Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 жовтня 2017, 10:12

У мережі з'явилася перша фотографія електровантажівки Tesla Semi

Електровантажівка Tesla Semi була знята на засекреченому полігоні в Каліфорнії, де американська компанія проводить дорожні тести своїх нових електромобілів.

Електровантажівка Tesla Semi була знята на засекреченому полігоні в Каліфорнії, де американська компанія проводить дорожні тести своїх нових електромобілів.
Фото: itc.ua

Автор знімка, який з'явився на Reddit, запевняє що зняв першу електровантажівку компанії Tesla, презентація якої відбудеться 26 жовтня 2017 року, передає ITC.

Особистість автора не афішується, так що неможливо зрозуміти, чи дійсно це працівник компанії, випадковий щасливчик або професійний автошпіон.

У будь-якому випадку, навіть з такого ракурсу вантажівка на фото дуже схожа на вищезгаданий тизер. Дизайн відрізняється футуристичністю і аеродинамічністю, а сама компоновка вказує на те, що двигун захований не під капотом, а набагато глибше.

Читайте також: Tesla припиняє продаж найбільш доступної Model S

Крім того, в лівій частині фотографії видно додатковий аеродинамічний козирок сріблястого кольору, який буде кріпитися на вантажівку після з'єднання з причепом (на офіційному тизері цей елемент як видно вже встановлено, і вантажівка помітно вище, ніж на фото з полігону).

Варто відзначити, що за даними інсайдерів електрична вантажівка Tesla може отримати запас ходу в діапазоні від 300 до 500 км, а на її основі можуть також побудувати компактний пікап.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися