Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Приватбанку: Бровари, вул. Чорних Запорожців (Короленка), 66

Адреса:
Київська область, Бровари, вул. Чорних Запорожців (Короленка), 66
Телефон:
3700
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00 - 18:00, перерва каси: 13:00-14:00, Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
1
2 лютого 2022, 20:24
Сегодня с женой приехали в данное отделение открыть счёт для социальных выплат (произошло пополнение в семье), якобы всё хорошо, вежливо общалась с нами сотрудница, но есть но:
1. Навязали карту Универсальная и открыли кредитный лимит в 10000. На мои возражения при оформлении, что эта карта нам не нужна, получили ответ, что она входит в пакет…
2. После ввода всех данных попросила поставить 5 подписей на планшете без объяснения каких либо причин, что этим ты подписуешь не понятно!!! Нужно постоянно спрашивать, а сотрудник обо всём умалчивает!
3. В окончании всего не дали договора, не сказали где условия можно скажем почитать и т. д.
Работой полностью разочарованы! Карту универсальную сразу же закрыли.
Коментарі (1)
Ответ банка
Приватбанк
3 лютого 2022, 9:28
Добрий ранок!
Приносимо вибачення, що після звернення до відділення у вас залишився неприємний осад. Наявність картки «Універсальної» не являється обов'язковою умовою для отримання Картки для виплат.
Ви завжди можете ознайомитися з умовами та правилами користування банківськими продуктами та послугами на нашому сайті: https://privatbank.ua/
Описана вами ситуація потребує ретельної перевірки. Ми звернулися до вас в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію.
Головна / Банки України 🏦 / Приватбанк 💰 / Відділення та банкомати Приватбанку в Броварах 🏦 / Відділення Приватбанк: вул. Чорних Запорожців (Короленка), 66, Бровари
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Приватбанку за адресою Бровари, вул. Чорних Запорожців (Короленка), 66. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Приватбанк - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Приватбанку розташованому за адресою  Бровари, вул. Чорних Запорожців (Короленка), 66- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.