Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Маша Сергеева 6 вересня 2026, 13:39
Відділення за адресою: Київ, пр-т Миколи Бажана, 3-А
Вітаю вже 2 місяці не можу оформити карту киянина по інвалідності в відділення Ощад банку проспект Микола Бажана 3а
Менеджер банку каже що не можуть присвоїти номер картки, ходжу туди майже раз в неділю вони не можуть зробити
Ольга Корсун 4 вересня 2026, 12:17
Шановні представники АТ «Ощадбанк»!
Повідомляю, що приватним виконавцем у межах виконавчого провадження винесено постанову про зняття арешту з коштів на моєму банківському рахунку.
Відповідно до Закону України «Про виконавче провадження», зняття арешту з коштів здійснюється, зокрема, на підставі постанови державного або приватного виконавця. Постанови виконавця про зняття арешту можуть надсилатися банку в електронній формі через автоматизовану систему виконавчого провадження.
Прошу перевірити факт надходження постанови приватного виконавця до АТ «Ощадбанк» та невідкладно виконати її шляхом зняття арешту і розблокування мого рахунку та банківської картки.
Звертаю увагу, що рахунок використовується для отримання соціальних виплат як внутрішньо переміщеною особою (ВПО), тому його блокування позбавляє мене можливості користуватися коштами, необхідними для забезпечення моїх основних потреб.
У разі якщо постанова приватного виконавця не надійшла до банку, прошу надати мені чітку інформацію про це для подальшого звернення до виконавця.
Прошу надати відповідь щодо отримання постанови та строків фактичного розблокування рахунку!
Юля Tt 3 вересня 2026, 16:52
Я прийшла у відділення банку забрати кошти, які мене перевели через western union, працівниця банку сказала що я не можу забрати кошти якщо я не оформлю страховку (платно звичайно), або потрібно замовляти кошти і чекати на них тиждень
Vadya Dimitrov 2 вересня 2026, 21:30
Доброго дня! Перебуваю за кордоном (у Швейцарії). Зареєструвався в застосунку «Мобільний Ощад», де автоматично створилася нова цифрова картка (Київське обласне управління).
Проте мій основний поточний рахунок з коштами був відкритий у Запорізькій області. Через це система створила дублікат профілю, і я не бачу своїх коштів у застосунку. Оператори гарячої лінії під час веб-дзвінка відправляють особисто у відділення в Запоріжжя, що фізично неможливо.
Звертаюся до Головного офісу Ощадбанку з проханням вручну об'єднати мої клієнтські профілі за ІПН або переказати залишок коштів з мого запорізького IBAN на новий IBAN цифрової картки. Усі первинні дані та ІПН надаю у формі верифікації.
Маю офіційну довідку з ДМС, яка підтверджує всі дані. Ощадбанк забрав рахунок, змінив моє ПІБ у базі, а на заяву надіслав відписку. Гроші не віддають, довідку з Міграційної служби ігнорують"
80Anna2212 1 вересня 2026, 6:48
Ощадбанк — це постійні проблеми, збої та нерви. Сьогодні знову неможливо зайти в мобільний додаток. Видаляла його, встановлювала заново — проблема не вирішилась.

Як можна довіряти банку свої гроші, якщо клієнт у будь-який момент може залишитися без доступу до свого рахунку? Мобільний банкінг має працювати стабільно, а не «коли пощастить».

Це вже не поодинокий випадок, а постійна історія з технічними проблемами. Клієнти витрачають свій час, нерви й змушені шукати способи отримати доступ до власних коштів. Якби не зарплатний проект.(. Не хотіла ставити даже одну зірочку, прийшлось, бо не хоче допускати мій відгук. На нуль, а не зірочка.
Ощадбанк, займатися такими проблемами потрібно не тоді, коли клієнти вже залишають негативні відгуки, а постійно забезпечувати нормальну роботу сервісу! Дуже розчарована.
Milla DostaliVse 29 серпня 2026, 10:24
Якби не зарплатний проєкт, в житті би не користувалася. Я не можу взагалі власні коти нікуди перевести або за щось оплатити онлайн. Нащо такий банк взагалі існує.
ylia1995 28 серпня 2026, 21:46
28 серпня зателефонувала на гарячу лінію з причини унеможливлення протягом тижня зайти в особистий акаунт мобільного ощаду.Нажаль, причини такої ситуації фахівці назвати не змогли і не змогли допомогти в даній проблемі.Довелося заново реєструватися.Обслуговування жахливе, оператори некомпетентні.Сумно, але в даному банку я б не рекомендувала обслуговуватися.
Тема: Бездіяльність підтримки: Ощадбанк місяць утримує соціальні кошти (1037.70 грн) після скасування замовлення в EVA.Текст: 13.08.2026 з моєї картки для соціальних виплат було здійснено оплату замовлення на сайті EVA.UA на суму 1037.70 грн. Через форс-мажор на складі магазин скасував замовлення 21.08.2026. 24.08.2026 магазин EVA офіційно надіслав мені фіскальний чек про повернення коштів (транзакція скасована, магазин на гроші не претендує).Сьогодні, 28.08, кошти досі заблоковані банківською системою (статус «в обробці»). Оператори гарячої лінії Ощадбанку категорично відмовляються реєструвати технічну заявку на розблокування суми, ігнорують наявність фіскального чека про повернення від торгової точки та змушують чекати 30 днів. Це державні дитячі кошти, які мені необхідні зараз.Прошу представників банку зв’язатися зі мною, прийняти копію чека про повернення та розблокувати ДИТЯЧІ кошти в ручному режимі, не чекаючи автоматичного завершення 30-денного терміну.
Оксана Бондаренко 27 серпня 2026, 15:40
Кол центр ощад банку некомпетентний. Я відправила кошти ще 25 серпня, а сьогодні вже 27 грошей на моєму рахунку досі немає. Причому відправляла зі свого рахунку на свій укррахунок.Якісь копійки і ті неможливо отримати. Жахлива робота Ощадбанку. Хоча повинні зарахувати на протязі 24 годин.
Шановне керівництво АТ «Ощадбанк»!

Хочу висловити щиру вдячність завідувачу відділення міста Павлоград Роману Анатолійовичу Філалєєву за його високий професіоналізм, чуйне ставлення та людяність.

Під час зняття коштів з мого депозиту виникла складна технічна затримка. Проте Роман Анатолійович проявив максимальну відповідальність, оперативно заглибився в суть проблеми та допоміг вирішити її в найкоротші терміни.

Саме завдяки таким відданим своїй справі фахівцям Ощадбанк здобуває та утримує клієнтів, які дійсно довіряють установі. Його вміння поєднувати високі стандарти роботи з простим людським розумінням є прикладом для наслідування. Бажаю Роману Анатолійовичу успіхів, а банку — процвітання з такими цінними кадрами!
ivanivna 26 серпня 2026, 14:59
14.08.2026 року приватним виконавцем за допомогою Court ID було винесено та направлено до Банку постанову про зняття арешту з коштів. Це рахунок на який надходять лише соціальні виплати на дитину, якій 1р 8 міс і яку я сама виховую.
Станом на 26.08.2026 року (минуло 12 календарних днів та 8 робочих днів з моменту направлення документу) АТ «Ощадбанк» вказану постанову не виконав, обмеження з мого рахунку не зняв. Мої неодноразові звернення до служби підтримки Банку результату не дали, кошти залишаються заблокованими, що позбавляє мене можливості користуватися власними грошима та порушує мої права як споживача фінансових послуг. Також приватний виконавець 25.08.2026 року повідомив мені, що банк йому надав відповідь про те, що 17.08.2026 року арешт з рахунку знято. Тобто А Т «ОЩАДБАНК» ввів в оману приватного виконавця, не зняв арешт.
SvynarAntonina 25 серпня 2026, 12:05
Відділення за адресою: Харків, пр-т Аерокосмічний, 176
Дуже вдячна касиру Наталії Мірошніченко за якісне обслуговування. Як завжди швидко та з посмішкою!
Я нахожусь в Германии, являюсь пенсионером и получаю пенсию на счет в Ощадбанке. Физическая карта утеряна, доступа к приложению «Мобільний Ощад» нет. Приложение «Дія» не работает, зарегистрироваться в нем из-за границы не могу. Обратился в поддержку по веб-звонку, но операторы отказали в дистанционном восстановлении доступа и отправляют в Украину. Приехать в Украину сейчас нет финансовой и физической возможности. Прошу головной офис банка помочь дистанционно восстановить доступ к моему аккаунту или провести видеоидентификацию, чтобы я мог выпустить цифровую карту и пользоваться своей пенсией
Полезный комментарий
19036256 23 серпня 2026, 8:54
Владислав Касьян«Користуватися рахунком Ощадбанку без фізичної картки можна через мобільний застосунок «Мобільний Ощад».Цифрову картку Ощадбанку можна легко відкрити онлайн через мобільний додаток і повноцінно використовувати за кордоном для безготівкових розрахунків у магазинах чи інтернеті, а також для додавання до Apple Pay чи Google Pay. Вона повністю замінює пластикову картку у валюті гривні, доларах або євро. «Как Вы раньше пользовались, если нет доступа к приложению Ощад24? Как давно Вы проходили идентификацию в приложении Ощад24, я, например не выезжала за границу вообще, а три раза мне в приложении банк предлагал проходить идентификацию, я не игнорировала, проходила.» Для окремих категорій клієнтів (наприклад, пенсіонерів-ВПО) законом та правилами банку вимагається щорічна фізична або електронна ідентифікація. Якщо її вчасно не пройти, доступ до мобільного додатку обмежується. »Банк имеет право требовать приехать в банк.« У складних випадках фінансового моніторингу або повної втрати доступу без активної картки Ощадбанк може вимагати особистої присутності у відділенні на території України»
Артем Артем 21 серпня 2026, 15:24
Добрий день. В мене було два виконавчих провадження, наклали арешт на рахунки і на картках зьявився мінус. Проплатив борги, закрили провадження виконслужба відправила постанову про зняття арешту з усіх коштів. З кредитної карти зняли одразу, а зі звичайної не знімають. Я телефонував так як не маю можливості звернутись в банк сказали почекати таке буває. Телефонував уже разів з 10 і ніхто нічого не може мені відповісти. Залишав звернення і все марно. Вже два місяці моя карта знаходиться під арештом після винесення постанови. Вже і не знаю куди звертатись. Банк нарушає закон.
Сьогодні, 20 серпня 2026 року, об 11.54 я намагалася покласти гроші через термінал Ощадбанку № К0300050 за адресою:
вул. Петрова, 2 м. Дніпро, 49041.
Спочатку термінал успішно прийняв дві купюри номіналом по 1000 гривень, але на наступній купюрі номіналом 200 гривень на екрані стався збій, сесія перервалася, а кошти на рахунок так і не зарахували. Хочу наголосити, що це не випадковість. Цей самий термінал № К0300050 вже раніше виходив із ладу та ідентичним чином колись «з'їв» мої 500 гривень, теж була тоді написана мною заява та після інкасації терміналу 500 грн повертали мені на картковий рахунок. Проте апарат так і не відремонтували, через що клієнти продовжують стикатися з технічними збоями та втрачати свій час і кошти. У відділенні банку в мене прийняли заяву на повернення коштів (копія заяви є на руках). Також я зареєструвала офіційну скаргу на якість роботи цього апарату через гарячу лінію банку. Вимагаю від Ощадбанку:
— Терміново провести інкасацію терміналу
№ К0300050 та повернути мої 200 гривень.
— Направити технічну службу для проведення повної діагностики та ремонту цього апарату, щоб інші люди не потрапляли у таку ж неприємну ситуацію.
— Прошу представника банку взяти розгляд моєї заяви під особистий контроль.
Суслова Інна Анатоліївна — головний економіст служби роздрібного бізнесу швидко, без емоцій, без помилок оформила карту за довіреністю.
Щиро дякую добрій людини і класному, досвідченому фахівцю.
Katerina312002 20 серпня 2026, 10:27
ПФУ отправил документы на открытие детского спецсчета еще 31.07. В отделении Ощадбанка сегодня 20.08 говорят, что ничего не видят. Полный тупик и бездействие, ребенок остался без выплат. Разберитесь с электронным пакетом от ПФУ от этой даты!
Lerony Ziyer 19 серпня 2026, 13:18
15 серпня скасовано інтернет замовлення. Рахунок соціальний (дитячий). Магазин надав чек скасування. Банк тримає кошти в резерві до 6 вересня. На електронні листи з чеком не відповідає, заявки на сайті не розглядає. Банк позбавляє дитину засобів для існування через технічну бюрократію. Не надає варіантів вирішення ситуації, лише пропонують під обстрілами йти писати заяву. Мова йде не про 5 грн, а майже 4 тис. грн. Повпливайте на цю ситуацію. Відповідають шаблонними фразами.
Ihor Osipov 19 серпня 2026, 10:59
Хочу окремо подякувати операторці контакт-центру Тетяні (особистий номер 5515) за чудову роботу.

Звернувся з питанням щодо закриття двох неактивних рахунків. Спочатку не зовсім розумів, як це можна зробити дистанційно, але Тетяна уважно розібралася в ситуації, кілька разів перевірила необхідну інформацію та зрештою допомогла дистанційно підготувати до закриття обидва рахунки.

Особливо хочу відзначити її терплячість, ввічливість і уважність. На кожне моє запитання вона спокійно надавала відповідь і не намагалася просто відправити мене до відділення.

Дякую Тетяні за професійне та людяне ставлення до клієнта. Приємно, коли за підтримкою стоїть не просто формальна відповідь за скриптом, а людина, яка справді намагається вирішити питання.

Курс валют в Ощадбанку

Курс валют в Ощадбанку