Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
snu55423810 18 вересня 2026, 17:51
Не снимайте деньги в банкоматах приват банка! Если карта любого другого банка. Деньги списывают без выдачи. Вернуть деньги уж очень надо постараться. 2 человека потеряли 3 и 5 тис. И не узнали даже как их вернуть. Через потраченные нервы и 5 звонков + Пришло ехать в свой банк писать не понятно что. Прошло 20 дней — ТИШИНА! Звонил сказали ждать месяц! И это банкомат в Министерстве финансов)))
Lyubovlagus 18 вересня 2026, 16:04
Хочу щиро подякувати ПриватБанку та всім працівникам, з якими я спілкувалася через Приват24 та працівникам валютного контролю, за професійну допомогу та підтримку під час здійснення онлайн-платежу.
Усі співробітники були дуже компетентними, привітними та уважними. Кожен фахівець професійно відповідав на мої запитання, допомагав розібратися з усіма необхідними нюансами та супроводжував мене до успішного здійснення платежу.
Дякую за якісне обслуговування, терпіння та людяне ставлення до клієнтів. Дуже приємно знати, що навіть дистанційно можна отримати таку професійну та оперативну допомогу.
Бажаю всій команді ПриватБанку успіхів, вдячних клієнтів і подальшого розвитку!
Valentina Adamenko 18 вересня 2026, 13:41
Здравствуйте. Хочу выразить крайнее возмущение действиями ПриватБанка. Ранее у меня уже был конфликт с банком на эту тему, и я четко выразила требование: кредитный лимит по моей карте должен быть строго равен 0 грн. Кредитование мне не нужно.Еще пару дней назад лимит действительно был нулевым (я регулярно это проверяю). Однако 18 сентября банк без моего ведома, согласия и каких-либо заявлений с моей стороны самовольно установил мне кредитный лимит в размере 50 000 грн. Из-за этого сторонний сервис (автоматическое продление подписки) смог списать с моей карты средства в кредит, загнав счет в минус на 3 138,11 грн.Если бы банк соблюдал мои инструкции и не подключал кредит за моей спиной, транзакция бы просто отклонилась из-за отсутствия средств, как это и происходило ранее. Действия банка расцениваю как прямое навязывание кредитных услуг. Требую официально зарегистрировать жалобу, провести внутреннее расследование и установить на мой аккаунт жесткий, бессрочный запрет на любое автоматическое изменение кредитного лимита роботом банка.
snu61755373 18 вересня 2026, 13:24
Банк застрял где-то в прошлом десятилетии, видимо, как раз после национализации. Приложение давно не выдерживает конкуренции с другими банками, перегруженные меню, где не всегда можно найти нужную опцию без инструкции.
Любой вопрос к техподдержке, как в письменном виде, так и по звонку: 5−10 минут борьбы с абсолютно бесполезными ботами, бормочущими шаблонные ответы, и это во времена, когда нейронки соображают куда лучше подавляющего большинства жертв НУШ.
Комиссии на переводы (карточные, по IBAN, коммуналка) — из того же прошлого десятилетия.
Приложение спамит какими-то «акциями» не умолкая, как китайская барахолка. Только уведомления китайской барахолки можно полностью отключить без риска пропустить важную информацию о своих деньгах. Плюс «поддержка» постоянно строчит в чат с супер-преждложениями для IT сектора и прочее бла-бла, хотя уже неоднократно были посланы куда подальше.
Последняя капля — имитация безопасности: при создании карточного перевода банк затребовал видеозвонок, после чего пришлось несколько минут ждать оператора, который, несмотря на подтверждение перевода с фото и видеофиксацией с тупостью чатбота продолжил задавать шаблонные вопросы вроде «не разводят ли вас на деньги в соцсетях», как будто мне нечем больше заняться посреди рабочего дня, кроме подтверждения перевода в приматбанке, что у нормальных людей занимает секунды.
Видимо, банку осталась дорога других национальных активов — обслуживать пенсионные карты и потихоньку сворачиваться вслед за укрэксимбанком (в добрый путь, давно пора) и другими.
Андрій Молдован 17 вересня 2026, 14:11
Відділення за адресою: Чернівці, вул. Ентузіастів, 3
Я є клієнтом АТ КБ «ПриватБанк».
У зв’язку з отриманням міжнародного переказу я заздалегідь замовила у відділенні ПриватБанку готівкові кошти в сумі 1 000 доларів США. Я чекала необхідний час для підготовки коштів, після чого особисто приїхала до відділення за адресою: м. Чернівці, вул. Ентузіастів, 3.
У відділенні я чекала своєї черги та витратила свій особистий час для отримання власних коштів. За банківські послуги я сплачую відповідні комісії та розраховую на належне і коректне обслуговування.
Під час обслуговування я повідомила працівниці банку, касиру Крупко Світлані, що хотіла б отримати замовлені кошти новими банкнотами, якщо такі є в наявності. Я не вимагала неможливого і була готова отримати пояснення щодо наявності банкнот та можливостей банку.Однак замість спокійного та професійного пояснення працівниця відреагувала з невдоволенням і сказала мені: «Ви вже приходили».
Я пояснила, що дійсно приходила раніше, оскільки отримую міжнародний переказ і саме тому звертаюся до цього відділення для отримання коштів.
Вважаю таку форму спілкування з клієнтом некоректною та непрофесійною. Якщо банк не мав можливості видати мені саме ті банкноти, які я хотіла отримати, працівниця могла спокійно та ввічливо повідомити про це, пояснити, які банкноти є в наявності, та запропонувати можливий варіант вирішення питання.
Через таке ставлення я відчула сильне емоційне напруження, забрала свою картку та була змушена залишити відділення, не отримавши замовлені мною 1 000 доларів США.Наголошую, що моя скарга стосується не лише питання старих чи нових банкнот. Основна причина звернення — неналежна форма спілкування працівниці банку з клієнтом, відсутність належного пояснення ситуації та фактично ненадання мені послуги, заради якої я попередньо замовляла готівку та особисто приїхала до відділення.
Я вже зверталася з цього приводу до контакт-центру ПриватБанку за номером 3700. Номер звернення:16049070.
Oksana Skripka 16 вересня 2026, 19:44
Відділення за адресою: Суми, вул. Іллінська, 12
Банк із пʼятого разу зареєстрував заяву 388852979, але лише на одне помилкове списання з двох. Було пʼять разів списано по 568,97 грн.Три списання було повернено автоматично. Одне списання банк визнав технічним збоєм, а за другим, таким самим списанням відмовляє в чарджбеці. Вимагаю відкрити другу заяву на решту суми!
Александр Гаманин 16 вересня 2026, 12:28
Були вкрадені шахраями
Я поклала на депозит нові сині долари.По закінченню терміну дії депозиту замовила валюту і сподівалась, що отримаю такі ж нові синв долаои, які я принесла в банк.Але банк видає тілтки старі білі обшарпані долаои.Чому в інших банках з демозиту видають нові сині долари, а у приваті тільки старі.Питання: де поділись мої нові сині долари і скілтки часу я маю за ними ходити, щоб отрисати- місяць, два?
Лариса Б 15 вересня 2026, 15:11
Відділення за адресою: Київ, вул. Ярославів Вал, 14-А
Вітання. Стовкнувся з абсолютною некомпетентністю підтримки ПриватБанку та небажанням захищати права клієнта. Іноземний сайт epicvin.com ввів мене в оману: я купував там разову послугу (звіт з історії авто), але сервіс без моєї згоди підключив приховану регулярну підписку (так звану subscription trap) і списав з моєї картки гроші. Я одразу ж написав офіційного листа торговцю з вимогою скасувати підписку та повернути кошти, проте отримав ігнорування / відмову.Згідно з правилами міжнародних платіжних систем Visa та Mastercard, я маю повне право оскаржити цю транзакцію через процедуру чарджбеку (фінансова претензія за кодом «Введення в оману / Послугу не надано»).Проте підтримка ПриватБанку в додатку Приват24 повністю заблокувала мені можливість захистити свої кошти. Автоматичний бот футболить по колу, а коли вдається вийти на оператора — отримую стандартну відписку: «Ми нічого не можемо зробити, йдіть до поліції». Яка поліція, якщо це комерційний спір з іноземним мерчантом, і банк ЗОБОВ’ЯЗАНИЙ прийняти заявку на диспут? Самостійно подати заявку через деталі платежу неможливо, цей пункт просто приховали. Офіційну скаргу з усіма скриншотами переписки з торговцем на chargeback@privatbank.ua я вже відправив.Вимагаю від ПриватБанку припинити надсилати шаблонні відмови, зв’язатися зі мною та офіційно зареєструвати заяву на чарджбек у платіжній системі! Ставлю банку найнижчу оцінку за таку якість підтримки.
Я пенсіонер 2 група. У липні у своєму кабінеті відкрив дію карту на скринінг+. Написав заяву до цнапу, у цьому відділенні банку в інспектора 17.07.2026 замовив довідку реквезити цієї картки для подання до цнапу. Через деякий час цього ж місяця на пошту отримую відповідь — відмовлено. Я знову йду в цнап, там мені кажуть, що не підходить довідка з банку. Хоча всі дані у реквезитах сходяться з даними у моєму кабінеті. 3.08. 2026 року я ще раз попросив реквезити карти для цнап ще раз все звірив з даними в моєму кабінеті. І знову через час відмовлено у послузі у цнап. Я не розумію, що відбувається, я не завжди можу вийти в центр із за роблем зі здоров’ям і тим більше бігати з цнапу в банк і назад. У мене все це викликає тривогу та роздратування.
Світлана Заборська 14 вересня 2026, 23:06
Поповнювала в двух терміналах картку, внесла кошти, не дійшло 9100 грн. Робила звернення, то відмова, на 3700 в кол-центрі нічого не знають, запитувала чи робили інкасацію, то нічого не можуть відповісти
tvv91 14 вересня 2026, 17:33
Худший из банков, пускай и самый массовый.

Давно не заходил и не оставлял комментарии, но за этот год было несколько сразу негативных моментов.

1. Когда получал зп на карту привата всегда пересылал супруге определенную часть. Никаких проблем не было. Как только я сменил работодателя который работает с другим банком и перекинул уже с карты нового банка, супруге сделали предупреждение что нужно подтвердить источник средств. В итоге просто справки от бухгалтера компании где я и работаю и получаю доход, было недостаточно. Шарашкина контора приватбанк сказала что нужно поставить приложение пенсионного фонда и сделать там какие-то две выборки по двум формам.
Ну теперь вот вам … а не переводы, и так сшибают с каждого чиха по копейке. Представьте — 1000 человек например пополнило номера и они имеют с этого на ровном месте деньги.

Когда миллионы и миллиарды переводят по всяким схемам — на это даже никто не посмотрит. А тут из-за копеек морочат голову 100500 справками.
Почему банк не может сам сделать нужные ему проверки, запросы? Зачем придумали все эти компьютеры, базы данных и системы, чтобы я всякие сраные справки предоставлял?

2. В этом году с какого-то перепугу вдруг потребовали обновить данные, сначала это было для приват24 бизнес, потом для обычного аккаунта.
И если для первого случая все прошло более-менее быстро (но не с первой попытки) то второй вариант это просто челенж был.
Что мне не понравилось — при обновлении данных обязательное поле это email адрес. Я написал в чат что не пользуюсь (вот так бывает, да). Или не хочу предоставлять. В общем в чате ответили что это обязательно. Ок. Я просто взял ввел рандомный email.

А при обновлении данных для обычного привата у меня ушло попыток 10 наверное или 12. Ну что тут сказать — набрали криворуких разработчиков которые сделали то что сделали. Их система никак не хотела распознавать сканы документов.

В общем крови выпили не мало. У меня вопрос — а с чего клоуны решили что сканы документов это актуальные данные? Например я уже 100500 лет не живу по месту регистрации. Что дальше?) И кстати — пускай сотрудник банка который это будет читать посмотрит какую я поставил подпись на последних «актуальных» данных :D И это ваша кривая система схавала как валидное. Браво.

Никому не рекомендую данный банк. Рекламировать банк тот что сейчас не буду, но как минимум по таким параметрам лучше:
— нет придурковатого лимита в 20к грн раз в 3 часа. Можешь снимать вплоть до 100к в сутки (это уже ограничение нбу). и чтобы снять всю зп нужно как дурачок несколько раз ходить в банкомат через 3 часа. в этом потужном государстве нельзя хранить деньги в банках, только наличка. потому что скоро настанут времена что тебе за любой чих просто заблочат карту. и усё — твои деньги больше не твои. а наличка есть наличка.
— не обдирают за каждый чих (пополнение счета / переводы на карту).

вспомнил еще один случай который был очень давно. когда мне исполнилось 25 лет, нужно было обновить данные (страницу паспорта с новым фото). у меня был еще запас времени, но когда я хотел снять наличку в банкомате рядом с отделением — банкомат просто съел карту и сказал обратитесь к сотрудникам банка. там мне сказали что нужно обновить скан паспорта. ок — но у меня сейчас с собой его нет и еще есть время, и что самое главное — я находился в другом городе и хотел снять деньги чтобы в том числе купить билет, когда я это все объяснил «сотруднице» — ей было абсолютно плевать, на то, за какие шиши мне купить билет. тогда мне повезло что был телефон и я смог получить доступ по номеру телефона (а приват еще и дополнительно взял комиссию за это, чтобы вы подавились, господа)
Oleksii52 14 вересня 2026, 13:24
Замовляв 40к, видало 16к, банк визнав збій і повернув лише 18к, а 6к затиснув через інкасацію. Номер останньої заявки 388817574 від 09.09.2026
Андрій Горулько 12 вересня 2026, 20:36
Онлайн консультант ПриватБанка сделала заявку на возврат средств 22.07.26 (билет на поезд) на 25.07.26, сказала ожидать в течение 120 дней прийдёт возврат средств, в итоге 04.09.26 пришло уведомление что отказано в возврате средств
Влад Влад 12 вересня 2026, 20:35
Мав необережність оформити базову підписку в «Приват24». Наче і є вигоди, але не конкретно для мене, як виявилося комісія за переказ власних коштів на картку іншого банку після оформлення «Підписки» зростає з 0,5% до 1%. Навіть у службі підтримки банку плутаються в умовах цього нового сервісу, то що говорити про не зовсім уважних клієнтів як я. Найцікавіше, що скасувати цю послугу чи відмовитися від неї банк не дозволяє. Тобто, один необдуманий клік у Приват 24 і до скону платиш ПриватБанку вдвічі більшу комісію.
Шановний ПриватБанк, нові сервіси — це дуже круто, але залишайте клієнтам можливість відмовлятися від послуг, які їм не потрібні і не вигідні.
Полезный комментарий
Порівняння тарифних моделей від ПриватБанку

1. Картка для виплат

Стандартні (старі) тарифи: комісія за вихідні P2P-перекази та перекази на рахунки в інших банках — 0,5%, але є 0,5% за вхідне зарахування. Зняття готівки за кордоном — 2%.
Базова підписка (безкоштовна): комісію за вхідне зарахування скасовано (0%), але вихідні перекази зросли до 1%. Зняття за кордоном — 2%.
Підписки Pro / Спільна Pro: вхідні перекази — 0%, вихідні — 1%, зняття за кордоном знижено до 1,8%.

2. Картка «Універсальна»

Пільговий період: на будь-якій підписці збільшується до 62 днів (замість стандартних 55).
Процентна ставка за кредитом: у підписках Pro — 3% на місяць (замість 3,5%). Обов’язковий щомісячний платіж зменшено з 5% до 4%.
Зняття кредитної готівки: у Pro-підписці зняття будь-де (включно з закордоном) без комісії і входить у пільговий період.
Перекази з кредитних коштів: у Pro-підписці 0% комісії (також входять у пільговий період).

Сервіс підписок від ПриватБанку вигідний для активних користувачів та позичальників (особливо за рахунок кешбеку на підписки/супермаркети й пільгових умов за карткою «Універсальна»).
Головне — враховувати, що після активації нової системи повернутися до старих тарифів не вдасться.
Микола Бевзюк 12 вересня 2026, 17:12
Вже четвертий раз замовив готівку в доларах. В поперідні рази долар тільки старого зразка. Обійшов всі відділення «Вишеньки», кругом одне і теж, «немає»!
Касири непривітні, байдужі!!! А головне бачив, як неодноразово видають нового зразка, а як запитуєш, щоб купити…, то, «немає, потрібно замовляти»!
Вже замовляю, але результат той самий!!! В інших банках з такою проблемою не стикався.
Є клієнтом банку десятиріччя, але зараз повністю розчарований! Більше ні купувати, відповідно ні замовляти, нічого не буду!
Lilush 11 вересня 2026, 16:13
Двічі на цьому тижні зробила замовлення готівки і двічі відмовили. Сказали нові купюри розібрали зранку.чомусь тільки В ПриватБанку існує така проблема. Я стояла годину чекала коли закінчиться обідня перерва, потім вистояла чергу щоб мені сказали нічого нема. Касир не дуже ввічлива і показала повну байдужість до клієнта. Замовляла спеціально на 2 різних відділення, одне з них на вул Галицька, і однаково обслуговування розчарувало. Питання: навіщо я роблю предзамовлення якщо немає купюр і чому не розкидають ту готівку яку отримують на всіх клієнтів хочаб по трошки, але отримав би кожний
Ира Денисенко 10 вересня 2026, 10:08
22.06.2026 р. звернувся (лася) до каси ПриватБанку для зняття коштів. Фізично передала касиру Картку-ключ від рахунку ФОП. Проте касир помилково або навмисно обрала в системі мою особисту кредитну картку «Універсальна Gold» і провела списання з неї. Після цього підсунула планшет для підпису, не озвучивши, що знімає кредитні кошти. Паперову квитанцію мені не видали.В результаті через помилку персоналу мені нарахували велику комісію та відсотки. Звернулася до Головного офісу, але отримала цинічну відмову від Супервайзера: мовляв, самі винні, треба було перевіряти все на планшеті не відходячи від каси. Перекладання відповідальності за халатність касира на клієнта вважаю неприпустимим! Вимагаю повернути безпідставно списані кошти!
Олена Швед 10 вересня 2026, 8:55
Доброго дня!
Хочу висловити щиру подяку моєму персональному банкіру Чекмак Олені Юріївні за високий професіоналізм та якісне обслуговування.

Протягом нашої співпраці Чекмак Олена Юріївна продемонструвала глибокі знання банківських продуктів, оперативність у вирішенні будь-яких фінансових питань та виняткову клієнтоорієнтованість. Особливо ціную індивідуальний підхід, чіткі роз’яснення та здатність швидко знаходити оптимальні рішення навіть у складних ситуаціях.

Завдяки такій роботі менеджера рівень моєї довіри до ПриватБанку лише зростає. Прошу керівництво банку відзначити та заохотити Чекмак Олену Юріївну за зразкове виконання своїх обов’язків та відмінний сервіс.
Вікторія Тітаренко 9 вересня 2026, 19:27
Відмінно: оплата комунальних та інших платежів через додаток. За хвилину можу переказати кошти з карти на карту родичам. Зробити покупку в інтернеті з любої моєї карти Приватбанку зручно. Подивитися аналітику витрат хоч за кожен місяць. Карта з моїм дизайном та моїм фото- це взагалі позитивний настрій кожного разу, як беру у руки карту. Обслуговування на найвищому рівні. Дуже уважні працівники. Для вирішення моїх питань підключались і прості оператори, і керівники. Банк цінує своїх клієнтів. Це надихає на співпрацю. Ви найкращі!!!

Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відгуки про Приватбанк 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про Приватбанк, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.