Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 жовтня 2017, 20:00

Найголовніше за середу: недокапіталізовані банки, нові пенсії і електронні гроші

Заступник голови Національного банку України (НБУ) Катерина Рожкова заявила, що вимоги щодо докапіталізації до 200 млн грн порушують шість банків, повідомляє Інтерфакс-Україна.

В Нацбанку також розповіли, що там допускають перегляд графіка докапіталізації банків.

Розенко сказав, коли очікувати «нових» пенсій

Перерахунок всіх пенсій буде здійснений з 1 жовтня 2017 року. Про це заявив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, повідомляє прес-служба Кабміну. Пенсіонери, що отримують виплати на початку місяця, отримають своє підвищення за жовтень в листопаді.

Пенсійна реформа — зрада чи перемога — опитування «Мінфіну»

Пенсійна реформа викликала неоднозначну реакцію. Хтось звинувачує владу в популізмі — мовляв, підвищення пенсій ще більше роздує дефіцит ПФ, а реального поліпшення не буде. Інші стверджують, що після 25 років бездіяльності пенсійна реформа — справжній прорив. «Мінфін» вирішив поцікавитися у читачів, що вони думають з цього приводу.

Україна обговорить з МВФ ціни на газ для населення

Україна обговорить з МВФ ціноутворення на газ для населення на наступному тижні у Вашингтоні. Про це в ході круглого столу повідомив заступник міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігор Прокопів, передає РБК-Україна.

Чому НБУ зацікавився електронними грошима

Нацбанк намагається розширити межі свого впливу на грошовий обіг в країні. Для цього регулятор має намір посилити контроль над безготівковими розрахунками, які проводяться з використанням електронних грошей.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися