Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 жовтня 2017, 20:00

Найголовніше за четвер: медична реформа і біткоін поза законом

Верховна Рада України прийняла в цілому закон про медичну реформу. За законопроект №6327проголосувало 240 депутатів.

«Укртелеком» повернули в державну власність

Господарський суд Києва задовольнив позов Фонду держмайна щодо приватизації українським бізнесменом Рінатом Ахметовим компанії «Укртелеком». Суд визнав договір купівлі-продажу акцій недійсним.

Чому біткоін залишиться поза законом в Україні

Всього кілька років тому мало хто сприймав криптовалюту серйозно. Тим більше, вирішувалося в них інвестувати. Сьогодні вони у всіх на слуху. А надзвичайне зростання біткоіну змушує задуматися про вкладення в віртуальні валюти багатьох інвесторів.

Кому вигідні прогнози про колапс на ринку нерухомості

Про те, що на ринку первинної нерухомості надулася бульбашка, яка ось-ось лопне, не говорить тільки ледачий. На ринку панує штиль, як напередодні бурі. Забудовники безуспішно намагаються продати квартири, покупці чекають — коли ж обваляться ціни. Чому цього не станеться, розповідає Ярослава Чапко, директор CDS.

Як банки перевіряють «чистоту» клієнтських грошей — опитування «Мінфіну»

«Мінфін» вирішив поцікавитися у читачів, чи доводилося їм вже підтверджувати джерела своїх доходів, та як вони ставляться до подібної ініціативи влади.

Коментарі - 1

+
0
Maleficarum
Maleficarum
20 жовтня 2017, 8:55
#
«Главное за четверг: медицинская реформа и биткоин вне закона» Ну медицинская реформа вне закона-понятно… А биткоин то почему?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися