Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 жовтня 2017, 16:31

Влада Мексики пропонує врегулювати біткоін

Мексиканські політики приєднуються до зростаючої кількості регуляторів, які бажають отримати контроль над біткоіном і фінансовою технологією. Про це повідомляє Bitcoin.com.

Мексиканські політики приєднуються до зростаючої кількості регуляторів, які бажають отримати контроль над біткоіном і фінансовою технологією.
Фото: pixabay.com

Нещодавно Мексика постраждала від урагану і землетрусу, тому, ймовірно, що на деякий час сповільнить впровадження законодального закону про регулювання біткоіна та інших криптовалют.

У проекті закону, поданому Шекі Еспехо, пропонуються заходи по регулюванню компаній, що працюють з віртуальними валютами, такими як біткоін.

При цьому особливих подробиць щодо законопроекту немає. Планується, що Центральний банк Мексики буде здійснювати регулювання операцій, пов'язаних з криптовалютою.

Дане законодавство є відповіддю на фінансовий бум Мексики. Експерти вважають, що Мексика стане лідером в своєму регіоні в області фінансових технологій.

«У 2015 році було менше ніж 50 компаній, що працюють з криптовалютою. А вже в 2016 році їх кількість зросла до 158. При цьому в цьому році їх уже більше 240», — повідомило анонімне джерело.

Коментарі - 1

+
+14
Ivan Ivanov
Ivan Ivanov
10 жовтня 2017, 18:21
#
Самое интересное — бах и умерли ПК — все кошельки не восстановить. А там миллионы… И все — банкрот )
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися