Для того, щоб залишити відгук, потрібно увійти або зареєструватися
Назар Пащук 3 вересня 2026, 23:41
Дуже круте обслуговування, людяність та професіоналізм. Дякую щиро банку. Особливо подяка людині яка допомогла з вирішенням складних ситуацій! Дуже крутий спеціаліст Дарʼя! Щиро захоплююсь і радий що клієнт вашого банку!
Підтримка àбанку 4 вересня 2026, 8:49
Щиро дякуємо за довіру та такі теплі слова. Дуже раді, що професіоналізм і людяність, які Ви відзначили, стали для Вас відчутними не просто як слова, а на практиці. Обов’язково передамо Дарʼї Вашу подяку. 😊 Раді, що Ви з нами! 💚
solianik74 3 вересня 2026, 17:31
У додаку е функционал, е-чек, він не робе, нужен чек, банк його відмовляєтся предостовляти, причину отказа не говорить, заявку оставляв 26.08, буду писати скаргу на Нац банк.
Підтримка àбанку 3 вересня 2026, 20:22
Вітаємо! Дякуємо, що повідомили про ситуацію. Ми ретельно розглянули Ваше звернення щодо е-чека та вже звернулися до партнерів, які забезпечують його передачу. Отримали підтвердження, що необхідні доопрацювання щодо термінала виконано. Надалі чеки за операціями через нього мають надходити коректно.

Ваше інше звернення наразі перебуває в роботі у профільних експертів. За результатами його розгляду Вам буде надано зворотний зв’язок.
Сподіваємося, що надалі зможемо змінити Вашу думку про наш банк на краще.
solianik74 3 вересня 2026, 16:54
Пройшло 9 діб, банк так і не написав претезиционий лист на оспаріванія операціїї по платіжниї карти. Написал скаргу на нац банк, у кого какие проблеми с банком, советую, пишите сразу скаргу на Национальний банк, питаня буде вирішуватися скоріше, підтримка нічого не вирішует.
Підтримка àбанку 3 вересня 2026, 20:21
Вітаємо! Розуміємо Ваші емоції, проте Ваше звернення щодо збійної операції було прийнято банком. Наразі диспут уже передано до міжнародної платіжної системи для розгляду питання щодо повернення коштів.

Звертаємо увагу, що подальший термін розгляду визначається правилами платіжної системи та може становити до 55 днів, хоча відповідь може надійти раніше. Щойно отримаємо результат, обов’язково повідомимо Вас. Дякуємо за розуміння!
Марія Калініна 2 вересня 2026, 18:42
Дуже вдячна консультанту Світлані, повністю допомогла у вирішенні питання, відповіла на всі запитання, не залишила сумнівів) А ще чудова акція з преміум карткою, тепер я зможу користуватися віп залами безкоштовно коли породжую😉💗
Підтримка àбанку 2 вересня 2026, 18:51
Обов'язково передамо Світлані вашу подяку. Приємних подорожей😊
Мінфін
Відповідь адміністратора
4 вересня 2026, 13:38
Відгук зараховано (на 04.09.2026).
Користувач надав докази за запитом адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом або користувався послугами даного банку
marinel230197 2 вересня 2026, 13:07
Благодарна за очень эффективную помощь и реагирование! То, что во многих банках можно решить только на оффлайн встрече — здесь консультант в онлайн режиме мне оформил за 10 минут!
Підтримка àбанку 2 вересня 2026, 13:49
Дякуємо, що обираєте нас🥰
Yurii Kobko 2 вересня 2026, 11:19
Допустив помилку при щомісячноиу виборі категорій кешбеку. Працівники банку крім того що вказали на мою похибку так ще і нарахували не отриману мною суму кешбеку. Зі сторони працівників банку відчув не лише професіоналізм, а і чисто людське розуміння. Щира подяка!
Підтримка àбанку 2 вересня 2026, 11:53
Дякуємо за відгук!

Нам дуже приємно знати, що ви відчуваєте турботу нашої команди 💚
Milana Palermo 1 вересня 2026, 19:37
Доброго дня шановні. Одеса вітає. Я нещодавно в АБанку. Щиро дякую вам за вашу допомогу. Я буває можу некоректно задати питання, але отримую повністю зрозуміли відповіді. Ще раз дякую за допомогу та доброзичливість, з якої ваші консультанти ставляться до нас. Тримаймося, рідненькі.
Підтримка àбанку 1 вересня 2026, 20:16
Завжди раді допомогти та відповісти на всі питання. Вітання сонячній Одесі☀️
Maxim Solomin 1 вересня 2026, 14:38
Відділення за адресою: Миколаїв, пр-т Центральний, 4/5
Я, клієнт Абанку вже 10 років, звернувся до банку з заявою відкриття кредитного ліміту, але мені без підстав було відмовлено, хотя кредитна історія у мене відмінна, кредитів в інших банках та нефінансових установах відсутні. А ще послугу кредиту «платити частинами» мені відкрили, а споживчий кредит не надають. Якась дескриминація зі сторони Абанку.
Підтримка àбанку 1 вересня 2026, 16:24
Вітаємо!

Рішення щодо надання кредитного ліміту приймається індивідуально для кожного клієнта та на основі багатьох факторів.

Ми надіслали Вам запит у приватні повідомлення, щоб детальніше розібратися у Вашому питанні. Будемо вдячні за відповідь!
Наталья Бахур 1 вересня 2026, 10:37
У мене була проблема з відкриттям карти онлайн, я звернулася до техпідтримки і потроху вони допомогли це зробити. Зміна номеру телефона й отримала карту. Дякую дівчатам, які допомогли мені.
Підтримка àбанку 1 вересня 2026, 10:44
Щиро дякуємо за відгук🌸
Супер Бабушка 1 вересня 2026, 10:01
Найкращі побажання відділенню м.Жмеринка. Дуже сподобалось обслуговування
Підтримка àбанку 1 вересня 2026, 10:40
Дякуємо за теплі слова💚
Rafetus 31 серпня 2026, 23:41
Фахівець Наталія швидко допомогла у вирішенні мого питання. Дякую за професіоналізм і ввічливість.
Підтримка àбанку 1 вересня 2026, 10:39
Дякуємо за довіру🥰
19barakuda70 31 серпня 2026, 13:59
Гарний спеціаліст, дуже швидко мені допоміг.
Підтримка àбанку 31 серпня 2026, 14:45
Дякуємо за відгук💚
Alisa1111 31 серпня 2026, 11:01
Дуже гарний спеціаліст, допомогла швидко з усіма питаннями розібратись мені і мамі
Підтримка àбанку 31 серпня 2026, 11:43
Оце так відгук! 🥰🌷 Ваші слова вже передали експерту Світлані — їй точно буде приємно!
Aleksandra359 31 серпня 2026, 10:55
Було непорозуміння по Обслуговуванням платинум картки від, А банку.Дякую за турботу клієнтів свого банку.Все було вирішено дуже швидко операторами гарячої лінії банку Бажаю вам процвітання ❤️
Підтримка àбанку 31 серпня 2026, 11:46
Дякуємо за довіру та такий теплий зворотний зв’язок! 🫶 Нам дуже приємно, що ситуацію вдалося швидко вирішити, а робота нашої команди залишила у Вас позитивні враження. Цінуємо Ваші слова! ❤️
Alatiel 29 серпня 2026, 11:06
Хочу щиро подякувати А-Банку за неймовірну лояльність та клієнтоорієнтованість! Купувала дорогий робот-пилосос у магазині Dreame через розділ Smart-кешбек. Оплату випадково здійснила карткою іншого банку, і все одно було нараховано бонус у майже 500 грн, але він завис без підтвердження. До кінця строку залишалося всього 7 днів. Я звернулася у підтримку застосунку ABank24 без особливої надії, просто пояснила ситуацію та додала скріншот чека. Оператор підтримки не просто вислухав, а передав запит керівництву. В результаті банк проявив максимальну лояльність та вручну погодив активацію НЕ ТІЛЬКИ цього великого кешбеку, а й взагалі всіх моїх завислих неактивних транзакцій на суму понад 600 грн! Гроші вже на картці. Дуже приємно, коли банк бореться за свого клієнта не на словах, а на ділі! Дякую за такий крутий сервіс!
Підтримка àбанку 29 серпня 2026, 11:20
Завжди поруч і готові допомогти. Користуйтеся із задоволенням🥰
Тол Донск 28 серпня 2026, 18:59
Все попроси я решил вовремя
Підтримка àбанку 28 серпня 2026, 20:15
Дякуємо за відгук💚
Проблема вирішена
Артем Голодняк 28 серпня 2026, 11:37
Мені почали надходити дзвінки кожного місяця про внесення платежу по кредитному ліміту, хоча я вносив завжди все вчасно і продовжую вносити, я звернувся до підтримки банку, з проханням відключити ці дзвінки, тому що в мене є додаток і я там бачу, коли мені треба вносити платіж. Оператор Яна не вникала у моє питання, не намагався допомогти, коли я попросив вимкнути дзвінки від банку про внесення платежів, оператор повідомив, що вимкне дзвінки, після того, як я переуточнив, чи вимкнені тепер ці дзвінки, мені було повідомлено, що вимкнено рекламні дзвінки, хоча жодного питання за рекламні дзвінки я не задавав, питання було у дзвінках про платежі. Консультація, яка мала зайняти 3 хв, в результаті зайняла 30 хв, забрала мій час і ВЗАГАЛІ не вирішила моє питання
Підтримка àбанку 28 серпня 2026, 12:37
Вітаємо!

Щиро перепрошуємо за неприємні враження. Наші дзвінки здійснюються з метою нагадування про платежі, щоб завчасно допомогти уникнути наслідків прострочення.

Повідомляємо, що Ваше питання вирішено, а детальну інформацію відправлено Вам в месенджер.

Дякуємо, що допомагаєте нам ставати кращими!
Andrew1989 27 серпня 2026, 19:00
Чесно немає слів…Робив покупку в Єві, пізніше прийшлося скасувати. Повернення зробили, чекаю чекаю, коштів немає. Прочекав тиждень, телефоную на гарячу лінію, думав що у Єві щось трапилося, ну може не пройшло скасування чи ще щось. А тут виявляється *** контора заблокувала мої кошти і тримає в своєму використанні. Просять увага квитанцію, що Єва робила повернення. Телефоную в Єву, там в шоці, кажуть ми вперше з таким стикаємося, що банку необхідне підтвердження скасування операції!!! Надаю квитанцію, тепер вони мені пишуть, що до кінця вересня очікуте на повернення. У мене мільйон повернень було через інші банки, но це цирк реально, вперше я не можу отримати свої кошти через цю контору!!!
Підтримка àбанку 27 серпня 2026, 21:37
Вітаємо! Розуміємо, наскільки неприємно чекати на власні кошти, та перепрошуємо за негативні враження від цієї ситуації.

Хочемо розвіяти сумніви та пояснити технічний бік банківських операцій: банк ніколи не утримує кошти клієнтів для власних потреб. Будь-яка покупка проходить два етапи — резервування та остаточне списання. Коли магазин робить повернення, ми чекаємо офіційного підтвердження від банку-еквайра (банку, який обслуговує магазин). За правилами міжнародних платіжних систем ця процедура може займати 14 або 31 день.

Квитанцію, яку Ви надали, ми вже взяли в роботу та передали фахівцям для пришвидшення процесу. Наразі контролюємо питання та обов’язково зв’яжемося з Вами за результатом. Дякуємо за терпіння.
Vasyl Vodianyi 27 серпня 2026, 16:23
Як виявляється після закриття усіх рахунків, цей недо банк нараховує відсотки, в супереч законодавству України!
Остерінайтесь та обходьте стороною цю шарашкіну контору!
Краще з розумним загубити, чим з лурним знайти!
Підтримка àбанку 27 серпня 2026, 18:44
Добрий день! Шкода, що у Вас склалося таке враження. Банк працює відповідно до чинного законодавства та погоджених умов обслуговування.

Хотіли б пояснити ситуацію: за Вашою карткою діє ставка 3,4% на місяць. Оскільки картка не перебувала у пільговому періоді, за користування кредитними коштами були нараховані відсотки відповідно до тарифів. Основну заборгованість Ви погасили 25.08.2026, тому подальше нарахування відсотків не здійснюватиметься. Нараховані за попередній період відсотки будуть списані наприкінці місяця та відображені у Вашій виписці 1 вересня.

Детальну інформацію щодо ситуації ми вже надали Вам у підв’язаному для спілкування з банком месенджері. Сподіваємося, що нам вдасться змінити Вашу думку про банк на краще.
Tanya2508 27 серпня 2026, 14:49
Відділення за адресою: Харків, вул. Евгена Котляра, 12
У меня был перевод денег с Германии.незнала как мне перевести на карту.обратилась за помощь в службу поддержки, а банк.все подсказали.и сделали мне перевод.обращалась к ним не раз.я довольно что пользуетесь этим банком и что у них хорошая служба поддержки.я довольно.
Підтримка àбанку 27 серпня 2026, 15:38
Вітаємо! Дякуємо за чудовий фідбек 💚. Отримання переказів із-за кордону — це важлива справа. Наша команда завжди готова все підказати. Дякуємо за Вашу довіру до àbankу!

Курс валют в абанку

EUR 51 51.8