Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 жовтня 2017, 15:45

Перерахунок 25 000 000 гривень тривав 12 годин — перфоманс Сантьяго Сьєрра, представлений на YES 2017

Близько 12 годин тривав перерахунок 25 000 000 гривень в рамках перфомансу іспанського художника Сантьяго Сьєрра, що був приурочений до 14-ї Щорічної зустрічі Ялтинської Європейської стратегії (YES). Робота продовжує серію перфомансів, під час яких Сьєрра балансує між тим, що є легальним, а що ні та змушує глядачів задуматися.

Робота відображає роль грошей: перерахунок 25 000 000 гривень готівкою нагадує про те, що гроші все ще керують процесами, що відбуваються в кулуарах влади. Зокрема, в Україні хабарництво і корупція гальмують модернізацію, реформи і верховенство права, продовжуючи модель поведінки, котра існувала до Євромайдану.

За перфомансом у режимі реального часу мали можливість спостерігати не лише учасники YES, але й відвідувачі PinchukArtCentre завдяки онлайн трансляції, яку забезпечила компанія COSMONOVA|NET.

- «Особливість роботи команди COSMONOVA|NET на 14-й Щорічній зустрічі YES полягала у «відсутності права на будь-яку помилку, адже Live трансляція це набагато складніше, ніж працювати з підготовленим ефіром. Також, спеціально для заходу була розроблена система Online Real Time, для підрізки і публікації контенту» - розповів виданню Тарас Козачук, технічний директор COSMONOVA|NET.

Відео перфомансу за матеріалами The Village Україна

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися