Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 жовтня 2017, 12:10

FinTech Ukraine 2017: Збираємо набір платіжних інструментів для онлайн-бізнесу

1 листопада в Києві пройде конференція FinTech Ukraine 2017, інформаційним партнером якої виступає найбільший сайт про фінанси і бізнес «Мінфін».

В рамках підготовки до конференції, організатор заходу, компанія BankOnline, за підтримки медіа-партнерів «Мінфін» і «Finance.ua» буде знайомити своїх читачів з новими проектами в області фінансових технологій, які нещодавно заявили про себе і зараз завойовують своє місце на ринку Україна і не тільки.

Хто вони, які рішення пропонують, в чому їх унікальність — про це ми розповімо в нашій рубриці «Учасники стартап-сесії FinTech Ukraine 2017». А познайомитися з ними особисто, дізнатися подробиці і віддати свій голос за найкращий, на вашу думку, проект можна буде 1 листопада на конференції FinTech Ukraine 2017.

PayCore.io

Завдання, які вирішує проект:

Налаштування прийому і маршрутизації платежів для онлайн-бізнесу. За допомогою алгоритмів PayCore.io компанії можуть істотно скорочувати витрати на проведення платежів, знижувати комісії для своїх клієнтів, ефективно працювати з онлайн-валютами і отримувати детальну аналітику про свої транзакції.

Особливість проекту:

PayCore.io — це набір інструментів для онлайн-бізнесу, який приймає платежі. За допомогою сервісу можна гнучко налаштувати прийом платежів від ваших клієнтів, з урахуванням багатьох факторів — починаючи від валюти платежу, закінчуючи часом або географією платника.

Ми цього часто не помічаємо, але побічні транзакції в онлайні — особливо якщо ви платите однією валютою, а ціну виставлено в іншій — в сукупності дають досить серйозне навантаження до платежу. В результаті багато клієнтів залишаються незадоволеними і можуть взагалі не провести платіж. Деякі комісії лягають на плечі бізнесу.

В результаті бізнес щомісяця втрачає гроші і лояльність клієнтів. Причому часто непомітно для себе. PayCore.io – система, яка дозволяє налаштувати прийом платежів таким чином, щоб клієнт отримував максимально комфортні для себе умови, а бізнес — не втрачав дохід і не платив зайве.

Крім того, творці PayCore.io зробили систему так, щоб бізнес міг отримувати платежі безпосередньо, на власний рахунок, а не на рахунок агента. Крім прийому платежів, ця система працює також на відправлення платежів в інші системи та обмін валют. PayCore.io знаходить для вас максимально вигідні курси і найнадійніші маршрути для платежів. При цьому вся інформація збирається та аналізується. Таким чином, з кожним місяцем ефективність системи для бізнесу зростає.

Кілька слів про проект:

Ядро продукту PayCore.io — інтеграція фінансових веб-сервісів в єдиний хаб, автоматизація та оптимізація всіх процесів, пов’язаних з обробкою платежів. Проект PayCore.io розробляється компанією PayMaxi, ідеологія якої — створення відкритої екосистеми FinTech сервісів, пов’язаних між собою, надаючи необмежені можливості в швидкому прототипуванні і запуску фінансових сервісів і платіжних систем.

Люди: Команда PayCore.io складається тільки з IT-фахівців і розробників. Лідер команди Денис Кириченко понад 10 років створює FinTech проекти, брав участь в Webmoney, RBKMoney Monexy, є співзасновником Interkassa, W1.ua, PayMaxi, переможець Space Apps Challenge Kiev 2017.

Web-сайт: https://paycore.io/

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися