Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 вересня 2017, 16:11

Ще одна китайська біржа оголосила про припинення торгів

З 25 вересня ще одна найбільша біржа Китаю ViaBTC закриє реєстрацію користувачів, а також припинить розміщення активів і торгових пар, а 30 вересня припинить свою роботу сайт біржі.

Ще одна китайська біржа оголосила про припинення торгів
Фото: anycoin.news

Про це пише itc.ua.

«ViaBTC, як відповідальна біржова платформа, прийняла серйозне рішення слідувати духу політики», — цитує Anycoin заяву компанії.

Як зазначає Anycoin, обсяги торгів у ViaBTC набагато скромніше, ніж у BTCC, але і це сильно вдарило по і без того ослабленому ринку криптовалюти, який продовжує стрімко «худнути».

Раніше «Мінфін» повідомляв, що з 30 вересня одна з найстаріших і найбільших криптовалютних бірж Китаю — BTCC — оголосила, що припинить торги на своїй платформі для місцевих користувачів.

Відразу після оголошення BTCC курс Bitcoin впав нижче $3600, хоча до цього торгувався в межах $3800-3900.

Читайте також: Три сценарії регулювання ринку криптовалюти

Відзначимо, що до рішення китайської влади щодо обмеження обігу криптовалюти курс Bitcoin піднімався на початку вересня до $5000.

Нагадаємо, раніше генеральний директор банку JPMorgan Chase Джеймс Даймон назвав біткоіни інструментом шахрайства і пригрозив звільненням трейдерам, які торгують криптовалюта.

Читайте також: Технологія блокчейн. Як це працює в бізнесі

15 вересня курс криптовалюти Bitcoin на торгах знизився до $2987 тис. 13 вересня, курсбіткоіну впав нижче 4 тисяч доларів.

Коментарі - 3

+
+51
AleksandrBank
AleksandrBank
15 вересня 2017, 16:34
#
«Еще одна китайская биржа объявила о прекращении торгов» — следовало бі дописать что криптовалютой. А то кажется что прекратила существование вообще.
+
0
mary27
mary27
15 вересня 2017, 19:07
#
Вот-вот.
А то прямо биржевой кризис получается.
+
0
gastgeber
gastgeber
15 вересня 2017, 19:08
#
Ох уж эти коварные китайцы.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися