Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 жовтня 2017, 10:50

FinTech Ukraine 2017: Унікальний навігатор бізнес-можливостей

1 листопада в Києві пройде конференція FinTech Ukraine 2017, інформаційним партнером якої виступає найбільший сайт про фінанси і бізнес «Мінфін».

В рамках підготовки до конференції, організатор заходу, компанія BankOnline, за підтримки медіа-партнерів «Мінфін» і «Finance.ua» буде знайомити своїх читачів з новими проектами в області фінансових технологій, які нещодавно заявили про себе і зараз завойовують своє місце на ринку Україна і не тільки.

Хто вони, які рішення пропонують, в чому їх унікальність — про це ми розповімо в нашій рубриці «Учасники стартап-сесії FinTech Ukraine 2017». А познайомитися з ними особисто, дізнатися подробиці і віддати свій голос за найкращий, на вашу думку, проект можна буде 1 листопада на конференції FinTech Ukraine 2017.

Ustarter

Завдання, які вирішує проект:

Ustarter – унікальний навігатор бізнес-можливостей. За допомогою системи Ustarter інвестори знаходять перспективні компанії, а бізнеси максимально швидко залучають інвестиції. Це майданчик для здійснення прямих інвестицій у проекти реального сектору економіки, такі як виробничі підприємства, діючий бізнес, стартапи та нерухомість.

Особливість проекту:

Ustarter – це перша глобальна краудсорсінг-платформа, в якій бізнеси, Інвестори і професіонали знаходять один одного.Платформа об’єднує краудфандінг (залучення інвестицій за винагороди), краудінвестінг (інвестування за частку в Проекті), краудлендінг (інвестування за відсотки за позикою) і краудхантінг (інвестування знань і досвіду за винагороду або частку). Ініціатор може скористатися будь-яким каналом залучення ресурсів для свого Проекту або запросити для досягнення мети і розвитку одразу всі.

Ustarter дозволяє компаніям залучати фінансування безпосередньо від зареєстрованих на майданчику приватних інвесторів. Самі інвестори отримують можливість вкласти гроші в бізнес, який працює, пройшов комплексний фінансовий аналіз. При цьому відсоткова ставка за кредитом визначається позичальником і зацікавленими в його проекті інвесторами в процесі торгів.

Відмінною особливістю краудінвестінгового майданчика Ustarter є:

  • мінімальний стартовий обсяг інвестицій;
  • сучасні методи інвестицій в «два кліки»;
  • можливість вторинного обороту інвестицій через продаж часток іншим користувачам платформи;
  • заробіток в інтернеті без вкладень за партнерською програмою Ustarter з виведенням реальних грошей.

Кілька слів про проект:

Ustarter – це можливість для кожного диверсифікувати свої вкладення і знайти підходящий для себе проект з найвигіднішими умовами. Для бізнесу – це в першу чергу новий інструмент, за допомогою якого підприємці мають можливість зібрати необхідні інвестиції, отримати відгуки та перших клієнтів.

Люди:

Команда Ustarter.co складається з шести осіб, до неї входять IT-фахівці, юристи, маркетологи, фінансисти і люди, які консультують з різних питань фінансового сектора. Засновник проекту – Крістіан Шпилька.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися