Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 лютого 2016, 17:05

«Альянс Новобуд» знову дарує місту нове житло

16 лютого 2016 року компанія «Альянс Новобуд» передала місту Бровари 11 квартир в будинках ЖК «Лісовий квартал» за адресою: м. Бровари, вул. Київська, будинок 243 та 245. Ці квартири безкоштовно дісталися мешканцям міста, які перебувають у черзі на житло.

Вже не вперше забудовник «Альянс Новобуд» виконує важливу соціальну функцію, передаючи квартири місту: в квітні 2015 року нове житло отримали 24 сім'ї. Зараз вони є мешканцями будинку по вул. Київська, 243. Таким чином, менш ніж за рік вже 35 щасливих сімей отримали нове житло в Броварах від компанії «Альянс Новобуд» і міської влади.

Церемонія вручення ключів від квартир новим мешканцям відбулася у малій залі міськвиконкому Броварів. Як і минулого року, в урочистому заході участь взяв мер Броварів Ігор Сапожко, який привітав нових мешканців ЖК «Лісовий квартал».

Квартири, які отримали сім'ї, мають сумарну площу понад 640 квадратних метрів. Серед цих квартир 5 трикімнатних, 3 двокімнатних і 3 однокімнатні.

Особливо приємно сім'ям щасливчиків було дізнатися, що вони отримають довгоочікуване житло навіть раніше передбаченого строку, адже ТОВ «Альянс Новобуд» виконав свої соціальні зобов’язання випереджаючи планові дати. 

Якість квартир від забудовника є надзвичайно високою. Житловий комплекс «Лісовий квартал» відповідає всім сучасним стандартам: він побудований з використанням екологічно чистих матеріалів та енергозберігаючих технологій. Сам комплекс розташований в центрі Броварів, поруч з сосновим лісом і необхідною інфраструктурою: супермаркетами, лікарнями, торговими центрами. Комплекс може похвалитися високим рівнем транспортної доступності: наприклад, щоб дістатися до станції метро Лісова в Києві, мешканцям «Лісового кварталу» знадобиться всього 10-15 хвилин. 

ЖК «Лісовий квартал» має власну котельню, а вже в цьому році на території ЖК запрацює прекрасний дитячий садок на 120 місць. Також нові мешканці знайдуть на території комплексу симпатичні сквери, зручні пішохідні доріжки й дитячі майданчики. Звичайно ж, безкоштовно отримати квартиру саме в такому ЖК — радість, яку неможливо переоцінити. 

Як і минулого разу, в першу чергу нові квартири в центрі міста дісталися тим сім'ям, які цього особливо потребували: це сім’ї учасників АТО, ветеранів війни в Афганістані, багатодітні сім'ї та сім'ї соціальних працівників — вчителів і лікарів.

Директор компанії-забудовника «Альянс Новобуд» Сергій Караванський також привітав нових мешканців «Лісового кварталу»: «Шановні мешканці міста Бровари! Зараз наша країна долає перші кроки довгого шляху — надзвичайно важкі кроки. Перед нами стоїть завдання — разом, цеглинка за цеглинкою побудувати вільну Україну, де кожен зможе стати щасливим. І якщо компанія «Альянс Новобуд» може зробити свій внесок у цей надзвичайно важливий процес, полегшити складний життєвий шлях мешканців країни, — ми з величезною гордістю долучимося до цього процесу. Ми радіємо, коли бачимо, що якісні квартири в житловому комплексі комфорт-класу отримують важливі для суспільства люди — вчителі, які будуть вчити наших дітей; лікарі, які подбають про нас в момент нездоров'я; герої України, які відгукнулися на заклик Батьківщини в скрутну годину; багатодітні сім’ї, якими ми пишаємося. Я гордий, що сьогодні всі ці прекрасні люди стали щасливими завдяки «Альянс Новобуд»! Від імені нашої компанії бажаю вам вдалого та спокійного життя в ЖК «Лісовий квартал»!

Довідка

У рамках соціальної відповідальності забудовник допомагає місту у поліпшенні соціально-побутових умов жителів, які цього потребують. У 2015 році місту було передано 24 квартири, у лютому 2016 року — ще 11. У майбутньому планується передати місту додаткові квартири для скорочення житлової черги.

ЖК «Лісовий квартал» — не перший проект ТОВ «Альянс Новобуд», успішно реалізований у Броварах. Компанія багато років поспіль працює над поліпшенням інфраструктури міста: будує дороги, оновлює комунальні мережі, розвиває соціальні проекти. 

Наприклад, в мікрорайонах, де «Альянс Новобуд» будує багатоповерхівки, компанія також прокладає інженерні мережі.  Окрім цього, завдяки забудовнику місто вже має: дві вулиці з новим якісним асфальтовим покриттям — Чорновола і Симоненка, будівництво яких профінансував «Альянс Новобуд», відремонтований шкільний стадіон, запроектовано нову школу на 600 місць. Так, загальна сума коштів, вже витрачених ТОВ «Альянс Новобуд» на потреби міста Бровари, сягнула 10 млн. грн., що стало можливим завдяки підтримці проекту з боку «Банку Михайлівський» та одного із його співвласників Віктора Поліщука. Наразі ТОВ «Альянс Новобуд» проектує та планує побудувати сквер на вул. Василя Симоненка, який включатиме в себе освітлені пішохідні доріжки, зручні лавочки для приємного відпочинку і проведення часу. Загальна вартість проекту складе близько 2 млн. грн. 

Коментарі - 1

+
0
Permanent
Permanent
20 лютого 2016, 12:34
#
Невже нормальні освічені люди ковтають це ???

— «Альянс Новобуд» виконує важливу соціальну функцію, передаючи квартири місту
-Завдяки забудовнику місто вже має: дві вулиці з новим якісним асфальтовим покриттям — Чорновола і Симоненко, будівництво яких профінансував «Альянс Новобуд», відремонтований шкільний стадіон, запроектовано нову школу на 600 місць.
____________________________________________________
Кошти на зведення всіх цих булочок як думаєте звідки ???
Природно з ваших кишень покупці =)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися