Мінфін - Курси валют України

Встановити
okhrimenko
Александр Охрименко Александр Охрименко
Зарегистрирован:
16 лютого 2010

Последний раз был на сайте:
25 лютого 2024 о 16:57
Александр Охрименко — Александр Охрименко
экономист
5 жовтня 2015, 15:56

Зачем НБУ уничтожила банк «Дельта»

Просмотров: 1733, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Коментарі - 7

+
+5
FFelix
FFelix
5 жовтня 2015, 18:02
#
Как я понял перезапуск это закрытия «привЕта»? Новое не построишь на старом.верно?
+
+2
Эрик Хартман
Эрик Хартман
5 жовтня 2015, 18:38
#
+ 5
+
0
FFelix
FFelix
5 жовтня 2015, 18:41
#
Как вы считаете когда будет ВА?
+
+2
Эрик Хартман
Эрик Хартман
5 жовтня 2015, 18:54
#
Этот вопрос нельзя рассматривать отдельно от ФПГ «ПРИВАТ» и общего состояния дел в СНГ. Выборы в местные советы это один из факторов. Филатов (креатура Коломойского) рвется в местную власть. Все его ролики и бигборды в отчаянии напоминают белое сердечко или тигра Тимошенко. Рожденный профукать, летать не может.

Зачем Коломойский брякнул что Путин шизофреник? Он что не понимал, что это окончательно решит вопрос с Москоприватбанком и Крымскими активами? Конечно понимал, видимо уже внутри себя попрощался с ними.

Пока еще у Коломойского есть друзья на западе. Но это пока. Время пока ждет. Но пока.

До 1 года думаю все будет тихо. Но в 2017 будет весело.
+
0
Андрей Иванов
Андрей Иванов
5 жовтня 2015, 18:11
#
Александр, а есть ли шанс получить % за время действия ВА? Вы слышали чтоб хотя бы по одному из обанкротившихся банков были такие выплаты или там уже ничего не остаётся? Даже если Вы не знаете точно, интересно Ваше мнение по этому вопросу.
+
0
Salom  bolalarnur
Salom bolalarnur
6 жовтня 2015, 13:18
#
Это Ваше???
«Західні інвестори зацікавлені в першу чергу в бізнесі, ніж в економічному благополуччі України, впевнений український економіст Олександр Охріменко.
Міжнародна асоціація свопів і деривативів (ISDA) офіційно визнала відмову України від виконання зобов'язань перед кредиторами, нагадує він. 15 постійних членів ISDA одноголосно вирішили визнати технічний дефолт країни.
»Оголошення дефолту України за єврооблігаціями, це вже не може бути чимось незвичайним. Фактично з моменту роботи уряду Яценюка після Майдану Україна перебуває у стані дефолту. Всі фактори дефолту Україна вже має: девальвація гривні, безробіття, крах економіки, суперінфляція ..." — підкреслює Охріменко.
Він додає, що «можна скільки завгодно верещати і кричати, що інвестори натовпом стоять, щоб інвестувати гроші на Україні, що Захід любить Україну, що вся Європа мріє допомагати Україні після Майдану», проте міжнародний бізнес більш прагматичний.
+
0
Salom  bolalarnur
Salom bolalarnur
6 жовтня 2015, 13:19
#
«І американським і європейським інвесторам все одно, який у Вас паркан і, хто у Вас працює головним Клоуном в країні. Їх цікавить тільки бізнес і ще раз бізнес, який приносить гроші», — запевняє Олександр Охріменко."
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися