Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 вересня 2017, 15:47

У Києві «житлові аферисти» проводять акцію від імені реального забудовника

Аферисти почали використовувати ім'я реально існуючого житлового комплексу, який будується в Києві за адресою вул. Євгена Сверстюка, 4.

У Києві «житлові аферисти» проводять акцію від імені реального забудовника
Фото: ukrinform.ru

Про це йдеться в дайджесті Fraud News, який попереджає про нові методи, що застосовуються шахраями в Україні.

Як повідомляється, за цією адресою зводить багатоповерхівку компанія SG (Stolitsa Group). Житловий комплекс «Галактика» складається поки з двох будинків ( «Ліра» і «Октант»), рівень підготовки яких можна оцінити в наданому інвесторам звіті.

Сайт ЖК «Галактика» за адресою http://galactika.com.ua володіє оригінальним дизайном (структура меню імітує зоряне небо).

Зовсім інший вид має шахрайський веб-ресурс http: // info-galactika. com .ua, що імітує сайт ЖК «Галактика», йдеться в дайджесті.

«Якщо вірити інформації на сайті, то ЖК „Галактика“ вже побудований і розігрує готові квартири. Помітна різниця, правда? Насправді, це фото будинку за адресою Київ, вул. Солом'янська, 15а. Дуже знайома адреса, яка вже фігурувала в одній афері — з „липовим“ розіграшем квартир в неіснуючому житловому комплексі „Корона“. Виходить, аферисти навіть не стали міняти фото будівлі, використовуючи його двічі. Про що це говорить? Працює одна злочинна група», — повідомили в компанії.

«Ми вже чули про шахрайський сайт від клієнтів, — відповіли в головному офісі. — Ми не проводимо розіграш квартир, це обман», — повідомили в Stolitsa Group.

У компанії відзначили, що акції не існує, хоча шахраї зробили все можливе, щоб переконати жертв в її реальності: послалися на справжній будинок, вкрали логотип житлового комплексу, створили сайт зі схожою адресою в Інтернет.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися