Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 вересня 2017, 13:40

Субсидії на новий опалювальний сезон будуть автоматично переоформлені для 7,5 млн сімей

У новому опалювальному сезоні субсидії будуть автоматично перепризначені для 7,5 млн сімей, які отримували субсидії в минулому сезоні.

У новому опалювальному сезоні субсидії будуть автоматично перепризначені для 7,5 млн сімей, які отримували субсидії в минулому сезоні.
Фото: ukranews.com

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко в ефірі одного з телеканалів, повідомляє Уніан.

«Жодних революційних змін у системі нарахування і призначення субсидій не буде. Відбудуться зміни, які тільки поліпшують систему субсидій і роблять її ще простішою для людей. Найголовніше, що тим людям, які вже є в системі субсидій, а це 7,5 мільйона сімей, перепризначення субсидій відбудеться автоматично», — сказав він.

Читайте також: Введений новий порядок розрахунку «опалювальної» субсидії

Чиновник зазначив, що громадянам, які вже отримували субсидію, не потрібно подавати ніяких нових звернень чи документів, управління соцзахисту все здійснить самостійно в автоматичному режимі.

«І будь-які зміни у фінансовому стані сім'ї також відслідковуються в автоматичному режимі. Вже налагоджено нормальний обмін інформацією з ДФС і Пенсійним фондом, і цей обмін також відбувається автоматично», — додав він.

Коментарі - 2

+
0
correspondent
correspondent
29 вересня 2017, 18:15
#
7,5 миллионов. По 3 человека в каждой семье. Это 22,5 миллиона человек.
А сколько сейчас в стране живет людей. если перепись была в 2001 году — 17-й год скоро пойдет, как не известно, сколько же живет на Украине человек.
Особенно в свете того, что Польша рапортует о 2 миллионах заробитчан, страны ЕС — о 2-5, Россия — о 5+. 10 миллионов трудоспособных украинцев на заработках, и это люди возрастом 20-50 лет, создают чужой ВВП, а тут что?
Эхххх…
Че-то у меня такое чувство, что, когда проведут перепись, выяснится, что в стране этак 25-30 миллионов живет постоянно. И тогда окажется, что 75 — 90 % украинцев не в состоянии оплатить коммуналку.
Вот так… Зато туристический безвиз!
+
0
oleg p
oleg p
16 листопада 2017, 18:54
#
Ми повинні дякувати що для простих громадян дуже відсталої країни-україни європейці ввели безвіз бо українській владі це просто піар а «реформи» проводяться виключно за рахунок ітак бідного населення, олігархи і влада знову в виграші…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися