Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 вересня 2017, 15:39

Новий рівень безпеки: Ідея Банк запровадив технологію 3D Secure за платіжними картками MasterCard

Ідея Банк підвищує рівень безпеки платіжних карток та впроваджує технологію 3D Secure. Розраховуватися картами Ідея Банк в інтернеті стає ще безпечніше з технологією 3D Secure.

Ідея Банк піклується про безпеку грошових коштів своїх клієнтів та починає надавати безкоштовне підключення до технології 3D Secure за платіжними картками MasterCard.

Здійснювати онлайн-покупки з картками MasterCard від Ідея Банк відтепер стає не тільки зручно, але й більш безпечно. Завдяки впровадженню банком технології 3D Secure, ризики несанкціонованого використання картки для оплати покупок в інтернеті зведені до мінімуму.

3D Secure – це технологія, що підвищує безпеку розрахунків картками в мережі Інтернет, завдяки проведенню додаткової перевірки власника картки, шляхом відправки на його мобільний телефон, зареєстрований в системі банку, повідомлення з одноразовим паролем.

При проведенні онлайн-оплати держателям карток, підключених до 3D Secure, окрім необхідної зазвичай інформації — номеру картки, терміну дії та CVC2-коду (тризначний код на зворотній стороні картки), необхідно буде ввести на спеціально захищеній сторінці додатковий одноразовий пароль. Цей пароль буде відправлятися банком у SMS-повідомленні на номер мобільного телефону власника картки, вказаний під час відкриття рахунку.

Для кожної операції держателю платіжної картки надсилається окремий унікальний пароль. Таким чином, власник карти може бути впевнений, що тільки він зможе здійснити онлайн-покупку за допомогою своєї картки.

На сайтах, що підтримують технологію 3D Secure за картками MasterCard, зазвичай відображується наступний логотип:

MasterCard® SecureCode™

Якщо картка підключена до сервісу 3D Secure, але сайт інтернет-торговця не підтримує цю технологію, операція буде здійснена у стандартному режимі (без введення одноразового пароля).

На даний момент послуга доступна тільки для платіжних карт банку, емітованих у рамках міжнародної платіжної системи MasterCard Worldwide.

Послуга надається безкоштовно. Підключення карток до технології 3D Secure буде здійснюватися банком автоматично після проведення першої трансакції з використанням карти.

Здійснюйте безпечні інтернет-платежі з картами Ідея Банку! Зауважуємо, що повідомляти третім особам одноразовий пароль для оплат в інтернеті, отриманий в SMS-повідомленні, заборонено! Банк ніколи не запитує даний пароль у клієнтів.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися