Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 жовтня 2017, 16:41

Amazon продає і доставляє цілі будинки

Новий будиночок розміром з морської контейнер можна замовити на сайті Amazon. При цьому його привезуть за будь-якою вказаною адресою.

Новий будиночок розміром з морської контейнер можна замовити на сайті Amazon.
Фото: digitaltrends.com

Невеликий будинок від компанії MODS International називається «Крихітний Дім» і коштує $36 000. Його доставка обійдеться в $3 700, а чекати доведеться близько трьох тижнів, повідомляє Хайтек.

Малогабаритне житло зроблено з морського контейнера і розраховане на покупців, які «хочуть жити простим життям і задовольнятися малим».

Будиночки продаються повністю мебльовані, обладнаними сантехнікою і електропроводкою, з теплоізоляцією і кондиціонером. Там є спальня, кухня, душ, туалет, раковина, кухня і вітальня. А якщо відкрити великі двері з торця «будівлі», буде здаватися, що у вас прекрасний вид на внутрішній дворик.

Звичайно, «Крихітний Дім» не можна назвати вершиною дизайнерського мистецтва в своєму сегменті. Зате вони екологічні, мобільні, їх можна купити без іпотеки, дешево утримувати і податок на власність прагне до нуля. За такі гроші — це відмінний варіант для всіх, хто обмежений у коштах, або хто хоче мати затишний і повністю обладнаний заміський будинок. Або будиночок для гостей у дворі власного будинку.

Однак, в США далеко не всі в захваті від таких будинків. У 2016 році жителі міста Мілтон виступили проти малобюджетних будинків в їхньому районі. Вони вважають, що це зробить район менш благополучним і зіб'є ціну на їх престижну нерухомість.

Коментарі - 2

+
+21
Вячеслав Lenskyy
Вячеслав Lenskyy
22 жовтня 2017, 9:06
#
В Житомире такие контейнеры тоже делают
https://www.facebook.com/Ukrdream.zt.ua
+
0
Mykhailo Kiriushkin
Mykhailo Kiriushkin
23 жовтня 2017, 10:43
#
$40K?! В Украине это точно не интересно.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися