Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 жовтня 2017, 16:43

Нідерланди заборонять продаж бензинових і дизельних авто до 2030 року

Уряд Нідерландів опублікувала план, який передбачає заборону на продаж нових автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння до 2030 року, повідомляє Electrek.

Уряд Нідерландів опублікувала план, який передбачає заборону на продаж нових автомобілів з двигунами внутрішнього згоряння до 2030 року, повідомляє Electrek.
Фото: pixabay.com

Спочатку Нідерланди планували перейти на електромобілі до 2025 року, але потім змінили дату на 2030 рік, повідомляє AIN.

В даний час частка електрокарів в країні складає всього 2%. Втім, як зазначає Electrek, нове розпорядження, а також поява на ринку все більшої кількості моделей з електричними двигунами дозволить Нідерландам досягти поставленої мети.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що Франція і Великобританія планують заборонити всі бензинові і дизельні транспортні засоби до 2040 року.

Коментарі - 1

+
0
Strain
Strain
15 жовтня 2017, 11:33
#
Полагаю, что у нас данное ограничение будет введено не раньше 2050 года. А причина — огромнейший рынок в который можно слить все бензиновое/дизельное, которое запретят к продаже и скорее всего обложат налогами в ЕС.
Очень удобная для всех ситуация. Для Украины — ублажение нытиков, для ЕС слив авто, и в дальнейшем Украина введет такие же пошлины как и ЕС. В конечном итоге в дураках останутся только те, кто эти машины купит.
Поэтому относительно скоро сбудется мечта идиотов, которые хотят дешевых машин с ЕС.
А потом они же будут ныть, что экология фуфло, машин полно, негде пешеходам ходить. Для того, что бы понять всю печальность ситуации достаточно поездить по развитым мировым столицам. И сразу отпадает любое желание наводнять нашу страну машинами. Если, к примеру, в Днепре станет машин как в Киеве — я куда то перееду от этих выхлопных газов, пробок, машин на тротуарах и т. д.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися