Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 вересня 2017, 13:04

ТАСКОМБАНК: Ми створюємо нову культуру електронних платежів

Прихід цифрової економіки та діджиталізація неминучі, тому задача ТАСКОМБАНКу: стати агентом змін — тими, хто забезпечує перехід звичних для споживача процесів у digital-середовище.

Маючи в складі групи ТАС власний процесинговий центр, ТАСКОМБАНК зробив ставку на інноваційні технології та нестандартні рішення, які дозволяють звичайні для споживача речі перетворити в digital-середовище. Та вже може говорити про власну історію успіху. Тільки в 2017 році банк реалізував близько десятка партнерських проектів з використанням технологій ТАСКОМБАНКу та платіжних систем. Крім цього, банк розвиває власні проекти в сфері е-commerce — це інтернет-еквайринг, р2р перекази й торговий еквайринг.

Основні задачі банку: оцифрувати будь який сервіс, зробити його безпечним, зручним та зрозумілим для користувача. «Основою цифрової експансії стала можливість оцифрування платіжних карток Visa й Mastercard в WEBі та мобільному додатку. Технологія дозволяє платити оцифрованими картками й переводити їх у електронний гаманець однієї з платіжних систем», — розповідає Валерій Даниленко, заступник голови правління ТАСКОМБАНКу. Дуже важливі сервіси з точки зору споживачів, які нині вже працюють на ринку, — MasterPass та VisaCheckOut. Вони дозволяють користувачам безпечно проводити платежі зі своїх карток, що зареєстровані у відповідних гаманцях платіжних систем.

ТАСКОМБАНК став першим українським банком, котрий спільно з міжнародною платіжною системою Mastercard реалізував свого роду унікальну для вітчизняного банківського ринку можливість здійснювати онлайн-платежі за допомогою цифрових гаманців на платформі Masterpass, а клієнти банку одними з перших отримали автоматичний доступ до власних цифрових гаманців. Успішними проектами з використанням технології гаманців MаsterPass стали VodafonePay — мобільний додаток, що дозволяє здійснювати оплату послуг та перекази з картки на картку, а також сервіс з оплати мобільного зв’язку на сайте Kyivstar. Додаток OKKO Pay взагалі дозволив здійснювати оплату за заправку, не виходячи з автомобіля. Також серед реалізованих проектів варто відмітити: сервіс з оплати залізничних квитків на сайті booking.uz.gov.ua, систему переказів з картки на картку через сервіс Karton.ua, додаток KyivParkingApp для сплати за паркування в Києві, «Безпечна угода» на OLX, сервіс отримання накладної плати за товар через «Нову пошту» одразу на платіжну картку, без відвідування відділень.

«Прихід цифрової економіки та діджиталізація неминучі, й завдяки запровадженню інноваційних технологій, а також реалізації подібних партнерських програм, ріст довіри українських користувачів до безготівкових розрахунків у інтернеті безперервно зростає. Підтвердженням правильності нашої стратегії є збільшення обсягів платежів з початку року в тричі», — підкреслив Валерій Даниленко.

Про Банк:

АТ «ТАСКОМБАНК» — універсальний комерційний банк, що надає повний спектр фінансових послуг як корпоративним клієнтам, так і фізичним особам. Банк входить в Групу «ТАС» — одну з найбільших інвестиційно-фінансових груп країни. Нині демонструє кращі по банківській системі темпи розвитку за всіма ключовими показниками. Є активним гравцем на ринку e-commerce України. Входить до ТОП-20 банків за розміром активів і продовжує укріплювати свої ринкові позиції. Ліцензія НБУ №84 від 24.10.2011.

Коментарі - 3

+
0
ballistic
ballistic
22 вересня 2017, 13:24
#
"можливість оцифрування платіжних карток Visa й Mastercard"
— хтось може пояснити, яке відношення оцифрування може мати до банківських карток?
+
0
TAScombank
TAScombank
27 вересня 2017, 9:29
#
Оцифрування для банківських платіжних карток, це перенесення інформації, відкритої для держателя картки та необхідної для оплати такою карткою, в цифрову форму.
Це надає держателю платіжної картки можливість використовувати для оплати платіжну картку, не маючи фізично її під рукою.
При цьому оплата може здійснюватися як в мережі Internet, через мобільний додаток так і з використанням фізичних терміналів оплати (технологія NFC)
+
0
ballistic
ballistic
27 вересня 2017, 12:30
#
Але ж початково карта створюється в цифровому вигляді (запис в базі даних), потім вже робиться фізична копія. Без початкової цифрової частини карта не може існувати.

Як на мене, термін вживається некоректно.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися