Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 вересня 2017, 20:00

Найголовніше за середу: 1,7 млрд для регіонів, безробіття та нюанси депозитних договорів

Для вкладників як ніколи актуальним є питання: як вибрати найвигідніший варіант та отримати максимальний дохід за депозитом? Як правило, труднощі виникають вже на етапі вибору вкладу. Банки розробили десятки депозитних програм з найрізноманітнішими ставками та умовами. «Мінфін» вирішив розібратися, чим вони відрізняються.

Кабмін виділив 1,7 млрд грн на розвиток регіонів

Кабінет Міністрів України виділив 1,7 млрд грн на реалізацію більше тисячі проектів соціально-економічного розвитку в різних областях країни. Відповідне рішення ухвалене під час засідання Уряду в середу, 27 вересня.

Безробіття і реформи

Масивна трудова еміграція в Східну Європу і СНД з України, а також рекорди за рівнем безробіття 2017 року показують, що уряд, проводячи реформи, не враховує рівень зайнятості в країні. Чим це загрожує для України, і як можна виправити ситуацію, в своєму блозі написав член виконкому Українського товариства фінансових аналітиків Віталій Шапран.

Або інфляція рвоне. Або курс обвалиться

Проект держбюджету на 2018 рік обіцяє багато «пряників» для пересічних українців. Це і підвищення мінімалки, і прожиткового мінімуму, і, відповідно — соціальних гарантій. Але є і зворотна сторона медалі. Чим можуть відгукнутися обіцянки уряду, на своїй сторінці в Facebook написав екс-міністр фінансів України Віктор Пинзеник.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися