Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 серпня 2017, 17:36

Переможець акції «Музичний джем від Mastercard Rewards» отримав поїздку на фестиваль Sziget Fest 2017

Львів’янин, працівник ІТ-компанії Ігор Герасим став головним переможцем акції «Музичний джем» від Кредобанку та програми лояльності Mastercard Rewards. Він отримав основну нагороду акції – сертифікат на поїздку на двох осіб до Будапешта на фестиваль Sziget Fest 2017, який відбудеться в серпні у Будапешті.

Акція «Музичний джем від Mastercard Rewards» проводилася з 1 червня до 15 липня 2017 року. Для участі в ній було потрібно замовити спеціальну пропозицію акції за 0 балів в особистому кабінеті програми лояльності Mastercard Rewards. Головний приз – поїздка до Будапешта, яка включає авіапереліт з Києва, трансфер аеропорт-готель, страхування, проживання 3 ночі у чотиризірковому готелі та квитки на 1 день фестивалю Sziget Fest 2017. Крім головного призу, ще 7 переможців акції з різних регіонів України отримали цінні подарунки – водонепроникні бездротові колонки JBL Charge 3, портативні акустичні системи Harman-Kardon Onyx Mini та бездротові Bluetooth-гарнітури Samsung Gear Icon X.

«Акція «Музичний джем від MasterCard Rewards» стала ще одним приємним сюрпризом для клієнтів Кредобанку, що цінують добру музику. Ми щиро вітаємо Ігоря з перемогою та бажаємо приємних вражень від поїздки та позитивних емоцій від фестивалю. Нагадуємо, що шанс на перемогу має кожен клієнт банку, бо тільки в Кредобанку до програми лояльності MasterCard Rewards підключено всі платіжні карти для роздрібних клієнтів», – говорить голова правління Кредобанку Ґжеґож Шатковскі.

Кредобанк приєднався до програми лояльності MasterCard Rewards у вересні 2015 року, вперше в Україні підключивши до програми всі картки, емітовані для роздрібних клієнтів. Відповідно до умов програми, за кожні 12 гривень розрахунків карткою в торгово-сервісній мережі нараховується 1 бал. Бонусні бали також можна отримати за окремими спеціальними пропозиціями.

Участь у програмі MasterCard Rewards є безкоштовною для всіх учасників. Перевірити кількість нарахованих балів, а також замовити подарунки за каталогом можна в особистому кабінеті учасника програми. Серед подарунків – товари для відпочинку, побутова техніка, ґаджети, подарункові сертифікати, поповнення рахунків мобільного зв’язку, сувеніри та багато іншого.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися