Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 жовтня 2017, 16:48

Перетворити шопінг на задоволення — безцінно

Відтепер сервіс MyDutyFree та знижка від MasterCard тепер доступні пасажирам аеропорту «Київ» в Жулянах.

1. Замовляйте товари на mydutyfree.net та введіть промокод MCPREMIUM2. Розраховуйтеся картками в аеропортах «Бориспіль», «Київ» або «Одеса».3. Отримуйте 15% знижки на замовлення.

Усі власники преміальних карток Gold Mastercard, World Mastercard, Platinum Mastercard, World Elite Mastercard та World Black Edition Mastercard від Таскомбанку мають унікальну нагоду оформити замовлення на сайті mydutyfree.net або через мобільний додаток MyDutyFree, не пізніше ніж за годину до вильоту, та скористатися промокодом MCPREMIUM, що надає знижку 15% на все попередньо оформлене замовлення.

Адреси аеропортів, в яких діє акція: «Київ» (02000, Україна, м. Київ, вул. Медова, 2, аеропорт «Київ»), «Бориспіль» (08307, Україна, Київська обл., м. Бориспіль-7, аеропорт «Бориспіль», термінал Д) та «Одеса» (65054, Україна, м. Одеса, аеропорт ЦА).

Партнер: MyDutyFree — зручний сервіс, що дозволяє подорожуючим заздалегідь ознайомитися з асортиментом магазинів duty free, дізнатися ціни та оформити попереднє замовлення з знижкою на сайті або в мобільному додатку.

Акція діє до 31 грудня 2017 року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися