Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
перевіряється
OlyaVorobyova 10 серпня 2026, 20:49
Зверталась з приводу доступу в лаундж зону, бо мала карту мастер кард, але її банк закрив і залишилась віза. Мені надали потрібну інформацію, домогли з відкриттям віртуальної картки мастеркард і ось зараз знаходжусь в лаундж зоні і пишу відгук. Дуже дякую 🫶
InnaRakova 10 серпня 2026, 16:12
Звернулась щоб отримати інструкцію з генерації QR коду до рахунку ФОП. Менеджер дала покрокову інструкцію завдяки якій я це зробила за 1 хв
Підтримка àбанку 10 серпня 2026, 16:44
Оце швидкість!🚀 Раді, що все вийшло так легко 😊
Олександр Бондаренко 10 серпня 2026, 14:12
Відділення за адресою: Київ, Оболонський пр-т, 26
Користуюся АБанком вже тривалий час і можу сказати, що це один із найзручніших банків в Україні. Дуже подобається сучасний мобільний додаток, усе працює швидко, зрозуміло та без зайвих складнощів. Перекази проходять миттєво, оплата комунальних послуг та покупок займає буквально кілька секунд.

Окремо хочу відзначити службу підтримки, оператори ввічливі, уважні та реально допомагають вирішити питання, а не просто дають шаблонні відповіді. Приємно, що банк постійно розвивається, додає нові функції та робить користування ще комфортнішим.

Також радують вигідні умови обслуговування, відсутність зайвих комісій у багатьох операціях та зручність карток для щоденного використання. Усе оформлюється швидко, без бюрократії та довгого очікування.

АБанк, це приклад того, яким має бути сучасний український банк: швидкий, надійний, технологічний та орієнтований на клієнта. Щиро рекомендую всім, хто цінує комфорт, простоту та якісний сервіс!
Підтримка àбанку 10 серпня 2026, 15:10
Вітаємо! Дякуємо за такі теплі слова та високу оцінку — нам дуже приємно знати, що Ви задоволені обслуговуванням 😊🥰
Із радістю передамо Ваші слова подяки експертам банку. Для цього вже адресували Вам особисте повідомлення на цій платформі — зазирніть туди, будь ласка😉
kryvenkonastya 10 серпня 2026, 11:31
Дуже задоволена роботою менеджера!
Швидкість-за 3 хв закрили рахунок яким перестала користуватись через застосунок
Спілкування чітке, без води
Дякую!
Підтримка àбанку 10 серпня 2026, 12:11
Дякуємо за Ваш відгук! 💚 Раді, що все вдалося швидко та зручно вирішити за допомогою застосунку. Ми завжди на зв’язку!
MICK2008 8 серпня 2026, 21:37
Відділення за адресою: Вінниця, вул. Келецька, 81
Зручний банк, приємне та інформативне спілкування, класний додаток, гаряча лінія 24/7, якісні послуги.
Підтримка àбанку 9 серпня 2026, 8:48
Це найкраща мотивація для нашої команди. Дякуюмо🥰
Valeriia2727 8 серпня 2026, 21:22
Хочу щиро подякувати працівнику колл-центру банку Роману за його компетентність, уважність та професійний підхід до вирішення мого питання.

Я закрила всі свої рахунки в банку ще у 2024 році, однак зараз мені знадобилися виписки за моїми рахунками за період до їх закриття. Оскільки я більше не є клієнтом банку, виникли складнощі з моєю ідентифікацією та отриманням необхідних документів.

Попри це, Роман знайшов рішення та зміг допомогти мені: він надіслав необхідні виписки на мій фінансовий номер телефону у вигляді СМС з посиланнями. Для мене це стало справжнім вирішенням проблеми, оскільки самостійно отримати ці документи я вже не могла.

Окремо хочу зазначити, що кожен працівник, з яким я спілкувалася, ставився до мене ввічливо, уважно вислуховував та намагався увійти в моє становище. Але саме завдяки компетентності Романа та його готовності знайти нестандартне рішення моє питання було успішно вирішене.

Щиро дякую Роману за професіоналізм, людяність і реальну допомогу. Приємно бачити, що навіть у нестандартній ситуації працівник не просто дотримується формальних процедур, а дійсно намагається знайти спосіб допомогти клієнту.
Підтримка àбанку 9 серпня 2026, 8:44
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашої команди! Раді, що змогли оперативно допомогти та знайти рішення для Вашого запиту💚
orest frank 8 серпня 2026, 14:03
Відділення за адресою: Київ, вул. Лаврухiна, 3
Внаслідок грубих порушень законодавства про банки та банківську діяльність, порушення банківської таємниці та умов обслуговування Банком 27.04.26 було списано кошти з депозитного (захищеного! по факту НЕ захищеного!) рахунку.
Після звернення до ДВС дана сума була повернута.
Банк не надав ЖОДНОЇ допомоги у поверненні даної суми.
Фактаж.
1. Банк Н Е зв’язався з Клієнтом для визначення можливого сценарію розвитку подій — хоча Клієнт є VIP клієнтом Банку має відповідні договір, умови та підстави для відповідного обслуговування.

2. Банк САМОСТІЙНО без попереднього погодження — хоча термін виконання постанови про списання ще НЕ НАСТАВ (хоча її було сплачено з ІНШОГО Банку РАНІШЕ — списав кошти НЕ з основного (вказаного в постанові!), а з депозитного рахунку, не блокуючи при цьому процес проведення основних транзакцій.

3. ОСНОВНЕ — Як показала детальна перевірка рахунків обліку та вимог ДВС щодо беззаперчного списання коштів, А-Банк, використовуючи нігілізм у питаннях вимог до розміщення депозитів — як того вимагає чинне законодавство у супереч вимогам НБУ (а імхо, у злочинній змові з регулятором) — обліковує депозитні кошти Клієнтів НЕ на спеціальних захищених рахунках, а на поточних зі звичайним рівнем захищеності.
Для довідки для дурнів і неуків — депозити у національній і іноземній валютах повинні обліковуватися на спеціальних рахунках у банківській установі зі спеціальним статусом і режимом доступу до цих коштів третіх осіб.
На дані рахунки НЕ може бути накладено арешт окрім випадків передбачених законом і виключно згідно рішення суду, а не жодних інших державних органів.

Висновок — розміщення і зберігання депозитів у даній банківській установі вкрай не бажане для Клієнтів для яких може бути застосовано сучасні заходи фінансового впливу, котрі виходять поза межі Законів України і Конституції України.

Наслідки для, А Банк — рахунки наразі ЗАКРИТО. Ділові стосунки припинено.

До речі, це вже далеко НЕ ПЕРШИЙ випадок грубих порушень умов договорів зі сторони АБанк.
До цього часу ми поверталися до співпраці ТРИЧІ.
Цього разу поновлення відносин не передбачено.

Відділення вказано довільно.
У переліку для вибору воно чомусь відсутнє.
Підтримка àбанку 8 серпня 2026, 17:21
Добрий день!

Банк здійснює свою діяльність виключно в межах законодавства України та вимог НБУ. На жаль, нам не вдалося зв'язатися з Вами за наданими контактами для з'ясування обставин. Щоб ми могли детально перевірити інформацію, будь ласка, дайте відповідь в особистих повідомленнях.
Олена Пугач 8 серпня 2026, 11:41
Відкрила сьогодні картку Абанку в застосунку. Дуже швидко та зручно. Передала дані, відкрила. Оформила депозит. Потім вирішила звернутись в підтримку, щод уточнили чи повністю пройдено ідентифікацію, чи не потрібно пройти додаткове оновлення даних. Оператор швидко надав відповідь, був дуже приємним в розмові. Гарний банк. Дуже дякую банку та окремо оператору за сервіс).
Підтримка àбанку 8 серпня 2026, 11:52
Щиро дякуємо за довіру та приємні слова💚
Viktor Prudkyi 7 серпня 2026, 21:07
Пишу, бо дійсно подобається і сам банк, і формат (онлайн), і ставлення до клієнтів. Недавно перейшов на картку вище рівнем (аж 400 грн/місяць) — подобається. Тепер замість бота відповідають люди (професійно, ввічливо). Окреме дякую чпівробітниці Кароліні. Раджу цей банк рідним і друзям. Так тримати
Із недоліків (а вони є у всіх і всюди) — без пояснення і зрозумілих причин порізали кредитний ліміт. Хоча, жодного разу не затримував платежі. Це єдине. А так — успіхів в роботі і побільше клієнтів!
Підтримка àбанку 8 серпня 2026, 9:01
Добрий день!

Дякуємо за Ваш відгук і довіру!

Щодо кредитного ліміту: банк розраховує його індивідуально, враховуючи безліч факторів. Ми щодня переглядаємо ліміти наших клієнтів, і рішення щодо ліміту може змінюватися.
Мінфін
Відповідь адміністратора
10 серпня 2026, 16:53
Відгук зараховано (на 10.08.2026).
Користувач надав докази за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку.
04122008polina 7 серпня 2026, 1:13
Відповіли вночі!!! Умнічки! Моментально, а в мене запрос дибільний був, помогли бистренько все чотко було, дякую мій найкращий банк!
Підтримка àбанку 7 серпня 2026, 8:10
Завжди раді допомогти! 💚 Ми на зв’язку 24/7 😊
Volodymyr Nakonechnyi 3 серпня 2026, 11:26
До багато чого питань реально немає, комісій немає, усе швидко. За обслуговування рахунків ФОП теж немає, що теж дуже приємно, АЛЕ підтримка клієнтів просто пздц. Я закинув другові 105к, йому треба було просто купити автомобіль і він взяв у борг (УСНА ДОМОВЛЕНІСТЬ, Я НЕ БУДУ ІЗ-ЗА КОПІЙОК РОЗПИСКУ В НОТАРІУСА БРАТИ). Нам тиждень виносили мізки із вимогами просто дикими, коли вимагали розписки заднім числом, що вже звучить не дуже законно. Потім обіцяли за 24 години вирішити проблему, по факту пройшов тиждень і нічого із фін. моніторингом не вирішили. Далі я надіслав усі квитанції колезі, усе що міг із своєї сторони і цього мало би бути достатньо. НАДАЛИ УСІ ДОВІДКИ ІЗ ПЕНСІЙНОГО! ЗА ЦЕ ВАМ ТРЕБА ПРОСТО РЕЗЕРВУВАТИ МІСЦЕ В ПЕКЛІ! Ви би знали що це за діч ті довідки і як важко їх отримувати, коли куча пенсіонерів хоче вас вбити! Тоді навіть надіславши це всерівно ситуацію не вирішили! У кінці ми звернулись у ПРІВЄТБАНК це вже має бути для вас приниженням, бо будь-який банк кращий за прівєтбанк і там не було цих затягів, просто прийняли і дали зняти кошти! ЦЕ ПОЗОР! Робіть із своєю підтримкою! Я ВАС ПОРЕКОМЕНДУВАВ ЯК ХОРОШИЙ БАНК, ПО ІТОГУ ЗРОБИВ ЛЮДИНІ ПРОБЛЕМИ!
Підтримка àбанку 3 серпня 2026, 19:20
Вітаємо! Нам щиро прикро, що дана ситуація призвела до отримання саме таких емоцій

Як фінансова установа ми зобов’язані аналізувати фінансові операції відповідно до вимог законодавства. Подібні процедури можуть викликати незручності, проте банк діє виключно у правовому полі. Також розуміємо бажання поспілкуватися з фахівцем, однак інформація щодо результатів перевірки та подальших дій надходить клієнту безпосередньо в мобільний застосунок. Ми автоматизували цей процес, щоб клієнти отримували відповідь одразу після завершення перевірки та не витрачали додатковий час.

Зокрема, у випадку значної суми переказу може бути запитана розписка із зазначенням позикодавця, позичальника, суми, а також дати надання та повернення позики. Така розписка може бути оформлена у простій письмовій формі, зокрема від руки, та не потребує нотаріального посвідчення. Документ запитується виключно як підтвердження інформації, яку сам клієнт повідомив про характер операції для виконання вимог законодавства у сфері фінансового моніторингу.

Деталі вирішення питання були надані клієнту у дзвінку. Сподіваємося, що в майбутньому нам вдасться змінити Ваше враження про Банк на краще.
mirkamira 2 серпня 2026, 15:44
Звернулась в підтримку через телеграм з приводу не нарахування кешбеку за покупку в інтернеті.
Дуже швидко вирішили питання на мою користь. Дякую!
Підтримка àбанку 2 серпня 2026, 17:17
Оперативність — наше все 💚Раді, що питання вирішилось швидко😊
mik151280 2 серпня 2026, 15:11
я оротился до специалистов за помощью, так как какой-то FINDANDLOC снял с моего что-то больше 2.000 гривен. Я обратился за помощью, мне быстро организовано помогли перевыпустили карты чтобы больше эти мошенники не могли у меня украсть деньги, за что я им огромное благодарен, ребята вы молодцы!
Підтримка àбанку 2 серпня 2026, 18:59
Вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш відгук та теплі слова. 💚 Ми вже написали Вам в особисті повідомлення, щоб уточнити дані та передати Вашу подяку експерту. Також хочемо детальніше перевірити описану Вами ситуацію. Будемо вдячні за відповідь!
Артем Кублий 2 серпня 2026, 13:30
Все добре
Підтримка àбанку 2 серпня 2026, 14:01
Завжди поруч, щоб допомогти 😊
alena240973 2 серпня 2026, 12:37
Додано всі інструкції покроково, дуже зручно, ви молодці, з вами приємно мати справу! Вже багато років маю справу, ніколи не розчарували!
Підтримка àбанку 2 серпня 2026, 14:05
Відгук, який хочеться перечитати ще не раз 😍💚 Дуже дякуємо за Вашу довіру! Подяку вже передали експерту, який допоміг 😊 Раді бути поруч із Вами стільки років!
Vov4ik1989 2 серпня 2026, 3:29
Не вмію гарно писати, скажу просто дякую Абанку і їхнім співробітникам за відповіді та допомогу в моєму питані, було дуже приємно спілкуватися з людьми
Підтримка àбанку 2 серпня 2026, 8:58
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку нашої роботи 💚
Zhuk28 1 серпня 2026, 22:18
Висловлюю вдячність оператору Вікторія 883961 за інформацію. Все просто супер, молодчинка І особисто від мене акровірш
Ветерь, приходящий с моря.
Искрами, бьющий об камень,
Какой обладает он силой,
Такой не понять мозгами.
Обояние красивых женщин,
Радость желанной встречи.
Импульс- который движет,
Я принимаю, как вечность.

Ваше ім'я в акровірші від постійного клієнта із вдячністью.Бережіть себе.
Підтримка àбанку 2 серпня 2026, 8:55
Дякуємо за довіру! Такі безцінні відгуки заряджають на весь день! Впевнені, Ваш відгук подарує Вікторії посмішку 😍🥰
snu53687017 1 серпня 2026, 12:34
дякую за допомогу, дуже хороший банк.ввічливі співробітники.хоррші умови.
Підтримка àбанку 1 серпня 2026, 12:45
Дякуємо за довіру🥰
Alexa0981 31 липня 2026, 22:37
Прошу зафіксувати скаргу щодо якості обслуговування. Орієнтовно о 18:00 оператор Христина 31.07
Під час розмови оператор не грубіянила та не використовувала образливих слів, однак її манера спілкування була повністю байдужою та незацікавленою, я відчувала себе недовго, вона на мене тиснула і монотонно спілкувалась ,їй було не цікаво зі мной спілкуватись.Склалося враження, ніби я відволікаю її від чогось або звернулася з якоюсь незручною проблемою. У голосі не було жодної доброзичливості чи бажання допомогти — спілкування було сухим, беземоційним, наче з роботом…
Також хочу звернути увагу на те, що мені не передзвонили одразу, хоча я очікувала на зворотний зв’язок, а лише через пів дня

Мені незрозуміло, чому рівень сервісу настільки відрізняється від інших банків. Наприклад, коли я телефоную до monobank, оператори завжди привітні, уважні та створюють приємне враження від спілкування в абанку явно все навпаки тупо на пофігу.У цьому випадку сервіс залишив дуже неприємний осад.
Підтримка àбанку 1 серпня 2026, 12:39
Вітаємо!

Дякуємо, що поділилися цією ситуацією. Нам прикро, що розмова з експертом залишила таке враження.

Вже детально аналізуємо її разом із відповідальними колегами. Для нас важливо, щоб після звернення до Банку клієнти відчували підтримку.
Apathazy 31 липня 2026, 12:58
Вперше спробував зробити переказ вестерн юніон, і ніяк не міг зрозуміти як його отримати, написав в підтримку і кошти були на картці за 5 хвилин, ви найкращі
Підтримка àбанку 31 липня 2026, 13:26
Завжди раді допомогти розібратися😊

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про абанку, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.