Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 жовтня 2017, 10:31

Британська інфляція на максимумі за 5 років

Вірогідність підвищення процентних ставок у Британії росла уперше за останнє десятиліття, набираючи імпульс у вівторок у міру зростання британського індексу споживчої інфляції з 2.9% до 3.0%, таким чином, це максимальне значення з квітня 2012 року. На тлі слабких економічних даних, невизначеності навколо Brexit, а також заморозки зростання реальних доходів у Британії, рішення ЦБ по посиленню політики, на думку аналітика компанії FxPro, буде прийматися з обережністю.

UK_CPI_171018

На тлі посилення напруженості на Близькому Сході, нафта пішла в ріст, оскільки ринки стурбовані можливими перебоями з постачаннями.Звіт API показав істотніше зниження запасів нафти в сховищах після приєднання Іраку до бойових дій в Киркуке, напруженості, що зберігається, між Іраном і США, на цьому фоні ціни на нафту пішли вгору.

Пара EURUSD демонструвала незначні зміни в динаміці в ході торгів в середу. В даний момент пара EURUSD торгується близько 1.1760.

Пара USDJPY близька до рівня закриття у вівторок. В даний момент пара USDJPY торгується близько 112.30.

Пара GBPUSD торгується біля мінімумів початку сесії 1.3182.

Золото підросло на 0.12% на початку торгів. В даний момент воно торгується біля $1.285.

Марка нафти WTI підросла на 0.2% в середу, в даний момент вона торгується біля $52.32 за барель.

Основні релизи даних сьогодні:

У 11: 10 президент ЄЦБ Драгі вимовить вступну промову на конференції ЄЦБ «Структурні реформи в єврозоні» у Франкфурті, Німеччина.

У 11: 30 статистичне відомство Британії випустить дані по середньому рівню доходів, включаючи бонуси за серпень. Консенсус-прогноз вказує на незмінне значення на рівні 2.1%. Ринки чекають побачити, чи відповідає зростання середніх доходів інфляції. Якщо вони відповідають, можна чекати підвищення процентних ставок Банком Англії.

UK_earnings_171018

У 15: 00 президент ФРБ Нью-Йорка Уільям Дадлі і президент ФРБ Роберт Каплан виступлять в Нью-Йорку і Техасі відповідно.

У 15: 30 Бюро перепису США опублікує число виданих дозволів на будівництво за вересень. Минулий реліз був слабким на рівні -0.8%, зараз консенсус-прогноз вказує на -0.5%.

У 17: 30 Управління енергетичною інформацією США опублікує дані по зміні запасів нафти за тиждень аж по 13 жовтня. Консенсус-прогноз вказує на зниження в розмірі — 4.75 млн. проти минулої оцінки на рівні — 2.747 млн. Можна чекати підвищення рівня волатильності, у випадку якщо фактичні дані істотно відрізнятимуться від очікувань.

US_CrudeInven_171018

За матеріалами FxPro

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися