Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 жовтня 2017, 12:47

У Приваті розповіли, які консульства перевіряють онлайн-довідки з банку

Українські посольства і консульства 7 країн світу використовують у своїй роботі електронні довідки ПриватБанку, справжність яких можна перевірити на спеціальному сайті.

Українські посольства і консульства 7 країн світу використовують у своїй роботі електронні довідки ПриватБанку, справжність яких можна перевірити на спеціальному сайті.
Консульства 7 країн світу використовують у своїй роботі е-довідки ПриватБанку/ Фото: itc.ua

Як повідомила прес-служба банку, на сьогодні ініціативу ПриватБанку повністю відмовитися від паперових документів з «мокрими» печатками підтримали посольства і консульства Угорщини, Австрії, Данії, Бельгії, Польщі, Німеччини та Нідерландів.

«Миттєве отримання довідок про стан рахунку через електронний банк або банківський додаток стало революційним рішенням для клієнтів, і ми раді, що такі інновації були підтримані дипломатичними місіями провідних європейських країн», — зазначив маркетинг-директор ПриватБанку Микола Щербина.

За його словами, головна перешкода для масового використання цієї технології — це неготовність приймати такі довідки окремими державними і комерційними організаціями. Саме тому банк реанімує внутрішню програму #paperless. Її головна мета — відмова від запиту зайвих паперових довідок і документів як самим банком, так і іншими організаціями в Україні.

«Будемо ініціювати зміни в нормативні документи, робити запити в усі інстанції, проводити навчання, працювати з громадською думкою. Якщо коротко — ми будемо боротися за зручність і комфорт для наших клієнтів», — зазначив маркетинг-директор ПриватБанку.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
17 жовтня 2017, 19:32
#
Идеи академика Глушкова находят своё применение на практике.

Удачи во всех начинаниях.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися