Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 жовтня 2017, 9:39

Уряд виділив 30 млн грн на «доступне житло»

Кабінет міністрів виділив 30 млн грн на програму придбання доступного житла.

Кабінет міністрів виділив 30 млн грн на програму придбання доступного житла.
Кабмін виділив 30 млн грн на "доступне житло"/Фото зі сторінки Facebook Зубко

Про це написав віце-прем'єр-міністр — міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко на своїйсторінці в Facebook.

За його словами, першочергове право в отриманні пільгового кредиту на придбання доступного житла відтепер мають учасники АТО і внутрішньо переміщені особи.

«Вперше такий принцип ми заклали в порядок використання коштів за відповідною держпрограмою по забезпеченню громадян доступним житлом. На неї виділено 30 млн гривень», — заявив міністр.

Також за словами Зубко, в цьому році були змінені підходи до розподілу виділених коштів між регіонами — в залежності від кількості учасників АТО і внутрішньо переміщених осіб.

Міністр розповів, що був затверджений порядок спрямування бюджетних коштів в області, схвалюється перелік об'єктів житлового будівництва, на добудову або придбання житла в яких можуть спрямовуватися кошти.

За його словами, головним розпорядником бюджетних коштів є Державний фонд сприяння молодіжному житловому будівництву та його регіональні представництва.

Коментарі - 3

+
+13
AleksandrBank
AleksandrBank
19 жовтня 2017, 10:15
#
Это 70-90 квартир.
+
+24
slavaNBA
slavaNBA
19 жовтня 2017, 10:33
#
В лучшем случае. И система распределения мест в очереди мягко говоря «не очень».
+
0
Strain
Strain
19 жовтня 2017, 22:25
#
Да и лже-льготников в разы больше чем реальных АТОшников. У меня вон пара знакомых с корочками за 1 неделю прибывания в АТО за 20км от линии столкновения.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися