Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 жовтня 2017, 9:15

Акції, за якими варто спостерігати цього тижня

Сезон звітності за третій квартал вже офіційно розпочався. Поки компанії публікують свої фінансові результати, пропонуємо вашій увазі декілька відомих імен, за якими варто спостерігати цього тижня.

Netflix Inc.

16 жовтня компанія Netflix Inc. (NFLX) опублікує звіт про доходи за третій квартал 2017 року. За останні декілька кварталів, компанія потокового відео лиш один раз не зуміла виправдати прогнозів аналітиків, проте тричі заявляла про високі результати, що привело до середнього показника в 28.6%.

Останнім часом компанія Netflix зміцнює свої позиції за рахунок покращення свого сучасного відео контенту. Більш того, компанія працює над регіональнім програмуванням аби поліпшити свої позиції найближчим часом. Зважаючи на такі корпоративні плани, експерти вважають, що ці фактори підвищать глобальний розвиток компанії, а також розвиток на внутрішньому ринку.

В минулому кварталі компанія заявила про прибуток на акцію в розмірі 15 центів, що виявилося нижчим за прогнози аналітиків, котрі очікували 16 центів на акцію. Проте виручка компанії виросла на 32,3%, склавши 2.786$ млрд. Результати виручки перевершили прогнози аналітиків, котрі очікували 2.761$ млрд… Головним чинником збільшення виручки Netflix є стійке зростання передплатників компанії.

Johnson & Johnson

Фармацевтична компанія Johnson & Johnson опублікує звіт про доходи за третій квартал 17 жовтня до відкриття ринку. Попередній звіт компанії за другий квартал здивував інвесторів, оскільки доходи збільшилися на 2.23%.

У другому кварталі генеральний директор Johnson & Johnson Алекс Горські сказав, що очікує зростання продажів та прибутків компанії у другій половині 2017 року. За перші півроку продажі компанії збільшилися на 2.4% за винятком витрат на поглинання і коректування цін на покупку. Очікується, що органічні продажі компанії зростуть на 4% у другій половині поточного року.

Del Taco Restaurants

В понеділок компанія Del Taco Restaurants опублікує квартальний звіт про доходи. Згідно прогнозам аналітиків, компанія повідомить про прибуток на акцію в розмірі 0.13$.

27 липня компанія опублікувала фінансовий звіт за другий квартал. Тоді компанія зуміла перевершити прогнози ринку. У другому кварталі чистий прибуток компанії показав приріст в 4.80%, а прибутковість акцій зросла на 5.90%.

Квартальна виручка Del Taco склала 108.60$ млн., що перевершили прогнози аналітиків, котрі очікували виручку в розмірі 107.80$ млн. У річному розрахунку квартальна виручка компанії збільшилась на 8.6%. Згідно прогнозам аналітиків, за поточний рік прибуток на акцію складе 0.55$, та 0.60$ на акцію в наступному році.

eBay

Компанія eBay опублікує фінансовий звіт за третій квартал 18 жовтня після закриття ринку.

Попередній квартальний звіт компанія електронної комерції опублікувала в липні, тоді EPS склав 0.45$, що співпало з прогнозами ринку. Якщо говорити про виручку, то компанія повідомила про 2.33$ млрд., що виявилося вищим за очікування аналітиків, які прогнозували виручку в розмірі 2.31$ млрд. У річному розрахунку виручка компанії збільшилась на 4.4 відсотки.

Чистий прибуток eBay збільшився приблизно на 80.93%, а прибутковість акцій зросла на 17.50%. За аналогічний квартал 2016 року EPS компанії склав 0.43$. Експерти ринку вважають, що прибуток на акцію в третьому кварталі складе 2.00$.

Підписуйтесь на щоденні новини, аби поліпшити торговельний досвід. Trade12 це спільнота брокерів та інвесторів, які надають якісні послуги всім справжнім і потенційним клієнтам. Залучайтеся до нашої спільноти.Trade12 чекає на вас.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися