Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 вересня 2017, 15:25

Суд зобов'язав Ощадбанк показати рахунки Януковича

Печерський районний суд міста Києва зобов'язав ВАТ «Державний ощадний банк України» показати рахунки екс-президента України Віктора Януковича.

Суд зобов'язав Ощадбанк показати рахунки Януковича
Фото: rbc.ua

Відповідне рішення за клопотанням адвоката Януковича Віталія Сердюка прийняла суддя Лариса Сокіл, повідомляє УНІАН.

Як зазначається, відповідне клопотання Сердюк заявив у ході розгляду позову Януковича до голови правління «Ощадбанку» Андрія Пишного.

Так екс-президент заявляє, що глава «Ощадбанку» поширив неправдиву інформацію, яка стосується того, що на рахунках у фінустанові зберігається 1,15 мільярда доларів, які належать Януковичу.

«Суд постановив стягнути з ВАТ „Державний ощадний банк України“ інформацію про суму грошових коштів, які знаходяться на банківських рахунках Януковича Віктора Федоровича, відкритих в ПАТ „Державний ощадний банк України“, та вартості цінних паперів, які придбані та/або зберігаються за дорученням Януковича Віктора Федоровича в ПАТ „Державний ощадний банк України“ за станом на 10 листопада 2016 року», — йдеться у повідомленні.

Крім того, зазначається, що за словами Сердюка, на рахунках Януковича в «Ощадбанку» 31,4 млн гривень і близько 85 тисяч доларів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що до державного бюджету України почали надходити спецконфісковані кошти «сім'ї» екс-президента України Віктора Януковича.

Коментарі - 1

+
+5
Андрей Иванов
Андрей Иванов
26 вересня 2017, 16:32
#
Шёл 4-й год как сбежал бывший президент. Наконец-то решили узнать, а не украл ли чего беглый товарищ?
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися