Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
SviatoslavH 21 квітня 2026, 17:21
Зробив платіж по реквізитам на рахунок своєї мамы (прізвище однакове).
Система заблокувала цей переказ з метою безпеки.
Зв’язався з підтримкою по відеозвязку.
Питає мене «яка ціль переказу?» Відповідаю що переказ родичу, по реквізитам навіть видно. Вона знову «ціль переказу? без цього платіж не пропустять»
Відповідаю. Відправляю бо ХОЧУ відправити гроші своєму родичу.
Dalia6 21 квітня 2026, 16:19
Hello, everytime I need help, I text, and they quickly answer me and guide me in a very good way. I really like this bank. Thank you!
Підтримка àбанку 21 квітня 2026, 16:37
We are glad that you are satisfied with the work of our team and online services. We are always happy to help 😊
Волощак Людмила 20 квітня 2026, 19:00
Я перебуваю за кордоном, карта заблокована понад тиждень.Поповнювала карту готівкою (власні заощадження)та переказала родичці.Банк заблокував рахунок! Я надала документи та пояснення, але боти у Viber,Telegram та Facebook Messenger відповідають шаблонами«недостатньо документів»і не з'єднують з оператором.Я клієнт банку з літа минулого року і хочу надалі ним користуватися, але зараз залишилася без коштів на проживання.Вимагаю, щоб мою справу перевірила жива людина, а не бот.Готова пройти відеоверифікацію, якщо питання не буде вирішено буду подавати офіційну скаргу до НБУ.
Підтримка àбанку 20 квітня 2026, 19:44
Добрий день! Нам прикро, що дана ситуація призвела до отримання саме таких емоцій.

Як фінансова установа ми зобов’язані аналізувати фінансові операції відповідно до вимог законодавства. Розуміємо, що подібні процедури можуть викликати незручності, проте банк діє виключно у правовому полі.

Нами вже було адресовано повідомлення в прив'язаний месенджер. Прохання відповісти на нього та надати запитану інформацію для розв'язання питання.
Vitaly Nesmachnuy 19 квітня 2026, 23:25
Я в шоке, откуда у этого банка такие высокие оценки и рейтинги! Начнем: Если у клиента какой то экстренный вопрос, например не про шла операция, и он звонит в службу поддержки-и поддержка отвечает… Мы можем составить заявку в технический отдел, и Вам ответят в течении 3 дней??? Через три дня звонит якобы представитель технического отдела-операциях по оплате на маркетплэйсе Амазон была заблокирована по причине безопасности?! И дальше рекомендуем перевыпустить карту, или выпустить другую. Делаю другую карту, опять пытаюсь оплатить покупку товара на всемирноизвестном маркетплэйсе Амазон и… опять блокируется операция, и опять рекомендуют сделать заявку в технический отдел или поменять карту?! Наглый и низко профессиональный банк с сотрудниками на уровне ниже плинтуса. Второй эпизод-банк при оформлении карты проводит несколько кругов верификации, и снимок потенциального клиента с документом, с кодом, и видеозвонок, где тебя фотографируют опять, т. е верификация на уровне мировых стандартов, но главное заключается в том, что на выходе выдают не карту с фото и чипом, с инициалами, а дают карты виртуальные без инициалов вообще, заставляют открывать кредитные виртуальные карты без инициалов. За что такие похвальные отзывы этому банку я в шоке! Нарушают закон о платёжный системах, превышает свои действия во многих банковских делах, неправомочно блокируют операции.
Підтримка àбанку 20 квітня 2026, 16:36
Добрий день! Нам щиро шкода, що у Вас склалося негативне враження від взаємодії з банком.

Безпека коштів клієнтів є нашим пріоритетом, тому в окремих випадках система може обмежувати операції, які виглядають нетипово. Розуміємо, що це може спричиняти незручності, і працюємо над покращенням сервісу.

Зазначимо, у банку доступні як віртуальні, так і пластикові картки. Віртуальна картка має той самий функціонал і відрізняється лише відсутністю пластику. Випуск карток з фото наразі недоступний, проте можемо запропонувати преміальну картку.

Ми діємо в межах чинного законодавства та вимог безпеки. Будемо раді розібратись у ситуації детальніше, очікуємо на Вашу відповідь у приватні повідомлення.
Oksana2026 18 квітня 2026, 20:40
Добрий день. Хочу публічно звернути увагу на неконструктивну позицію А-Банку щодо вирішення питання моєї заборгованості.
​Маю на руках позитивне рішення НБУ за моєю першою заявою, де регулятор підтвердив мою правоту. Проте банк продовжує ігнорувати реальні фінансові можливості клієнта. Мені пропонують умови реструктуризації з мінімальним платежем 6 500 грн на місяць.
​Наголошую на повній абсурдності та неможливості виконання цих умов:
​Мій офіційний дохід («чистими» на руки) становить 10 400 грн.
​Запропонований банком платіж складає понад 62% від моєї зарплати.
​Згідно зі ст. 128 КЗпП України, навіть за рішенням суду неможливо стягувати більше 50% доходу. Банк же намагається добровільно змусити мене платити суму, яка залишає мене та мою дитину за межею виживання (менше прожиткового мінімуму на особу).
​Я не відмовляюся від зобов’язань, але вимагаю адекватного підходу. Пропозиції банку та формальні відповіді НБУ, що їх дублюють, не вирішують проблему, а лише заганяють у глухий кут.
​Вимагаю: Переглянути умови реструктуризації та встановити посильний щомісячний платіж, який не перевищуватиме 25−30% від мого підтвердженого доходу (приблизно 2 500−3 000 грн).
​Сподіваюся, що через цей ресурс банк нарешті почує клієнта і запропонує реальний вихід із ситуації, а не чергову «відписку».
Підтримка àбанку 19 квітня 2026, 9:44
Вітаємо!

Ми з розумінням ставимося до Вашої ситуації та вже неодноразово розглядали Ваші звернення разом із профільними експертами. Банк проаналізував всю надану інформацію та запропонував Вам максимально лояльні умови для вирішення питання заборгованості. На жаль, встановити щомісячний платіж на рівні який Ви вказуєте неможливо з огляду на загальну суму боргу.

Запропоновані умови дають можливість поступово закрити заборгованість. Сподіваємося на Ваше розуміння!
Дмитро Bezdomiy 18 квітня 2026, 18:24
Дуже задоволений підтримкою банку. Звернувся з питанням по особистим карткам, відповіли швидко, чітко і по суті. Приємно, коли сервіс на такому рівні і дійсно допомагає. Дякую!
Підтримка àбанку 18 квітня 2026, 18:33
Дякуємо, що обираєте нас💚
Волинець Владислав 18 квітня 2026, 7:41
Завжди задоволенний роботою і відділеням і онлайн підтримкою і взагалі мій улюбленний банк)
Підтримка àбанку 18 квітня 2026, 8:55
Дякуємо за довіру🥰
rusgard 17 квітня 2026, 18:32
Подав роздрукований, підписаний документ, з усіма їхніми вимогами в бот, а також сходив у відділення, де мені повідомили, що немає отриманої заявки через бот і її хтось там не бачить (пішов у банк бо у згайомого була схожа ситуація, і подача документів через бот не працює). 4 дні не можуть закрити рахунок, та переказати залишок коштів на інший банк. З особистого фінансового номера, бот одразу скидає. При дзвінку з іншого номера, трубку беруть одразу, але допомогти нічим не можуть, набрати на мій фінансовий номер також не можуть, напевно грошей на рахунку немає :). «Максимальний комфорт і сервіс». Швидше за все добивають клієнта, щоб точно до них більше не звертався та не радив іншим.
Підтримка àбанку 17 квітня 2026, 20:45
Добрий день!

Нам прикро, що у Вас склалось таке враження та виникли складнощі у вирішенні питання. Зазначимо, що як фінансова установа ми зобов’язані здійснювати аналіз фінансових операцій відповідно до вимог законодавства. За результатами перевірки було прийнято рішення про припинення ділових відносин.

Здійснити переказ за вказаними Вами реквізитами можливість відсутня. Раніше ми направляли Вам push-повідомлення, однак станом на зараз, заява із зазначенням рахунку 2620 для переказу залишку коштів від Вас не надходила.

Рекомендації для вирішення питання були надані в листуванні через прив’язаний месенджер. Будь ласка, надайте запитаний документ у відповідь на повідомлення. Дякуємо за розуміння.
Vika999 Vika9999 17 квітня 2026, 13:47
А-Банк удерживает мои личные средства (3395 грн) при наличии всех чеков отмены от Temu и Номера заявок: 4769162, 4769157, 4769152, 4752277. Оператор Галина (табельный 32267) официально ответила в 12:37, что деньги не будут доступны. Банк оставил мать с детьми без копейки на выходные. Требую немедленной ручной разблокировки холда!
Підтримка àбанку 17 квітня 2026, 19:11
Добрий день!

Нам прикро, що дана ситуація спричинила у Вас саме такі емоції. Повідомляємо, що вказаний Вами діалог вже передано до відділу контролю якості для подальшого аналізу та прийняття відповідного рішення.

Як фінансова установа, ми зобов’язані здійснювати аналіз фінансових операцій відповідно до вимог чинного законодавства. За результатами проведеного аналізу було ухвалено рішення про припинення ділових відносин.

Звертаємо Вашу увагу, що на даний момент Ваші кошти знаходяться в резерві. Відповідне повідомлення було надіслано Вам у день подання заяви. Резерв — це сума, яка тимчасово заблокована під час операції, але ще не списана. Процес обробки включає два етапи: резервування та остаточне списання, що є стандартною процедурою міжнародних платіжних систем.

Запевняємо, що кошти будуть перераховані після завершення зазначеного процесу. Ми обов’язково повернемося до Вас із рішенням найближчим часом. Вдячні за Ваше очікування!
Александр Кобзар 17 квітня 2026, 13:03
Маю заборгованість перед банком у зв’язку з тимчасовими фінансовими труднощами та зацікавлений у її врегулюванні, однак досвід взаємодії зі службою роботи із заборгованістю залишає негативне враження.

Під час спілкування основний акцент робиться на необхідності якнайшвидшого погашення повної суми боргу або значної її частини, а також регулярно озвучуються можливі наслідки у вигляді судових процедур та арешту рахунків. Водночас мої пояснення щодо фінансового стану та пропозиції щодо поетапного погашення (з конкретними датами і сумами) фактично не були враховані.

Відповіді зі сторони банку надаються в повному обсязі, однак мають здебільшого формальний характер і не спрямовані на пошук індивідуального рішення. Комунікація будується за стандартним сценарієм із повторенням умов договору та вимог щодо оплати, без належного врахування конкретної ситуації клієнта.

Окремо варто відзначити, що під час спілкування з оператором Мариною, створилося враження недостатньої зацікавленості у конструктивному діалозі: відповіді не враховували зміст попередніх повідомлень, а запропоновані мною варіанти вирішення ситуації не отримали належного опрацювання.

Загалом складається враження, що замість пошуку взаємоприйнятного рішення використовується виключно стандартний підхід із фокусом на швидке стягнення заборгованості, що ускладнює конструктивну взаємодію.

Розраховую на більш гнучкий та клієнтоорієнтований підхід, а також можливість узгодження реалістичного графіка погашення заборгованості.
Підтримка àбанку 17 квітня 2026, 19:12
Добрий день! Нам прикро, що у Вас склалась така думка. Для розв`язання даного питання потрібно трішки більше часу.

З 24.02.2022 р. робота Банку регламентується Постановою НБУ №18 «Про роботу банківської системи в період запровадження воєнного стану», у якій повідомляється, що Банки продовжують роботу з урахуванням обмежень, визначених цією постановою, змін щодо роботи з кредитними угодами пунктами Постанови не визначено.

Водночас ми з розумінням ставимось до Вашої ситуації та готові запропонувати доступні умови перерахунку. Детальна інформація щодо умов буде надана вже завтра.

Також, повідомляємо, що вказаний Вами діалог вже передано до відділу контролю якості для подальшого аналізу та прийняття відповідного рішення. Ми прагнемо поліпшити наші процеси та забезпечити кращу комунікацію з клієнтами.
Дякуємо за Ваше звернення та очікування!
Dobrohotova66 16 квітня 2026, 18:11
На карточке атб были деньги 10000. Зачем её пополнили в кредит 5000? Я это не заметила, не проверяла счёт. Когда снова пополнила счёт на 10000, долг не списывался. Так и висел. Я в это время болела, операция, просила мне покупать продукты. И только 2 месяца обнаружила это. Вы что хотели меня загнать в долги? Это безобразие так поступать!
Підтримка àбанку 16 квітня 2026, 19:39
Добрий день! Дякуємо за прийнятий дзвінок.

Нам прикро, що у Вас склались негативні враження про наш банк.
Дійсно, картка АТБ є кредитною, що вказується в умовах при її відкритті та на неї може бути встановлений ліміт за рішенням банку, проте Ви можете зменшити даний ліміт самостійно в застосунку àbank24 в налаштуваннях картки на суму, яка для Вас є потрібною, або встановити 0.

Наразі ми зафіксували Ваш запит. Відтепер на картці доступні лише власні кошти.
Та зі свого боку ми зробимо все можливе, щоб надалі у Вас залишалися лише позитивні враження від нашого сервісу. 💚
RoYan 15 квітня 2026, 21:37
Після пару років розлуки знову став клієнтом банку. І знову пожалкував. Вона реально неадекватна.
Перше. При підключенні був підключений кредитний ліміт, який встановлюють навіть бомжам. В мене він відмінний. Подаю заявку на підняття — передзвонили, несли всяку чушь, відмова. Відправляю довідку ок-5 — та ці неалеквати її навіть знайти не можуть, навіть не дивились. Подивились — відмова, розмір кредитного ліміту навіть більше, чим хотів. Через місяць — знову обнулили. Ну хіба це банк?
Та і інформацію в УБКІ про щадолженость відправляють, а при виході в нуль — ні. Тоже не правильно.
Ну хоча би повідомлення про обнулення кредитного ліміту прислали.
НЕ РЕКОМЕНДУЮ А-Банк нікому.
Підтримка àбанку 16 квітня 2026, 14:18
Добрий день! Дякуємо за прийнятий дзвінок.

Ми детально перевірили інформацію за Вашим запитом. Зазначимо, що зниження кредитного ліміту відбулося автоматично, оскільки у Вашій кредитній історії (УБКІ) встановлено обмеження (FREEZE). Це означає, що Ви самостійно обмежили можливість укладення нових кредитних договорів.
Щойно Ви знімете це обмеження в бюро кредитних історій, система зможе знову переглянути рішення щодо вашого ліміту.

Додатково зазначимо, що банк передає інформацію до УБКІ на регулярній основі: оновлення відбувається за подіями (відкриття/закриття, погашення заборгованості тощо), а також щомісячно — 3 числа по всім клієнтам без виключення.
Таким чином, інформація до УБКІ передається регулярно, що забезпечує її актуальність. Дякуємо за розуміння!
Юрій Юрій 14 квітня 2026, 21:34
Доброго вечора!
Зараз дуже активно почали працювати шахраї з картками клієнтів. А саме — знаючі Ваш номер телефону, вони роблять дзвінок начебто від банку, повідомляючи Вас про те, що ««До Ваших рахунків (карток) було зроблено спробу зайти через додаток», «банк зафіксував це, та зупинив спробу». Називають марку смартфону, наприклад «самсунг», та випитують, яка у Вас марка телефону. Вибачаються, заспокоюють, що все в порядку, та пропонують замінити картки в любий час, коли буде зручно клієнту. На цьому розмова може завершитись. Але згодом, другий дзвоник від іншої людини, яка представляється співробітником кіберполіції, та повідомляє Вам, що служба безпеки банку повідомила поліцію про випадок, і «представник» кіберполіції хоче впевнитися, «чи не були втручання в інших банках у Ваші картки? Що йде «розслідування»». Таким чином, клієнт може видати, в яких банках має рахунки. «поліцай» говоре, що треба перевірити, чи не було втручання, та може попрощатися. В цей час людина вже схвильована, а «кіберполіцай» передзвонює через певний час, та повідомляє, що в названих Вами банках хтось намагався з іншого телефону зайти до Ваших рахунків. І треба терміново поміняти картки. Далі розповідають таку казочку: Вам вже може дзвонити третя особа, наче вже з іншого Вашого банку, та теж повідомити, що служба безпеки банку зафіксувала втручання до Ваших рахунків. Всі ці розмови шахраї ведуть впевнено. Видно, що добре розуміються на банківській справі, добре вивчили додатки до банків.
Далі, ще дзвоник від «представника банку», де він повідомляє Вам, що, щоб замінити картки, «треба виконати вимоги НБУ», тобто, — надати довідки про доходи, наприклад з ДІЇ ОК-5, ОК-7, з роботи про зарплату (якщо вона у Вас на руках), підтвердити Ваш ідентифікаційний код (можна через ДІЮ. Скачати швидко та передати в банк). Можуть запропонувати скинути особисто «представнику банку» на вайбер або інший мессенджер, який Вам зручно. При цьому логотип у цього «співробітника» буде точно як логотип Вашого банку у додатку. Це вводить людей в оману, та люди скидають свої дані, начебто «для заміни старих карток на нові». Треба враховувати, що стан людини при таких «новинах» нервовий, та людина намагається скоріше змінити банківські картки. Шахраї пропонують при розмові з ними, зайти у додатки, та перевірити свої рахунки, і зразу провести заміну. Пропонують перекинути гроші з кредитки на Вашу дебетну картку, навіть чомусь кредитні кошти. При цьому комісійні за переказ кредитних коштів, говорять, наче банк візьме на себе, ще й надішле Вам пластикову нову картку на зручний для Вас відділ Нової Пошти безкоштовно. Далі йде розмова, що треба замінити і дебетну карту, і пропонують резервний рахунок, поки не зїявляться нові картки, що можна зараз зразу це зробити. Але вже по IBAN. Дають людині номер рахунку та, людина під впливом шахраїв, сама переводить гроші на «резервний» рахунок. А по суті, шахраї підставляють рахунок свій. Умудряються при цьому надати Вам ідентифікаційний код третьої особи з ПІБ.
Вони, навіть, умудряються прикріпити Вашу картку до гугл гаманця на своєму смартфоні, та з урахуванням обмежень та комісійних, знімають Ваші кредитні кошти.
Можуть взяти на Вас розстрочку і вивести гроші готівкою. Потім Вашу картку вони видаляють з свого гугл гаманця. Злочинці залишаються з вкраденими грошима, а людина з боргами і без грошей. Що може закінчитись самогубством потерпілих.
Саме так шахраї намагаються спочатку входити у довіру клієнта, потім видурюють кошти. Саме така спроба була зупинена при втручання шахраїв в Абанку.
Підтримка àбанку 15 квітня 2026, 8:44
Дякуємо що так детально поділилися досвідом! Це допоможе іншим не потрапити в подібну ситуацію.

Радимо бути пильними та нікому не передавати персональні дані в месенджерах або під час сумнівних дзвінків. У будь-якій незрозумілій ситуації одразу звертайтеся до нашої підтримки через чат у застосунку або за номерами 7776 та +380567220555 для дзвінків із-за кордону. Ми завжди на варті💚
Роман Морохов 13 квітня 2026, 18:01
Дуже вам дякую, швидко відповіли, швидко повернули кошти за не правильно вказаний номер телефону, ви найкращі!!!
Підтримка àбанку 13 квітня 2026, 19:01
Завжди готові прийти на допомогу❤️
Irina19841201 13 квітня 2026, 17:57
Поклала гроші на корту монобанк через термінал, а банку. Гроші на картку не зайшли. На гарячій лінії сказали, що потрібно 3 робочіх дні. Хоча на терміналі жодного попередження про ці терміни не було. Якби я знала про ці терміни я б знайшла інший термінал. В любих інших терміналах гроші заходять максимум протягом хвилини, а банку на це потрібно 3 робочих дні. В країні війна, я переселенець і мені дуже потрібні ці гроші. А, а банк їх заморозив і просто безвідсотково без моєї згоди їми користується.
Підтримка àбанку 13 квітня 2026, 20:27
Добрий день!
Щиро перепрошуємо за незручності та емоції, що виникли при поповненні картки. Ми розуміємо важливість Вашого питання, тому Ваше звернення вже перебуває в роботі. Наразі ми проводимо перевірку і зв’яжемося з Вами одразу, як тільки питання буде вирішене.
Дякуємо за Ваше розуміння!
Ольга Миколаївна 13 квітня 2026, 3:48
Відділення за адресою: Вінниця, вул. Пирогова, 111-А
Хочу подякувати на швидке реагування моєї ситуації, а також ввічливе та тепле спілкування.Ви неймовірні!
Дякую Вам за змістовні та швідкі відповіді та пояснення і розуміння до ситуації.
Сил та наснаги! Натхнення та настрою!
Підтримка àбанку 13 квітня 2026, 8:43
Вітаємо!
Працюємо 24/7 саме для того, щоб ви відчували турботу в кожній деталі 🥰
Подяку вже адресовано нашому експерту. 🕊️
Денис Denis 12 квітня 2026, 17:20
Мені заблокували карту через че що людина поскаржилася на мене в іншому банку. Жодних документів або доказів махінацій або протизаконних дій не надають, проблему не вирішують. Я в свою чергу тримаю зв’язок з банком, вже два рази проходив відео чат і надавав документи, але ім все одно, поки ніяких обмежень не знято. Єдина відповідь зв’язуйтесь з людиною яка залишила скаргу нехай відличе.
Підтримка àбанку 12 квітня 2026, 19:31
Добрий день!

Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:

У випадку надходження скарг, банк може блокувати картку до підтвердження зарахувань на картку клієнта.
Наразі Ваше питання знаходиться в роботі. З Вами зв'яжуться наші співробітники для більш детальної консультації щодо Вашого питання.
Будь ласка, очікуйте на дзвінок від наших експертів для вирішення ситуації.
2366qw 11 квітня 2026, 22:11
Співробітниця гарячої лінії Вікторія, дуже докладно роз’яснила мені причину блокування картки. Питання в короткому часі було вирішене, я залишилася задоволена. Бажаю Вікторії всього найкращого в її роботі
Підтримка àбанку 12 квітня 2026, 8:34
Добрий день! Вдячні за високу оцінку! Слова подяки вже адресували експерту підтримки банку Вікторії 🕊️💚
Хочу висловити щиру подяку А-Банку за відповідальність та підтримку клієнтів 🙏

Рік тому я стала жертвою шахраїв і, на жаль, здійснила оплату з кількох банків, у тому числі й з А-Банку. Одразу після цього я звернулася до поліції та відкрила справу про шахрайство. Процес був довгим і непростим, адже минув майже рік очікування результату.

Приємно здивувало, що саме А-Банк проявив професіоналізм і небайдужість — кошти були повернуті. Інші банки, через які також проводились платежі, на жаль, допомоги не надали.

Дякую А-Банку за чесність, підтримку клієнтів і реальні дії у складних ситуаціях. Це банк, якому можна довіряти 💙
Рекомендую А-Банк за високий рівень сервісу та відповідальне ставлення до своїх клієнтів.
Підтримка àбанку 11 квітня 2026, 14:16
Завжди готові підтримати та допомогти💚
Krok70 10 квітня 2026, 10:38
От банка невозможно получить нормальную информацию. Отказываются отправлять письмо на почту про закрытия счетов и про то что нет задолженности перед банком. Игнорируют вопросы и отвечают по шаблону который вообще не связан с вопросом. Консультанты отстой
Підтримка àбанку 10 квітня 2026, 16:27
Добрий день! Нам прикро, що ситуація призвела до отримання саме таких емоцій.

Ми будемо раді перевірити інформацію та допомогти з вирішенням питання. Нами вже було адресовано Вам особисте повідомлення на даній платформі. Прохання надати відповідь на нього

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про абанку, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.