Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 вересня 2017, 12:13

Нафтогаз спише борги теплокомуненерго

НАК «Нафтогаз України» спише і реструктуризує заборгованість за використаний газ 65 підприємствам теплоенергетики.

Нафтогаз спише борги теплокомуненерго
Фото: naftogaz.com

Про це повідомляє прес-служба Нафтогазу.

Як зазначають в компанії, було прийнято рішення списати заборгованість в сумі понад 385 млн гривень; реструктуризувати заборгованість в сумі близько 680 млн гривень; списати заборгованість за умови повного виконання договору реструктуризації в сумі близько 325 млн гривень.

«Показавши готовність йти назустріч виробникам тепла в частині реструктуризації їх заборгованості, Нафтогаз очікує такого ж відповідального ставлення до проходження опалювального сезону з боку самих підприємств ТКЕ та відповідних органів місцевого самоврядування», — відзначили в «Нафтогазі».

Компанія закликала теплопостачальні підприємства і органи місцевого самоврядування прискорити оформлення гарантій з дотриманням всіх вимог чинного законодавства для підписання договорів про реструктуризацію заборгованості.

Коментарі - 4

+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
13 вересня 2017, 12:25
#
Эти постоянные долги и система управления — не меняется из года в год.
То одни президеты присуют миллиардные долги, положим неслабый откат себе в карман, то опять под гарячку спикуют и рекструктуризируют, только суть не меняется.
+
0
1On
1On
13 вересня 2017, 12:52
#
По субсидиям взаимозачет произвели что ли?
+
0
Кандидат в президенти лісу
Кандидат в президенти лісу
13 вересня 2017, 15:03
#
Ахмєтов буде радий
+
+11
akchup
akchup
13 вересня 2017, 15:28
#
Это какой то пи… Ц, как это простить долг ?! Вообще логике, смыслу и экономическим законам не поддается такая математика, такое ведение бизнеса, такая экономика. Пижжжжжу скока захочу, паТамУшо мне простять и ничо не буИТь. Срань. Это же госкомпания… при списании образуется минус в балансе. Коммерческая структура Х бы простила долг. А теперь этот минус погасят из бюджета государства. А следовательно из наших карманов пропылесосят все денюшки. И потом снова будут говорить — денег на пенсии, здравоохранение и образование катастрофически не хватает. Конечно, красивое слово «списание», подразумевающее воровство, слух не режет. Да и мало кто в стране из населения Украины об этом задумывается. Люди бл… ть пашут, на крошки хлеба себе зарабатывают. А эти уроды у гос.кормушки «списывают = тупо воруют» бабло.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися