Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 вересня 2017, 19:33

У Канаді створять перший інвестиційний криптовалютний фонд

Канадська Комісія з цінних паперів Британської Колумбії (BCSC) дозволила зареєструватися криптовалютно-інвестиційній організації Cryptocurrency First Block Capital Inc. Про це йдеться в коментарі, підготовленому компанією Альпарі.

Інвестфонд збирається запустити компанія Cryptocurrency First Block Capital Inc., яка базується у Ванкувері і пропонує інвестиційні послуги. Таким чином, вона стане першою повністю зареєстрованою інвесткомпанією, що працює з криптовалютами.

BCSC вважає, що завдяки офіційній реєстрації біткоін-фонду наглядові органи будуть в змозі відслідковувати і контролювати операції з криптовалютами. На сайті BCSC розміщено повідомлення, що закликає інші інвесткомпанії, що працюють з криптовалютами, звернутися до регулюючого органу.

«Я вважаю, що це дуже правильне рішення з боку регуляторів Канади. Держава не повинна обмежувати розвиток ринку криптовалют. Їй слід шукати спільні точки дотику і підтримувати впровадження нових технологій таким чином, щоб це було вигідно для всіх — і для компаній, що працюють з криптовалютами, і для населення країни », — зазначає Веселін Петков, аналітик Альпарі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися