Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 жовтня 2017, 12:44

Американці будують велику ферму для майнінга в Швеції

Компанія The Future of Mining, що базується в Майамі, будує великий дата-центр в Швеції, який буде розташований в технологічному центрі Boden-Älvsbyn. Про це повідомляє Bitcoin.com.

Компанія The Future of Mining, що базується в Майамі, будує великий дата-центр в Швеції, який буде розташований в технологічному центрі Boden-Älvsbyn.
Фото: medium.com

Площа нового дата-центру становитиме 1 500 м2. Крім того, поруч буде знаходитись велике офісне приміщення. У Boden-Älvsbyn вже є кілька глобальних компаній, включаючи Canaan Creative, що займаються високопродуктивними обчисленнями і які працюють з технологією блокчейн.

Місцевий мер, Хелена Олунд заявила, що вітає нові інвестиції і вдячна шведським властям за те, що вони прагнуть отримати виходу з зростаючої індустрії, пов'язаної з криптовалютою і блокчейном.

Читайте також: Одна з найбільших в світі біткоіни-ферм майнера Bitmain. Фото

«Швеція знаходиться на правильному шляху, що дозволить їй забезпечити зростання в цій новій галузі, що розвивається. Ми дуже раді і пишаємося тим, що зробили наступний крок разом з The Future of Mining», — зазначила Олунд.

У свою чергу американська компанія The Future of Mining повідомила, що сподівається збільшити масштаб видобутку криптовалюти і знайти європейських клієнтів для своїх високопродуктивних обчислювальних послуг.

Коментарі - 5

+
+9
Александр Молченко
Александр Молченко
2 жовтня 2017, 14:35
#
Как по мне, так лучше спекулировать криптовалютами на бирже, чем просто майнить их. Во-первых, сильно дорого обходится отлаживание ресурсов и само оборудование, во-вторых, не все страны еще официально приняли их, в-третьих, что будут делать с криптовалютами, когда вера в них закончится, ведь сейчас основной рост битка держится исключительно на вере в него, с его-то капитализацией 73,6 млрд, такой себе пузырь, а вот когда он лопнет, то схлопнутся вместе с ним и инвесторы, которые в него влезли. Ну и, в-четвертых, всегда можно будет продать на падении, чего не выйдет сделать его держателям во время паники.
+
0
Вадим Кравец
Вадим Кравец
3 жовтня 2017, 22:18
#
Вы часто угадываете направление движения их цены?
+
0
Александр Молченко
Александр Молченко
9 жовтня 2017, 16:22
#
Стараюсь торговать по тренду, а дальше рынок показывает прав я или нет. Если говорить о криптовалютах, то там в принципе пока тренды растут по основным, так что стараюсь выбирать с наибольшим потенциалом роста.
+
0
vitamin4eg
vitamin4eg
3 жовтня 2017, 12:44
#
Ну в фермах тоже есть толк. Я сам немного майнил, пока ресурсы позволяли и на Полонексе переводил все в другие криптовалюты. Просто сейчас непонятно в каком направлении будет развиваться майнинг в Украине, а с учетом того, что недавно власти изымали фермы, пока все остается довольно туманным, поэтому тоже пока просто торгую ими.
+
0
Вадим Кравец
Вадим Кравец
3 жовтня 2017, 22:18
#
Торгуете? С кем?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися