Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 вересня 2017, 20:00

Головне за середу: споживчі кредити та борги України

Україна протягом 2018-2022 років має виплатити в рахунок погашення і обслуговування зовнішніх зобов'язань $28,7 млрд. Про це повідомляється в попередньому проспекті емісії єврооблігацій України, пише агентство «Інтерфакс-Україна».

Як банки ігнорують закони

Компанія Gfk в рамках проекту USAID «Трансформація фінансового сектора» протестувала ринок споживчого кредитування. Дослідження проводили до 20 червня — дня набрання чинності закону «Про споживче кредитування». USAID представило результати і пообіцяло провести ще одну хвилю перевірок в грудні 2017 року, щоб зрозуміти, що змінилося.

Політика НБУ. Загроза для банківської системи зростає

Валютний ринок знову лихоманить. Ще 29 серпня на міжбанку долар знаходився у межах 25,44 / 25,465 гривень та багато аналітиків вже прогнозували можливість повернення курсу до 25 гривень. Але вже з 30-го числа долар стрімко почав дорожчати. Гривня боролася, але сили були явно нерівними.

Курс Bitcoin обвалився після заяв глави JPMorgan

Курс Bitcoin впав до мінімуму за три тижні в середу після різких висловлювань глави JPMorgan Chase & Co. Джеймса Даймона, який назвав криптовалюту «шахрайством». Про це йдеться в даних CoinDesk.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися