Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 вересня 2017, 9:47

Dragon Capital придбала бізнес-центри «Прайм» та «Євразія»

Компанія New Ukraine PE Holding, що входить до групи компаній Dragon Capital, завершила угоду з придбання бізнес-центрів «Прайм» та «Євразія» в ПАТ «БТА Банк».

Dragon Capital придбала бізнес-центри «Прайм» та «Євразія»
Фото: lawyers.ua

Про це йдеться у повідомленні компанії.

Як повідомляється, БЦ «Євразія» та БЦ «Прайм» — бізнес-центри класу А, що розташовані в діловому центрі міста Києва на вул. Жилянській. Їх загальна площа 33 423 та 9 140 тис. кв. м відповідно. На момент укладення угоди вакантність площ в обох бізнес-центрах становила менше 1%. Ключові орендарі — Microsoft, PWC, Deloitte, EPAM, Sanofi.

«Це вже четверта та п’ята інвестиції в Україні компанії New Ukraine PE Holding, яка у минулому році придбала торговий центр „Піраміда“ та складські комплекси West Gate Logistics i East Gate Logistics», — йдеться у повідомленні.

Dragon Capital — одна з найбільших груп компаній, які працюють в сфері прямих інвестицій і фінансових послуг і надають повний спектр інвестиційно-банківських і брокерських послуг для корпоративних і приватних клієнтів. Компанія заснована в 2000 році в Києві.

Dragon Capital має успішний 15-річний досвід прямих інвестицій в Україні.

Нагадаємо, раніше «Мінфін» повідомляв, що Dragon Capital завершила операцію з придбання ТРК «Радіо-Ера», тим самим розширивши свою участь в медіа-просторі країни.

Слідкуйте за цікавими і ексклюзивними матеріалами «Мінфіну» в Viber

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися