Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 серпня 2012, 13:57

Акційний депозит «4 You» від «Акордбанк» залучив понад 20 млн. грн.

ПуАТ «КБ „Акордбанк“ підводить підсумки акції „Літо подарунків“, в рамках якої було запропоновано ряд акційних продуктів та подарунків для клієнтів банку, а також тих, хто підписаний на його новини у соціальній мережі Facebook.

За словами Начальника управління розвитку бізнесу ПуАТ „КБ “Акордбанк» Катерини Печовал лише один акційний депозит «4 You» залучив понад 20 млн. грн. «Підвищення позицій Акордбанку у рейтингу банків України, одержання позитивного кредитного рейтингу та перемога у номінації „Банк, якому довіряють“ — це результат колосальної роботи нашої команди, але найвищим досягненням і цінністю для нас є довіра та лояльність наших клієнтів,» — додала вона.

В рамках акції «Літо подарунків» також відбулися розіграші квитків на концерти Red Hot Chili Peppers і Madonna, що визнані найяскравішими музичними подіями цього літа. П'ятеро щасливих переможців одержали запрошення у подарунок від «Акордбанк». Приєднуйтесь до нових акцій на сторінці «Акордбанку» у Facebook та дізнавайтесь більше про нові продукти на www.accordbank.com.ua.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися