Мінфін - Курси валют України

Встановити

Відділення Абанку: Нововолинськ, б-р Шевченка, 13

Адреса:
Волинська область, Нововолинськ, б-р Шевченка, 13
Телефон:
7776
Час роботи:
Пн-Пт: 09:00-18:00 (каса Пн -Пт: 09:00-18:00, перерва: 13:00-14:00), Сб-Нд: вихідний
Відгуки про відділення:

Поділіться враженнями про це відділення

Щоб написати відгук, потрібно зареєструватися . Реєстрація займає близько 30 секунд.
5
7 квітня 2021, 12:29
⠀⠀Під час оформлення картки у АБанк24 після вводу ІПН стався технічний збій. Мене перенаправило на вікно входу. Набрав свій номер телефону, смс не пришло. Все успішно оформив після перезапуску смартфону. У додатку хотів подивитись місцезнаходження відділень чи пунктів видачі на карті у своєму місті. Не знайшов. Прямо з АБанк24 звернувся у підтримку. Там сказали, що найближче відділення, у якому можна забрати картку «Зелена» знаходиться у сусідньому місті. Була можливість оформити віртуальну карту, але я хотів мати на руках пластикову, тому вирушив у Нововолинськ.
⠀⠀Відділення невелике але затишне, приємно знаходитись. Персонал привітний. Очікував що заяву разом з паспортом кредиту отримаю у паперовому форматі, але ці документи були надіслані на електрону пошту. Був використаний простий електронний підпис шляхом підтвердження з фінансового номеру телефону. Заяву про відкриття рахунку я підписав не ознайомившись з нею (можливо на сайті є можливість ознайомитись з зразками, виправіть якщо не правий). Також, все-таки хотілось поставити свій підпис від руки (наприклад, розписатись з допомогою стилусу на робочому планшеті співробітника). Загалом і оформлення картки у АБанк24, і її видача у відділенні пройшли доволі швидко.
⠀⠀Дизайн картки, який можна побачити на сайті А-Банку та дизайн у реальності дещо відрізняються один від одного. Маю на увазі номер, термін дії та cvc2 код, що виглядають наче картою вже давно активно користуються і реквізити трохи затерті.Також на листівці, яку я отримав разом з карткою повідомляється про те, що її обслуговування безкоштовне, але не вказується інформація про комісію за обслуговування неактивного рахунку протягом 365 днів.
⠀⠀Переваги «зеленої» картки які для себе відмітив — відсутність комісії при поповненні у терміналах ibox та з карт інших українських банків.
Коментарі (5)
Ответ банка
Абанк
abank24
7 квітня 2021, 16:30
Доброго дня! В першу чергу, дякуємо Вам за вибір нашого Банку. Хочемо додати, що віртуальний формат картки «Зелена» також дозволяє відчути всі переваги картки нашого Банка, а саме: кешбек до 20%, нарахування % на залишок власних коштів, з віртуальної картки можна проводити будь-які видаткові операції, як і за звичайною пластиковою карткою, а також є можливість додати картку в гаманці Google Pay / Apple Pay і проводити операції в торгових точках за допомогою смартфона. У АБанк24 за допомогою віртуальної картки можна проводити всі операції, як і за звичайними пластиковими картками. Тарифи по Віртуальній кредитній картці «Зелена» такі самі, як по пластиковій картці «Зелена», детально з якими Ви можете ознайомитись за цим посиланням: https://a-bank.com.ua/cards/green. Проте, якщо Ви обрали пластикову картку, то впевнені, що вона Вам також сподобається.
Хочемо також додати, що комісія за обслуговування неактивного
рахунку протягом 365 днів складає 20 гривень на місяць, але не більше залишку власних коштів на картці, тобто в мінус баланс картки не вийде.
Будемо раді детальніше розібратись зі складностями, які у Вас виникли при відкритті картки і розглянути питання, щодо якості отриманого Вами пластику. Просимо Вас надати нам відповідь у приватному повідомленні🍏😊
5 не зарахована
25 жовтня 2019, 23:07
Звернувся в А-банк для отримання кредитної картки. Отримав досить швидко з бажаним лімітом. Обслуговування вічливе та швидке. Умови користування кредиткою чесні. Ніяких відсотків та передплати не виявив. Усе прозоро. Задоволення одне отримав лише від обслуговування в А-Банку. Банк дуже хороший рекомендую.
Написати коментар
Ответ банка
Абанк
abank24
28 жовтня 2019, 14:24
Доброго дня! Дякуємо, що знайшли час і оцінили нашу роботу!
Відповідь адміністратора
Мінфін
29 жовтня 2019, 19:13
Відгук не підтверджений «Мінфіном» (на 29.10.2019).
Користувач не надав документи на запит адміністрації сайту, які підтверджують, що він є клієнтом даного банку.
На сторінці зібрана вся інформація про відділення Абанку за адресою Нововолинськ, б-р Шевченка, 13. Якщо ви збираєтеся відвідати відділення, для того щоб відкрити депозит в Абанку - порівняйте попередньо ставки по депозитах в банках вашого міста. Якщо ж ви зібралися зробити обмін валют в відділенні  Абанку розташованому за адресою  Нововолинськ, б-р Шевченка, 13- конвертер валют допоможе вам порахувати на яку суму ви можете розраховувати. Нема часу чекати схвалення кредиту від, а гроші потрібні терміново? Оформіть кредит онлайн за 5 хвилин в кращих мікрофінансових організаціях України.