Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 жовтня 2017, 13:53

Кріптобіржа Bittrex заблокувала $1 млн жителя України

Українець поскаржився на блокування свого аккаунта на кріптовалютній біржі Bittrex без прояснення причин.

Українець поскаржився на блокування свого аккаунта на кріптовалютній біржі Bittrex без прояснення причин.
Фото: darkwebnews.com

Цікаво, що біржа заблокувала його відразу після того, як користувач перерахував на рахунок $1 млн в надії заробити на хардфорку Bitcoin Gold, повідомляє AIN.

На форумі bitcointalk українець повідомив, що надав всі запитані адміністрацією біржі документи, проте з моменту блокування пройшло більше тижня, а відповіді досі немає.

Користувачі форума відзначають, що подібні блокування останнім часом почастішали. Деякі пов'язують їх з санкціями США проти Куби, Ірану, Північної Кореї, Судану, Сирії, Росії та Криму, а також з протидією шахрайству і відмиванню грошей.

За словами українця, він не проживає на території Криму, що могло б пояснити блокування. Також він наполягає на тому, що вкладені кошти повністю законні, що він документально підтвердив співробітникам біржі. За словами потерпілого, це «сімейні інвестиції».

Українець також стверджує, що його аккаунт був верифікований, після чого він повторно відправив документи, що підтверджують його особу, і актуальне фото. Однак розблокування за цим не послідувало. У техпідтримку йому повідомили, що обліковий запис знаходиться на розгляді і попросили очікувати.

В обговорення прийшли кріптоентузіасти з інших країн, які також поскаржилися на блокування своїх акаунтів. Правда, ні в кого з них не було на рахунку таких великих сум. Досвідчені користувачі рекомендують не зберігати більше $2 000 на «одному кошику».

Раніше «Мінфін» повідомляв, що запланований хардфорк Bitcoin Gold пройшов трохи раніше визначеного терміну. Спочатку очікувалося, що форк BTG відбудеться 25 жовтня, однак мережа біткоіни досягла зазначеного блоку трохи швидше.

Коментарі - 4

+
+8
Борис Будяк
Борис Будяк
29 жовтня 2017, 14:17
#
И почему я не верю:)

Я конечно могу поверить, что кто то в Украине заработал миллионы долларов на крипте, но поверить, что бы кто то завел на одну биржу, да еще и на один аккаунт лям зеленки:)Вы зачем эту чушь публикуете???
+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
30 жовтня 2017, 10:56
#
Никто и не говорил, что это заработанные на майнинге и т.д.
«По словам пострадавшего, это «семейные инвестиции».» — ответ человека.

Я предствляю, если это реально «семейные сбережения» — это как положить на депозит в комерч.банке под 22 % 1 млн.дол. эквивалент как в Форвард банке, и тут на те через 1 неделю временная, и через месяц ты получаешь только 200 тыс.грн.
+
0
Борис Будяк
Борис Будяк
30 жовтня 2017, 11:56
#
Если этот лам заработан на чем то другом, то значит у этой семьи минимум 100лямов кассы.И это не отменяет все, что я написал о глупости ввода на одну биржу, да еще и на один аккаунт, такой суммы.
+
0
gastgeber
gastgeber
29 жовтня 2017, 17:12
#
Биржа сепарская. Явно Крым считают — турецким.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися