Мінфін - Курси валют України

Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Trmp 21 січня 2025, 17:55
Один из худших банков. Блокировки карт по любой прихоти. После предоставления всех затребованных изначально документов — а нам этого мало! Дайте еще то и то и то.
При этом после блокировки счетов оформление и доставка пластика не отменяется! На вопрос «На кой мне бесполезный кусок пластика?» ответа не добиться.
В общем, достойный конкурент привату… Кто из них хуже уже сложно сказать
Підтримка àбанку 21 січня 2025, 19:46
Добрий день!

Обов'язок Банку здійснювати аналіз фінансових операцій клієнтів, з метою виявлення фінансових операцій, що не відповідають фінансовому стану або змісту діяльності (ст. 7, 11 ЗАКОНУ УКРАЇНИ «Про запобігання та протидію легалізації (відмиванню) доходів...»).

Для детальної перевірки інформації за Вашим питанням прохання відповісти на повідомлення, відправлене Вам в особисті
lemki 21 січня 2025, 15:35
Відділення за адресою: Київ, вул. Антоновича, 122
замовив готівку, прийшов та простояв у черзі 45 хвилин, видали гроші із карти купюрами 96 року. супер обслуговування
Підтримка àбанку 21 січня 2025, 17:32
Добрий день!
Нам шкода, що у Вас виникли негативні емоції після відвідування нашого відділення. Наш Банк не працює з інкасо, тому іноземну валюту ми приймаємо і видаємо Клієнтам лише у належному стані. З каси видаються купюри, які є у наявності та не обираються спеціально касиром. Умови видачі купюр для всіх Клієнтів є однаковими. Всі купюри в касі є платіжними та відповідають вимогам НБУ.
Artem1706 21 січня 2025, 15:14
«17 января мне поступил перевод на карту в размере 10 500 грн, после чего банк заблокировал мою карту. Когда я связался с техподдержкой, мне сообщили, что платеж не подтвержден, и попросили ждать три дня.так как будет служебное расследование. Ни каких квитанций у меня не попросили, никаких документов от куда был перевод на сумму 10500грн. Позже выяснилось, что якобы была жалоба на перевод еще с 14 февраля 2024 года. На секунду почти через год они блокируют карту, то есть до этого времени с учётом того что было неоднократное поступление денег на мою карту их не смущало, что якобы есть жалоба., Посмотрев от кого был перевод я увидел, что от моей мамы так как указана фамилия и имя, в результате я это сообщил оператору, оператор в хамском тоне сказала, тогда разбирайтесь с вашей мамой. Начал уточнять алгоритм действий ответ ну пусть ваша мама звонит и снимает жалобу (все разговоры у меня записаны) В результате моя мама звонит и говорит что не помнит чтоб подавала какие-то жалобы по номеру телефона идентифицировать не могут, так как у мамы уже другой номер год прошел на минуту. Мама предлагает прийти в физическое отделение чтоб ее идентифицировали так как ещё раз повторю перевод был от ее имени и фамилии указано в квитанции. На что операторы сказали нет так нельзя. Выходит человек должен всю жизнь ходить с одним но‌мером телефона или как?
В результате спрашиваем как тогда быть, предлагают вернуть 900 грн 100грн и25 грн маме на карту Моя мама говорит хорошо давайте Так какая разница, но вопрос как они будут ее идентифицировать если связаться с ней не смогут по номеру, так как этого номера телефона уже нет. А чтоб она пришла в банк с паспортом они дают заднюю странная ситуация не правда ли?.. В результате другая операторша говорит что можно вернуть платеж и ещё
удержать 30% комиссии с остатка на счёте как мне оператор сообщила сумма 2850,14грн И тут вопрос за какие такие услуги такой процент с личных моих денег, это что такое?.. Операторша девушка была груба и не компетентна, если мне нет 18 лет я несовершенолетний это не даёт ей права так разговаривать.
В результате сново говорят ждите 3 дня Окей, Сегодня мне позвонили из банка, но я не успел ответить, так как был в ванной. Не все ж прям носят с собой телефоны в ванную.Когда перезвонил, мне снова сказали ждать три дня, потому что я сразу не ответил на звонок их. Это полный бред. То есть 24/7 я должен сидеть и выжидать когда они соезволят позвонить и не дай бог пропустите их звонок, все ждите ещё 3 дня. В результате пишу в телеграм им что происходит ответ снова на служебном расследовании и так по кругу Вся ситуация полный бред. Если на меня была жалоба почему сразу при поступлении жалобы не заблокировали счёт?.К сожалению мне нет 18 лет, но родители планирую подавать жалобы во все инстанции и обращаться в суд. Повезло, что мой крестный адвокат и не нужно платить за услуги.
Такого бреда нет ни в одном банке.
И комиссия с какого перепуга 30% это за что такая комиссия?
Да и не удивлюсь, что по результату они мне предъявят розрыв отношений с банков по 15 статье. отмывание и терроризм как читаю всем это приписывают. Только мой крестный и родители это так не оставят и полетят позовы ещё за моральный ущерб, моральную компенсацию. Если такие подозрения вешать такую статью, где факты, где заявление с полиции киберполиции, какие-то веские причины? Правильно их нет.
Короче делайте выводы сами, бегите с этого банка аферистов и мошенников.
Підтримка àбанку 21 січня 2025, 17:27
Добрий день!

Хочемо зауважити, що на підставі Умов та правил, з якими клієнт погоджується при відкритті рахунку, деякі платежі дійсно можуть вимагати додаткової перевірки та це може спричинити тимчасове блокування картки. Детальні вимоги щодо можливого блокування та етапів перевірки зазначені за цим посланням у пункті 3.3.25.:

У випадку надходження скарг, Банк може блокувати картку. Наразі ваше питання знаходиться в роботі. З вами зв'язувався спеціаліст та надав усі необхідні рекомендації стосовно вашого питання.
Ігор Перетятько 20 січня 2025, 18:46
Шахрайська контора, заблокували кошти на картці, через якусь непідтвердженну операцію (про яку відомо тільки їм), роз’яснення не надали після доби начебто перевірки подзвонив оператор і сказав що для того щоб я мав змогу вивести кошти я маю віддати їм 30% і тільки після цього я зможу отримати осататок суми або у касі або переводом до іншого банку через службу підтримки, в противному випадку кошти залишаться заблокованими на карті банку і я не зможу їх зняти.Вперше чую про 30% які я маю віддати банку, цю інформацію мені ніхто ніколи не надавав до цього моменту.скаргу до НБУ написав, завтра ще подам позов до суду за вимагання та шахрайство (запис розмови з операторм є)
Підтримка àбанку 20 січня 2025, 19:42

Микита Сила 20 січня 2025, 15:31
Добрий день. У мене відкритий картковий рахунок в А-банку маю на ньому особисті кошти хотів перерахувати кошти та банк заблокував картку 18.01.2025р сказали що на 1 добу. Після завершення доби я зателефонував у банк і мені повідомили, що моя картка заблокована на 3 робочих доби. Я залишився без доступу до своїх грошей, а тим часом банк користується моїми коштами і не відомо коли розблокують картку.
Підтримка àбанку 20 січня 2025, 16:10
Добрий день! Нам прикро, що сталась така ситуація.

Проте, наразі Ваше питання є вирішеним, а обмеження було успішно знято.
NastyaFOP 20 січня 2025, 13:29
Я ФОП, який надає послуги з організації з сертифікації діяльності та інше.
Активно користувалася рахунком в, А Банку з вересня 2024 року. У грудні А банк не попередивши мене ніяким чином, заблокував мій підприємницький рахунок без будь яких пояснень, а тільки написав великий список докуентів який я повина надати, серед яких документи на оренду складу, офісу, ТТН, транспортні засоби та інше… Тоб то, А Банк та його фінансовий моніторинг взагалі не вивчає діяльність клієнта, а блокує рахунки без будь якої логики, НЕ ПОПЕРЕДИВШИ клієнта, та без будь яких запитів заздалегіть, а я так розумію під настрій, та надсилає один і той самий список абсолютно для усіх!
Хочу зазначити, що серед моїх клієнтів, які сплачували на рахунок в, А Банк гроші є і державні підприємства і поліція і тд., але, А Банк, я так розумію, все одно вирішив заблокувати мені рахунок та створити мені проблеми під новий рік.
На таку нахабність та неповагу, я відмовилася надавати документи, половину з яких в мене взагалі не може бути виходячі з моєї діяльності та САМОСТІЙНО подала заяву на закритя рахунку, та перерахування коштів до іншого банку на мій інший підприємницький рахунок. Але банк на моє закриття написав, що це саме він розриває зі мною договір))) Тоб то нахабність банку не знає меж!

Заява про закриття рахунку була подана 27.12.2024 р та на сьогодні гроші банк так і не повернув! На мої запитання що до сроків повернення по моїй заяві, яку я подала з моєї ініціативи самостійно, бо не хочу мати ніяких ділових відносин з цим «банком» банк не надає ніякої відповіді!
Я вимагаю надати повну та правдиву інформацію що до моїх грошей та прийняти до уваги, що розірвання ділових відносин відбулося саме з моєї сторони, а не зі сторони банку!
Нікому не рекомендую мати будь які стосунки з, А Банк! Бо таке відчуття, що це банк тільки для літніх людей, який взагалі не розуміється на бізнесі
Підтримка àбанку 20 січня 2025, 15:59
Добрий день!

Як фінансова установа, ми зобов'язані дотримуватися чинного законодавства, в тому числі в питанні аналізу фінансових операцій. Проведення такого моніторингу в банку має ризик-орієнтований підхід, а ліміт розраховується індивідуально.

Ваше питання наразі обробляється в банку і ми активно працюємо, щоб вирішити його в найкоротші терміни. Як тільки буде рішення, ми обов'язково зв'яжемося з вами.
Grifon4310 18 січня 2025, 22:20
Всім доброго вечора. Мене звати Ілля.
Я є клієнтом цього банку вже досить давно.
Я звернувся сьогодні до працівника банку з питанням, що до моїх відкритих карток. Їх в мене, було 4, з них я користуюсь однією і мені потрібно було закрити всі інші, окрім однієї. Що я вам скажу, це було зроблено за декілька хвилин чітко, якісно і без зайвих запитань. А-Банк це на справді, чудовий банк все що тобі потрібно є.
Рекомендую всим. Банк дійсно чудовий!
Підтримка àбанку 19 січня 2025, 8:33
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені рівнем обслуговування в нашому банку. Ми завжди прагнемо забезпечити нашим клієнтам найвищу якість сервісу та підтримки.
Mmmmmmm 18 січня 2025, 12:44
Вітаю! для мене, А — банк найкращий. інших і не знаю. Усі питання вирішуються швидко! Був пипадок коли хотіли списати гроші і випадково відправила два платежі на один рахунок, гроші швидко повернули.Дякую за оперативне реагування і бажаю хороших постійних клієнтів!
Підтримка àбанку 18 січня 2025, 12:55
Дякуємо за ваш теплий відгук! Нам приємно знати, що ви задоволені обслуговуванням. Завжди раді допомогти та бажаємо дарувати лише позитивні враження від співпраці з нашим банком! 😊
Валерий Чиншевой 18 січня 2025, 11:17
Відділення за адресою: Одеса, вул. Велика Арнаутська, 76
Добрый день! Хочу выразить благодарность сотруднице АБанка (г.Одесса, ул. Большая Арнаутская, 76, отделение A345) Нерубальной Анне. За четкое и быстрое решение задачи. Я обратился с вопросом регистрации банковской карточки, приобретенной в магазине АТБ. И, несмотря на сопутствовавшие технические проблемы, связанные с нестабильной мобильной связью, вопрос был решен быстро и компетентно. При этом мне были продемонстрированы все функции карточки, проведены дополнительные операции по внедрению её в другие мобильные приложения, продемонстрирован процесс пополнения прямо в офисе. Было продемонстрировано внимательное, доброжелательное и грамотное общение. Считаю, что такими работниками нужно гордиться и брать с них пример в работе и культуре общения с клиентами. И в целом наблюдалась такая же атмосфера с посетителями и в работе других сотрудников этого отделения.
Чиншевой В. Д.
Підтримка àбанку 18 січня 2025, 11:36
Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш відгук і теплі слова на адресу співробітниці та роботи відділення. Нам приємно знати, що ви залишилися задоволені обслуговуванням і увагою до ваших потреб. Ваша підтримка мотивує нас вдосконалюватися та надалі забезпечувати високий рівень сервісу. Завжди раді вам допомогти!
Анастасія Трусова 18 січня 2025, 8:43
Відповіли дуже швидко на звернення. Пояснення було зрозуміле. Тобто, цей процес зайняв лише 5 хвилин могу часу.
Підтримка àбанку 18 січня 2025, 9:49
Ми раді, що змогли виправдати Ваші очікування та впевнені, що ще знайдемо чи Вас порадувати. Цінуємо стосунки. 😊✨
svetamark222 17 січня 2025, 20:21
Шахрайський банк. Самовільно оформлює Вам кредит, навіть коли ви закрили рахунок.

Нещодавно закрила рахунок в цьому банку: в цілом, не сподобався банк, а також в них дуже дивна політика по депозитам — це перший банк, де за поповнення депозиту Ви їм платите відсотки, а не вони Вам.

Сьогодні в Дію приходить повідомлення про запитання кредитного ліміту від А-Банку. Але картка же закрита і з застосунку мене викидало на авторизацію. Перехожу в застосунок, а там повідомлення що мені одобренний кредит.
Пишу в підтримку з цією проблемою, а мені дають стандарту відписку про те «як підвищити кредитний ліміт». Я їм ще раз уточнюю питання — вони мені знову відписку про те, що мають на це право. Мають право оформлювати на мене кредит без моєї згодити?
Перевіримо. Готуємо заяву в полцію на шахрайські дії, та скаргу в Нацбанк.

Додатково:
1. НІКОМУ не передавався пристрій, на якому встановленно додаток.
2. НІКОМУ не передавались данні для входу.
3. Рахунок закрила і після цього ніяк не взаємодіяла з банком з 9-го січня 2025 року.
Підтримка àбанку 18 січня 2025, 11:10
Добрий день! Дякуємо за прийнятий дзвінок. Нам прикро, що у Вас склалась така думка, проте маємо наголосити, що жодних угод банком без Вашої згоди та підтвердження оформлено бути не може.

В даній ситуації банком було відправлено інформацію про доступні для Вас суми, на які Ви могли б подати заявку на отримання кредиту в банку. Тобто дане повідомлення відправлене банком виступало пропозицією оформлення угоди і в жодному разі не вказує на оформлення кредиту.

Ми перепрошуємо за емоції, що могла викликати дана ситуація та будемо раді співпрацювати знов
iry8 16 січня 2025, 12:09
Переглядаючи телеграм.
Зацікавило оголошення де пропонували м’ясні продукти. https://t.me/baraholka_cherkassy/85240
Зв’язався продавцем. Він запевнив що після передоплати відразу відправить товар.
Надав номер банківської карти 4323 3473 6104 4339 на яку потрібно було зробити перерахунок.
Я перерахував кошти і продавець підтвердив отримання.
Після цього він перестав з’являтись на каналі та виходити на зв’язок.
Звернувся до служби підтримки Абанку (чия карта була залучена шахраями)

Відразу відгукнувся оператор пояснив як оформити звернення для початку перевірки. Про результати якої буде повідомлено додатково.
Та запевнив що міри по отримувачу прийнято згідно внутрішніх інструкцій Банку.
Дякую за швидке реагування. Сподіваюсь це захистить інших від шахраїв.
Будьте Уважні не повторюйте моїх помилок.
Вдачі.
Підтримка àбанку 16 січня 2025, 13:20
Дякуємо за ваш відгук і за те, що поділилися своєю історією. Нам дуже шкода, що ви стали жертвою шахрайства. Ваш досвід може стати корисним для інших, тому дякуємо, що ви поділилися ним.

Хочемо нагадати, що в таких випадках звернення до поліції може суттєво збільшити шанси на повернення платежу. Якщо ви вирішите це зробити, ми будемо готові надати всю необхідну підтримку. Бережіть себе і будьте уважні при здійсненні покупок в інтернеті.
Fly333 15 січня 2025, 9:42
Блокують рахунок, пере ліміт отримано 20 000 грн, зараз якщо ти отримав такі гроші, то ти багатій. Навіть сума збільш хабаря які отримують прокурори. Надала усі документи, присилають що договір розірваний зі мною і просять написати заяву і дати реквізити для повернення грошей. Пройшло вже дві неділі. Ігнор повний. Включили автовідповідач і на цьому все. Тому не звʼязуйтесь з цим банком вам ніхто не надасть підтримки. І гроші вони теж повертати не хочуть.
Підтримка àбанку 15 січня 2025, 11:29
Добрий день!

За результатами проведеного аналізу було прийнято рішення про розірвання ділових відносин з Вами. Вам було надіслано заяву для закриття Вашого рахунку. Просимо Вас надіслати заповнену заяву з вашим підписом найближчим часом, щоб завершити процес розірвання відносин.
mana1alb 14 січня 2025, 23:50
Повелася на шахраїв з OLX, скинула два платежі (сама винна, занадто наївна, ще й 31 грудня). Але поскаржившись на оголошення та самого шахрая на платформі, вирішила написати в підтримку А-банку з проханням провести моніторинг доходів даної особи, навіть не сподіваючись на щось більше.
Співробітники провели повну консультацію, відповідали чемно, швидко і по справі. Через тиждень зі мною ще раз звʼязалися, взяли реквізити для повернення коштів, адже на даний момент я не є клієнтом їхнього банку. І дійсно, на наступний день один з платежів був повернутий, хоча я вважала це нереальним, адже не писала заяв ні в поліцію, ні в кіберполіцію. Я залишилася повністю задоволена спіпрацею та щиро вдячна за допомогу з поверненням коштів!
Підтримка àбанку 15 січня 2025, 7:31
Щиро дякуємо вам за ваш позитивний відгук! Ми раді, що змогли допомогти вам у цій ситуації і повернути частину коштів. Ваше задоволення є для нас найвищою нагородою.

Хочемо нагадати, що в таких випадках звернення до поліції може суттєво збільшити шанси на повернення інших платежів. Якщо ви вирішите це зробити, ми будемо готові надати всю необхідну підтримку.
Ismaelko 14 січня 2025, 10:14
Доброго дня, 10.01.25 року після зарахування на картку грошей банк заблокував одразу картку. Після чого одразу зателефонували в банк, як виявилось банк знайшов 8 скарг, тут починається саме цікаве скарги були від квітня та травня 23 року, та початку, середини 24. Після перевірки всіх 8 скарг що надала менеджер в телефоні, перевірили по карті виявилося що за 2 дні з 8 взагалі немає переказів, за що хотіли зняти гроші і кому перевести велике питання, коли це було написанно в чат, передзвонила знову та ж менеджер сказала шо тепер скарг 6, а ті дві не вірні дати вона дала і їх немає, як може співробітник банку так помилятися? Подали скаргу на неї коли ніхто за 2 дні не телефонував. Інколи буває продаю бу речі на олх іноді родичі можуть перевести якісь гроші, я не розумію чому банк якщо були питання в квітні 23 травні 23 та вересні 23 не заблокував мою картку в 23 році в мене немає ні одного виклику від а-банку, ні одного блокування але ж ви кажете скарги були, як сказала менеджер бо раніше не було грошей але це брехня були і по 1700 і по 2500 і по 3200, чому тоді за півтора роки ніхто не блокував, не телефонував і нічого не говорив? Чому я повинна розбиратися за 23 рік якщо на дворі січень 25? Чому менеджер вашого банку телефонує каже 8 скарг, а наступного дня після перевірки та скриншотів в чат телеграму їх стає 6. Кому менеджер хотів перевести 1800 грн за ці два дні шо вона сказала і потім продублювали в чаті? Розберіться будь ласка це не є нормою, не можна блокувати чужі кошти та потім вигадувати операції за 23 рік.
Підтримка àбанку 14 січня 2025, 11:10
Добрий день! Нам прикро, що сталась така ситуація.

У випадку надходження скарг, Банк може обмежити картку на час перевірки. Раніше банком було здійснено комунікацію та надано рекомендації для розв'язання питання.
annav7 13 січня 2025, 13:06
Щиро дякую за повернення коштів, котрі я перевела за товар, який не отримала
Підтримка àбанку 13 січня 2025, 16:46
Раді, що змогли оперативно вирішити Ваше питання. Сподіваємось, в майбутньому Вам не доведеться звертатись до нас з цим питанням, проте будемо раді співпраці 😉
Kazaryan229 11 січня 2025, 8:56
Користувався майже рік банком та був задоволений.Як тільки з’явитися нові закони про ліміти одразу присвоєний мені відмивання майна (хоча там не було і 100тис в місяць).Також після надання документів про доходи на 2 день розірвали договір.Добре начхати на ваш банк, ужасная система служби підтримки, якщо є одна проблема Бот будет відповідати як в чаті так і за номером підтримки.С живим оператором не має можливості без іншого телефона зв’язатися. А який сенс якщо ваші оператори не чого не знають, нахабні, та не чують що говорить клієнт, не шукає варіанти як допомогти, тільки повторюючи проблему яку можу вирішити в чат боті (який не може написати як що робити)

А тепер головне чому я вирішив написати
Мені прийшли кошти з іншого банку на вже заблоковунну картку, А банк, оператори та служба підтримки допомогти не може.Надав заявку та документи згідно с тим що від мене хочуть. Позавчора начебто прийняли та сказали очікувати перерахування коштів на інший мій банк в продовж 24 год. Сумма не 50 грн, а 10000 тис.
Вчора в день знову прийшло смс про надання заяви, я надав, а потім зв’язався з оператором який сказав дослівно (якщо надали заяву очікуйте, якщо вам прийшло знову повідомлення у додаток надайте заяву за допомогою чат боту) А на вопрос чому знову це потрібно робити просто кинули з операторів не має сенсу, хоча я не чого не маю проти жінок.Але з усіх операторів мені допомагали лише чоловіки))жінки гребіянки та нічого не знають

Я хочу отримати свої кошти сьогодні, якщо не прийдуть по окончанію 24 годин, я пійду до відділення, а банк та прийдеться довбити де мої гроші людей з відділення. Якщо є рішення краще подзвоніть
Підтримка àбанку 11 січня 2025, 9:59
Добрий день!

За результатами проведеного аналізу було прийнято рішення про розірвання ділових відносин з Вами. Наразі Ваше питання є успішно вирішеним, кошти переказані на вказані вами реквізити
Тетяна Скороход 9 січня 2025, 12:28
Відділення за адресою: Чернівці, вул. Героїв Майдану, 22
Я 4 рік є клієнтом А-Банку і дуже задоволена цім. Найдзвичайно добре, коли вирішення будь-якої ситуації викликає тільки приємні емоції. І для А-Банку це відноситься не тільки після вирішення проблем з клієнтами, але ж і до того, як маєшь намір звонити в колл-центр А-Банку. І це не в усіх банках таке гарне відношення до клієнтів, що маєшь 100% довіру як до А-Банку. Маю досвід з трьома українськими банками і А-Банк в мене безперечний фаворіт серед них!
За ці роки знайомства з А-Банком, від операторів колл-центру я завжди отримувала тільки доброзичливе, уважне відношення з щирим бажанням домогти. І це настільки вселило довіру в мене до банку, що я тепер ніколи не хвилюсь, яка б проблема не виникла. І маю гарний настрій, коли звоню до А-Банка для вирішення будь-якої ситуації, бо точно впевнена, що банк її вирішить, не витрачаючи мого зайвого часу і нервів.
До речі, при тому, що я активний користувач послуг А-Банку вже 4 рік, в мене рідко виникали якісь проблеми в ньому.

Щиро дякую, Тобі мій улюблений А-Банк! І бажаю Тобі впевнено розвиваться, рости, міцніти і здобувати великі перемоги! ❤🙏🇺🇦
Підтримка àбанку 9 січня 2025, 12:49
Дякуємо за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Ви задоволені співпрацею. Ваша довіра та позитивні емоції — наша найбільша нагорода! Бажаємо Вам подальших успіхів і готові завжди допомогти у вирішенні будь-яких питань. Залишайтеся з нами! 💚
Cladsrff3 7 січня 2025, 18:42
Фахівець з обслуговування Надія, допомогла в вирішенні всіх моїх питань швидко та на професійному рівні.
Підтримка àбанку 7 січня 2025, 18:55
Дякуємо за ваш відгук! Приємно чути, що Надія змогла швидко та професійно вирішити ваші питання. Ми завжди готові допомогти!
OlehDziuba 7 січня 2025, 13:59
Периодически занимаю другу небольшие суммы денег. В определенный момент в приложении вылетело сообщение «Рисковые операции» и заблокировало карточки. Спустя полдня общения с тех.поддержкой, которая сначала требовала у меня договора займа/расписки (Все же всегда дают незначительные суммы денег в долг друзьям под расписки или составляют договора) оказалось, что им нужны квитанции от отправителя средств где видно его ФИО. Лицо друга можете даже не представлять, когда из-за 10 тысяч, я попросил у него квитанции со словами что мне заблокировали карты. Но ладно, отправил им 3 квитанции за этот и прошлый месяц и угадайте какой ответ был? Правильно! «Банк разрывает с вами отношения на основании…»
Підтримка àбанку 7 січня 2025, 15:24
Добрий день!

За результатами проведеного аналізу було прийнято рішення про розірвання ділових відносин з Вами. Вам було надіслано заяву для закриття Вашого рахунку. Просимо Вас надіслати заповнену заяву найближчим часом, щоб завершити процес розірвання відносин.
Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про абанку, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.