Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 жовтня 2017, 13:51

Десять незвичайних речей, забутих українцями в Uber

Міжнародна технологічна компанія Uber склала список найбільш незвичайних речей, забутих українськими користувачами сервісу.

Міжнародна технологічна компанія Uber склала список найбільш незвичайних речей, забутих українськими користувачами сервісу.
Фото: flickr.com

Рейтинг створений на основі звернень користувачів і водіїв в службу підтримки Uber в Україні за останні півроку.

Серед найдивніших предметів, залишених користувачами Uber: бензопила, яку забув пасажир у Львові; академічна мантія в Дніпрі; а також коробка абрикосів і пакет з ніжкою від столу, які залишили після поїздки користувачі в Одесі.

Топ 10 найбільш незвичайних речей, забутих в автомобілях Uber в Україні, виглядає так:

  1. Торт (Київ)
  2. Бензопила (Львів)
  3. Академічна мантія (Дніпро)
  4. Набір Lego (Київ)
  5. Булава (Київ)
  6. Пакет з ніжкою від столу (Одеса)
  7. Коробка абрикосів (Одеса)
  8. Вишиванка (Київ)
  9. Ящик з інструментами (Львів)
  10. Рація (Київ)

Uber також визначив і самі «забудькуваті» місяці в Україні за останні півроку. В цілому, статистика показує, що найчастіше українці забували речі влітку.

Так, найбільше звернень до служби підтримки про забуті речі в Києві та Одесі надійшло в липні і серпні, у Львові ‒ в квітні і липні, в Харкові самим «врожайним» став червень, в Дніпрі ‒ липень, а в Запоріжжі, де Uber почав працювати в кінці липня ‒ вересень.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що в першу п'ятірку країн, користувачі яких найчастіше замовляли поїздки через додаток Uber в Україні, увійшли: Великобританія, Польща, Росія, США і Франція.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися