору.

Коментарі - 3

+
0
Maleficarum
Maleficarum
30 жовтня 2017, 15:28
#
«ФГВФЛ и НАБУ будут повышать доверие населения к банкам» Мульсериал «рошеновские истории»
+
+9
Антон Сидоров
Антон Сидоров
30 жовтня 2017, 16:40
#
После тети Леры долго придется доверие повышать. Что-то о другом деятеле (Кубиве) подзабыл народ. Его вклад значителен, если не «визначальний».
+
0
Nick777
Nick777
30 жовтня 2017, 16:59
#
«— ежегодного проведения Всемирного дня сбережений в Украине, в рамках которого продвигаются различные инициативы по повышению уровня финансовой грамотности населения, особенно в отношении важности экономии и распределения бюджета граждан;»
Они ещё и издеваются. Вернуть часть доверия просто. Надо всего лишь проиндексировать вклады в 2.5-3 раза и максимум гарантированный к возврату денег тоже поднять с 200 тыс до 600 тыс грн. Ну, это чтобы выйти в ноль и вернуться к разговору о доверии. Есть альтернатива. Вернуть доллар к отметке 8 грн/доллар и цены к уровню 2013 года. Пока ничего этого не заметно. Более того, власть и НБУ гордятся своими успехами, то есть тем, что украли у населения 70% их сбережений. Это ведь хищение в особо крупных размерах. Сколько там у нас сбережений нынче? Порядка 400 млрд грн, если не ошибаюсь. Так о какой проплате коммунальных услуг они хотят поговорить в этих условиях? Деньги на коммунальные услуги они украли. Вот пусть с них и оплачивают пожизненно тем, у кого украли.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися