Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 вересня 2017, 20:00

Головне за понеділок: курс гривні від Мінфіну, ставки по депозитах і прогноз подій на валютному ринку

Міністерство фінансів заклало в проект державного бюджету на 2018 рік курс гривні на рівні 29,3 грн/$. Про це міністр фінансів Олександр Данилюк повідомив в інтерв'ю Українським Новинам.

Сім банків не збільшили статутний капітал до 200 млн грн

Кількість банків, що порушують норматив мінімального зареєстрованого статутного капіталу, скоротилася до семи. Про це пише FinClub.

Ставки за депозитами: знову падіння

Банки продовжують знижувати дохідність за депозитами. З моменту останнього огляду «Мінфіну», 9 банків знизили максимальні ставки за гривневими вкладами.

Більше за інших ставки за річними гривневими депозитами знизив Креді Агриколь — на 2%.

Чи варто інвестувати в ICO

Тема ICO — одна з найгаряіших в суспільстві. С одного боку, вона відкріває нові можливості, з іншого — пов'язана із значними ризиками. Розберемося, що таке ICO, в чому його принципова відмінність від IPO, які можливості воно відкриває і які ризики обіцяє інвесторам.

Долар виріс. Підводні камені курсоутворення

До прихованих погроз для гривні можна віднести малопрогнозовану поведінку готівкового ринку. Спекулянти намагатимуться продовжувати грати «на підвищення», щоб розгойдати курс.

Коментарі - 2

+
+15
Qwerty1999
Qwerty1999
11 вересня 2017, 20:09
#
Величайшее достижение науки и техники — Вояджер 40 лет в космосе.

Самая продолжительная научная миссия в истории началась 40 лет назад, когда две межпланетные станции NASA — Вояджер-1 и Вояджер-2 отправились изучать космос.

5 сентября 1977 года NASA запустило станцию ​Вояджер-1 весом 723 килограмм. За 40 лет полета аппарат отдалился от Земли почти на 20 миллиардов километров и стал самым дальним искусственным объектом.

Вояджер-2 был запущен чуть раньше — 20 августа 1977 года и стал первым и единственным аппаратом, посетившим окрестности всех четырех газовых планет-гигантов в нашей планетной системе — Юпитера, Сатурна, Урана и Нептуна, причем у двух последних, кроме него, пока не побывал ни один другой зонд.

Аппарат Вояджер-1 стал первым и единственным рукотворным объектом, покинувшим Солнечную систему.
+
0
игорь панков
игорь панков
11 вересня 2017, 22:53
#
Почему, когда говоришь что побывал на марсе в ином измерении то все за дурака признают, но с гордостью верещат что точно уверены что кто то куда то улетел и где то попрыгал, но себя за дураков катигорически не признают,
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися