Мінфін - Курси валют України

Встановити
kiraks
Зарегистрирован:
14 червня 2013

Последний раз был на сайте:
26 квітня 2024 о 07:04
Подписчики (90):
Kozak1
Козак UA
43 года, Червоноград
SESLEEVVSVLL
SESLEEVVSVLL
Olecka
Olecka
Magnat1707
Magnat1707
viktory2001
viktory2001
18 лет
hacking
hacking
Svit67
Svit67
naf422
naf422
artem
artem
харьков
Serg2346
Serg2346
39 лет, Харьков
Vova20
Vova20
uliymua
uliymua
все подписчики
kiraks — Бабулесы
5 квітня 2019, 20:05

Политическая РЖАКА

Вчерашние события, краткий пересказ:

Для тих хто пропустив вчорашні і сьогоднішні події, ввечорі відкрив фейсбук і ох… ває від происходящего. Конспект: Вова(нагло, борзо, чиста-па-пацанячему: Петя! я тебе забил стрелку. На Олимпийском! Но ты должен извинится! И всем сказать шо я не марионетка Коломойского! И еще анализы сдать! (фанаты зели: вау! пацан снял один ролик, и система усралась!!! аплодисменты, это круто!) Порох: Вова, дебаты это не шоу и их регламент прописаны в Законе. Почитай. Но ок. стадион, так стадион, мы уважаем твоих избирателей и готовы к дебатам! Олимпийский: к нам никто не обращался с запросом на проведение дебатов! ЦВК — альо! шо ви робите? регламент дебатов прописан в Законе! Аслания: денег на аренду Олимпийского в бюджет не заложено! Но кандидаты могут встречаться для дискус
сии самостоятельно на любой территории. Но за свой счет! И это будут не дебаты, а агитация! Штаб Пороха: мы готовы заплатить половину арендной стоимости Олимпийского. Ждем такого же шага от ЗеКоманды. Представники ЗеКоманди, оголосили брифінг. Прийшли блогери, заодно принесли Закон де прописан регламент дебатів: а, нє. ми вас не пустим, брифінг внєзапно только что отменился, прощайте.(себе под нос — цирк уродов какой-то!) Блогери: це офіційне звернення до виборців і преси? а можеш повторить на камєру? а чого нет? Притула: агов, народ! ось мій графік. 19-го я вільний. Можу бути модератором дебатів. Но обов'язково спитаю чий Крим і не тільки! Избиратели: Почему сразу Притула? Давайте оголосимо Нацвідбір! Другая часть избирателей: Нет! ми так без президента залишимось! ми вже оголошували нещодавно Нацвідбір! У підсумку ніхто не поїхав на Євробачення! Поручить модерацію перевіреній людині, щоб з гарантієй! Скрипін ще ж є. і Яніна Соколовська — хай вони модерують дебати! Яніна: Вова, не сцы! Вова: ой! а шо?! таки есть закон и дебаты четко прописаны? ой, как невдобно получилось… Штаб Зели: дебаты кандидатов должны проходить в установленном в Законе о выборах президента порядке. Штаб Пороха: Вова! Завтра в 9.00 мы ждем тебя в медпункте Олимпийского для сдачи анализов! Если ты не придешь — Президент сдаст свои анализы и уедет по делам. Избиратели: Вова! завтра в 9.00 не сцы *** ! Вова: ой… я ж думал это система усралась… а тут… то шо теперь робить? *** ілі не *** ? Штаб Зели: Нас не устраивает медпункт Олимпийского! Это государственное предприятие! Они могут быть заангажированы! Мы хотим *** только в комфортной, независимой лаборатории европейского формата! Евролаб! ( «незаангажировний» бізнес з раші, власник Пальчевский неоднократно світився на ефірах Скабєєвоі, має подвійне громадянство, тощо працює в ЗеКомандє) Олімпійський: так ми не зрозуміли? вас завтра чекать? а на 19-те у нас фестиваль меду! Національний Цирк: ми вільні на цю дату, єслі шо! Штаб Зелі: псс… там питають цілий день хто буде модератором дебатів? Давай шото рєшать! ми должни апєрєдіть! Бо зараз напарять Скрипіна, або Яніну! Вова: Ба-бу-шка- ааа! ой, нєт. Дубль два: Я, как кандидат в президенты вимагаю! Юлю Тимошенко незалежним і незаангажованим арбітром на дебати кандидатів! Супрун: В Україні є не так багато лабораторій, що можуть зробити дослідження яке вимагає кандидат Зеленський! Найбільш сучасне обладнання для цього є лише в антидопінговому центрі олімпійського комітету. На цьому обладнанні аналізують такі біологічні матеріали: сечу, волосся, нігті та навіть кров. Избиратели: Вова! Не сцы! Сцы! Другие избиратели: затегайте хтось Харківських Ультрас! Потрібно переспівати на нові слова: Вова-сцикло! лала-ла-лааа! Десь в Ростові: А-СТА-НА-ВІ-ТЄСЬ!!! Избиратели: ніфіга! show must go on!!!

Просмотров: 784, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Коментарі - 6

+
0
bonv
bonv
5 квітня 2019, 20:11
#
Задом — наперед:
Якщо ви хочете вирватись уперед, приготуйтесь поцілувати чимало задів. (Англійською: If you want to get to the top prepare to kiss a lot of the bottom.)
і машина коломойського:
https://espreso.tv/news/2019/04/05/zelenskyy_pryyikhav_zdavaty_analizy_na_kolyshnomu_mersedesi_kolomoyskogo_aryev
Нагадаємо, як з’ясувало раніше Слідство.Інфо, Володимир Зеленський не згадав у декларації кандидата на посаду президента 15-кімнатну віллу в італійському місті Форте-дей-Мармі, вартістю майже $4 млн. Маєток оформлений на одну з фірм кандидата в президенти.
Форте-дей-Мармі називають «російською провінцією» — зокрема, там мають нерухомість російські олігархи Роман Абрамович, Олег Дерипаска, а також члени родини Бориса Єльцина.

+
0
bonv
bonv
5 квітня 2019, 20:12
#
Кандидат у президенти, шоумен Володимир Зеленський 4 рази ухилявся від служби в армії
Відповідна інформація з'явилась у розпорядженні телеканалу «Прямий».
Повістку телеканал показав у ефірі 5 квітня. На початку воєнних дій на сході шоумену надіслали повістки тричі. Зокрема, 18 квітня, 23 червня та 15 серпня у 2014 році, а також одну повістку 10 травня у 2015 році.
За даними телеканалу, до армії Зеленський не потрапив, хоча придатний до проходження служби.
Зазначається, що кандидат у президенти перебуває на військовому обліку у Металургійно-Довгинцівському об'єднаному районному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки у Кривому Розі.
+
0
bonv
bonv
5 квітня 2019, 20:28
#
Молодому політику…
Секрет успіху — знати, кого звинуватити в своїх невдачах. (Вчимо англійську: The secret to success is knowing who to blame for your failures.)
+
+15
bonv
bonv
6 квітня 2019, 13:19
#
За рівнем провалів Зеленський обігнав усіх вітчизняних політиків, – експерт.
https://ua.112.ua/polityka/za-rivnem-provaliv-zelenskyi-obihnav-usikh-vitchyznianykh-politykiv--ekspert-486908.html
+
0
unknown unknown
unknown unknown
7 квітня 2019, 12:57
#
Підривлянський подправит «трохи» и новая п*эса готова!
+
0
kiraks
kiraks
7 квітня 2019, 19:38
#
:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися