Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Макс Белик 28 червня 2026, 1:44
Wild4:
Чудово розумію і тому моя оцінка найвища у якості менеджера банку ви просто Бог чемності і відданості справі можете ці слова передати своєму керівництву і десь внести в опис подяки

Дякую за розуміння на добраніч і чим більше вам таких гарних співрозмовників

àбанк:
Щиро дякую Вам за такі теплі слова та високу оцінку моєї роботи! 💚 Мені дуже приємно це чути.

Мирного неба, крокуємо разом до спільної перемоги💪🏼🔰 я просто в захваті від цієї відданої прекрасної пані не просто компетентно, но конструктивно підійшла до вирішення нашого проплатичного питання і мого залицяння в міру розумного але дійшли до логічного висновку
Підтримка àбанку 28 червня 2026, 9:02
Дякуємо за щирий відгук! 🙌 Професіоналізм — наша філософія, і нам дуже приємно, що Ви це відчули. Ваші слова подяки вже передали експерту. Дякуємо, що Ви з нами! 💚
Who Cares? 27 червня 2026, 20:09
Відділення за адресою: Київ, пр-т Перемоги, 39
Була проблема з підписками та списаннями, оператор дуже мені допоміг і вирішив це питання. Вдячний а-банку!
Підтримка àбанку 27 червня 2026, 20:40
Приємно чути такі слова 💌 Це мотивує нас ставати ще кращими для клієнтів.
Будемо раді передати Вашу подяку експерту, який допоміг у вирішенні питання. Саме тому вже надіслали Вам особисте повідомлення на даній платформі 🙌
Диана Крылова 27 червня 2026, 12:07
Користуюсь А-банком активно рік.
Перше що хочу зазначити не лізуть постійно з лівими питаннями, нагадуваннями, спілкуються і допомагають дуже швидко і якісно. Гарна робота, буду користуватися і навіть не соромно такий банк рекомендувати друзям.
Підтримка àбанку 27 червня 2026, 13:57
Щиро дякуємо за Ваші теплі слова та високу оцінку нашої роботи! 😊💚
snu61673967 27 червня 2026, 10:02
Я коли робила абанк, трішки помилилась в імї, і мені його дуже швидко змінили).
Підтримка àбанку 27 червня 2026, 10:25
Дякуємо за Ваш відгук. Раді, що змогли швидко допомогти вирішити це питання. Завжди поруч та на зв'язку💚
Mister PoZzZitTivCcChik 27 червня 2026, 8:14
І мені відповідала «Катерина», дякую за теплі слова, і за допомогу, і за обьяснення, була приємна атмосфера, і багато теплих слів в мій бік, все було чудово, і все зрозуміло, дякую)
Підтримка àбанку 27 червня 2026, 9:52
Вітаємо! Дякуємо за такий теплий відгук.
Ми з радістю передамо слова подяки експерту, яка Вам допомогла. Для цього вже адресували Вам особисте повідомлення на даній платформі — зазирніть туди, будь ласка! 💚
PosIn 26 червня 2026, 16:33
Звернулась в чат бот з питанням стосовно кредитної картки, була приємно вражена людяністю оператора ❤️) Питання вирішилось оперативно! Дякую!
Підтримка àбанку 26 червня 2026, 17:05
Добрий день! Щиро вдячні за високу оцінку. Також будемо раді сформувати подяку на експерта банку, для чого вже адресували Вам особисте повідомлення на даній платформі 😉
snu14182108 26 червня 2026, 16:14
При відкритті карти мені погано підтвердились мої дані, і потрібно було пройти відеоверефікацію. Я звернувся у підтримку, де скоро отримав відповідь на своє запитання. Після цього дуже швидко пройшов верефікацію і тепер у мене є доступ до всього функціоналу банку.
Підтримка àбанку 26 червня 2026, 17:04
Вітаємо! Щиро вдячні за Ваш фідбек 💚. Раді, що Ви успішно пройшли верифікацію та відкрили для себе всі можливості банку. Дякуємо, що обрали нас! ❤️‍🔥
Anatolii Kostiukevych 26 червня 2026, 15:08
Завис кешбек за покупки на Аліекспрес. Після звернення відразу його нарахували. Відмінна робота😌😎
Підтримка àбанку 26 червня 2026, 15:20
Добрий день! Неймовірно вдячні за Ваш фідбек 💚. Наша команда завжди на зв'язку, щоб оперативно вирішувати будь-які питання 😎
Kristina77m 26 червня 2026, 10:21
Дуже погане обслуговування, коли береш швидка готівка, гроші відразу зараховуються, но банк не попереджає про те, що коли гроші найдуть на вашу зелену карту, і користуватися їми взагалі заборонено, переказ коштів зробила на свій же рахунок тільки іншого банку, так було підтвердження відео дзвінком, переказ пройшов і на тому все, після відразу заблокували всі послуги, навіть розраховуватись в наземному магазині. Скільки не телефонуєш проблему не вирішили протягом 7 днів, грошима не можеш користуватися, а відсотки кожен день нараховуються. Телефонувала щоб вирішити питання чого вони взагалі нараховуються, но все одно кажуть можливо буде вирішене питання ще через 5 днів. Краще в такому банку взагалі не брати нічого, нащо якщо ти не користуєшся, а тільки платиш нізащо відсотки. Дуже погано працює банк, раджу з ним не зв’язуватись взагалі.
Підтримка àбанку 26 червня 2026, 16:46
Вітаємо! Перепрошуємо за негативні емоції.

Для забезпечення безпеки фінансових операцій та захисту коштів, після оформлення кредиту дійсно може бути встановлено тимчасове обмеження на користування кредитними коштами.

Раді повідомити, що наразі питання успешно вирішене. Дякуємо, що прийняли наш дзвінок. Будемо раді продовжувати співпрацю з Вами.
Микола Пилипів 26 червня 2026, 9:29
Відділення за адресою: Івано-Франківськ, пл. Ринок, 14
Я військовий, ветеран, написав у підтримку абанку, звязалися зі мною через телеграм, дуже зручно доречі, описав свою ситуацію про те щоб зупинити нарахування відцтоків по кредиту. Вирішили моє питання моментально хвили 5 все тривало. Дуже приємна операторка. Пройшло хвилини три очікування, а вона пише — «вибачте за очукування»)))
Абанк це — не просто банк, це дуже крутий сервіс, ще мене так ніде не обслуговували, буду рекомендувати їх усім. З таким банком можна йти в розвідку. Щиро дякую, абанк незнаю ім'я оператора, але працівники у вас бомбезні. С — сервіс! Це дуже важлоивий критерій. Дякую! Слава Україні!
Підтримка àбанку 26 червня 2026, 9:40
Героям Слава! 🇺🇦
Щиро дякуємо за відгук і низький уклін Вам за захист України! Для нас велика честь надавати якісний сервіс швидко та без зайвого клопоту. Неймовірно радіємо, що питання з відсотками по кредиту вирішилося за лічені хвилини. Ми вже передаємо подяку нашому експерту. Дякуємо, що Ви з нами!💚
snu42241379 25 червня 2026, 15:30
Відділення за адресою: Чернігів, пр-т Миру, 35
Дружил, снова дружу, и буду дружить с А-Банком.
Снова дружу — до этого приставы разлуку устроили)))
Підтримка àбанку 25 червня 2026, 16:31
Вітаємо! Щиро дякуємо за Ваш позитив та таку міцну дружбу 💚
Klient055 25 червня 2026, 15:13
Нещодавно мав позитивний досвід у вирішенні питання з службою підтримки.
Цього місяця я проводив операцію на значну суму з урахуванням кредитних коштів, і при сплаті у пуш сповіщенні було зазначенно чи погоджуюсь я на списання певної суми, (ніде в сповіщеннях про комісію не зазначалось).
Після оплати в виписці бачу данну операцію, але з урахуванням комісії на 2300 грн. Для мене це значна сума, пробую в службі турботи відразу якось виправити, прошу скасувати операцію, оператор каже що подаємо запит.
Пробую теж саме подати запит на банк отримувача, на що він каже готові допомогти, але ще поки кошти до нас не надійшли, звертайтесь до посередника, який побачивши кошти відправить їх банку. Але з посередником звʼязку не було.
Над вечір помітив, що все ж таки операцію було виконано. Ну засмутившись чекав відповідь від А-банку, і через декілька днів оператор написав, що скасувати не вдалось сума списана можемо подати на чардж бек (але я розумію, що у мене шансів 0 бо операція була виконана, і послуга надана).
Після цього закривши борг перед банком вирішив, закрити усі рахунки, щоб більше так не втрапити, поспілкувавшись з службою турботи, оператор Ксенія запропонувала подати запит на повернення комісії від банку. (Хоча до цього обидва оператори, казали що ситуацію уже ніяк не виправити). Ось тепер чекаю на розгляд поданої заявки, і дякую Ксенії за її турботу.
Підтримка àбанку 25 червня 2026, 18:27
Вітаємо!

Дякуємо, що поділилися досвідом. Проведення операцій у рахунок кредитного ліміту передбачає комісію згідно з тарифами картки. Ми взяли до уваги Ваше зауваження та обов'язково врахуємо його в подальшій роботі для покращення наших сервісів.

Наразі Ваше питання на розгляді, ми повідомимо Вас про результат за фактом рішення.
Катерина Кірін 25 червня 2026, 10:43
Доброго дня, дуже дякую дівчатам з служби підтримки, допомогли у вирішенні мого питання. Дуже дякую🙏🙏🙏
Підтримка àбанку 25 червня 2026, 10:55
Завжди до ваших послуг і раді допомогти🥰
Karina Pankova 24 червня 2026, 21:54
Допомога була надана моментально та якість надання поглуг просто космос. Дякую
Підтримка àбанку 25 червня 2026, 8:39
Завжди поруч та на зв'язку💚
Проблема вирішена
Aleksandra359 24 червня 2026, 12:36
Олександро, отримуйте 5% кешбеку за будь-які покупки карткою àбанку 💚 До 500 грн до кінця липня

Таку умову було запропоновано мені банком.Я відразу зраділа і пішла витрачати кошти на усе, що давно мріяла, щоб заробити цей кеш.А далі мені постійно довелось зʼясовувати в чат боті -чому він не нараховується.А в банку зʼявилися якісь нюанси, які вони в повідомлені мені не вказали одразу.
обман або технічна помилка до споживача
Підтримка àбанку 24 червня 2026, 19:17
Вітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та прийнятий дзвінок.

Перепрошуємо за ситуацію та незручності, пов'язані з нарахуванням кешбеку.

Причиною стала технічна складність, через яку в окремих випадках при одночасній дії персональної пропозиції та кешбеку за категоріями нарахування могло відбуватись некоректно. Наразі складність вже усунуто, тож подальші нарахування здійснюватимуться коректно.

Дякуємо, що звернули нашу увагу на цю ситуацію — завдяки Вашому зверненню ми змогли оперативно виявити та виправити складність. 💚
Юлія Юра-Конончук 23 червня 2026, 23:13
Моя бабуся в переказі через вік часто плутає мої дані, неправильно вказує літери в прізвищі або імені. Служба підтримки а-банку завжди допомагає з вирішенням таких питаннь в режимі онлайн, просто перевіривши інформацію. Мені навіть непотрібно турбувати відправника, що мінімізувати стрес для людини поважного віку. Приємно мати з вами справу-все швидко, зручно та надійно. Дякую!!!
Підтримка àбанку 24 червня 2026, 8:17
Щиро дякуємо за зворотний зв'язок та довіру! 🥰 Ми завжди поруч, щоб підтримати Вас у будь-якій ситуації та зробити обслуговування максимально комфортним і швидким. 💚🤝
Жека Литатдло 23 червня 2026, 18:13
Відділення за адресою: Харків, пр-т Олександрівський, 91
Хороші новини завжди приємно. Сподобалось відношення операторів представників а-банку до клієнта професійне та по суті допомогли з проблемою яка виникла в мене Всім хорошого дня Слава Україні
Підтримка àбанку 23 червня 2026, 18:54
Вітаємо! Дуже приємно отримувати такий зворотний зв'язок. Будемо раді зафіксувати подяку на експерта банку, для чого вже адресували Вам особисте повідомлення на цій платформі 💚

Героям Слава! 🇺🇦
Тетяна Пишко 23 червня 2026, 13:33
18 06 2026 зробила переказ весторн юніон Україна, на собі, помилково.Звернулася до чату бот, А банку.
Зараз перебуваю у відпустці в Туреччині, гроші останні
Начебто все вирішили, було зроблено повернення, імовірно, помледний день повернення 22.06 .2026
За цей період гроші не прийшли на картку, Вестерн Юніон висить статус платежу «звільнено«Сьогодні.23.06.2026 пишу в чат бот знову, все почалося по колу.
Так як поки я на відпочинку в іншій країні, ймовірно, швидше за все з цієї причини, відповіді нема.
У результаті мені знову пишуть Заявку № 5025382 успішно створено!
Термін вирішення: 2026−06−26
Відчуваю, що 25.06.2926 все почнеться знову по колу
Підтримка àбанку 23 червня 2026, 21:15
Вітаємо! Розуміємо Ваше хвилювання.
Перевірили інформацію щодо Вашого звернення. Наразі банком направлено запит до системи Western Union на скасування переказу. Кошти будуть зараховані на картку автоматично після проведення системою повернення — орієнтовно протягом 2–4 банківських днів (вихідні дні при цьому не враховуються).
Ситуацію тримаємо на контролі, за результатом розгляду заявки обов'язково проінформуємо Вас особисто. 😉
Di Pal 23 червня 2026, 13:04
Хочу висловити вам величезну подяку
за вашу допомогу та терпіння. Попри
те, що моя SIM-картка не працювала, ви до останнього залишалися на зв’язку
та робили все можливе, щоб вирішити моє питання. Особливо ціную, що під час онлайн-спілкування з операторами ви не здалися і продовжували шукати рішення.
У результаті проблему було успішно вирішено. Щиро вдячна за ваш професіо-налізм, наполегливість і підтримку. Дуже ціную вашу роботу!
Підтримка àбанку 23 червня 2026, 13:51
Вітаємо! Щиро вдячні за Ваші приємні слова 💚. Раді, що змогли оперативно та якісно вирішити Ваше питання! Найвищою нагородою для команди є Ваші позитивні емоції та успішний результат. Дякуємо, що обираєте нас! ❤️‍🔥
Леся Тюхта 23 червня 2026, 12:36
Відділення за адресою: Луцьк, вул. Лесі Українки, 43
Було виплачено лояльний кешбек в сумі 2000 гривень по допомозі в реабілітації після операції
Підтримка àбанку 23 червня 2026, 13:09
Вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок та високу оцінку. 💚

Курс валют в абанку

Курс валют в абанку

Головна / Банки України 🏦 / абанк 💰 / Відгуки про абанку 📝
На сторінці ви можете ознайомитись з відгуками про абанку, а також залишити коментар про свій досвід співпраці з банком. Відгуки клієнтів, допоможуть вам вирішити, в якому банку краще розмістити депозит, взяти кредит готівкою, відкрити рахунок або просто обміняти валюту. Якщо банки не дають вам кредит, візьміть позику онлайн в мікрофінансових організаціях України.