Мінфін - Курси валют України

Встановити
gvaskey
gvaskey
Зареєстрований:
4 червня 2010

Останній раз був на сайті:
18 квітня 2024 о 16:38
Підписчики (2):
vokha74
vokha74
e2e4
e2e4
91 год, N******V
18 травня 2017, 17:16

Чому погано ,що багато хто радіє з блокування ВК та ОК.

1. Вконтакті це лише майданчик, де не має цензури, де простіше ніж на ФБ, де більші можливостей ніж на ФБ, де вседозволеніше ніж на ліво-ліберальному ФБ Цукерберга.

ВК — то лише майданчик Мінстець, АП та інша нечисть ще з 2014 року повинні були розпочати вести пропаганду у ворожих мережах.
Адже ВК це не лише доступ до українських користувачів. ВК — це доступ до багатомільйонної російської аудиторії.
Пропаганда, якою ніхто не займався на державному рівні. Натомість забороняють ВК.

2.Дії президента є незаконними, адже не можна заборонити доступ до будь-якого сайту в інтернеті. Можна або обмежити, або закрити сам сайт. Значить і каратись людина за дані дії не може. Президент має право закрити філіали офісів в вк. Але не заборонити доступ користувачів до нього. І за що? Це не може бути сайт з ворожою пропагандою, тому, що це соц.мережа, і контент там створюємо ми — юзери.

3.Заборона Яндексу- це взагалі повна маячня.бо він не є соцмережею, не має свогоконтенту.ЦЕ програма.Браузер.Як і Опера, який теж є російським.

А як в сша ?

Трохи менше року тому федеральний суд США заборонив провайдерам блокувати сайти і підтримав ідею мережевої нейтральності. З того часу блокування сайтів провайдерами в США офіційно вважається незаконною. Цим рішенням Федерального суду США підтримав концепцію мережевої нейтральності, принцип відкритого інтернету.АПДІ ніяка собака не може заборонити, навіть Конгрес.

Яким чином США бореться з пропагандою? Приймає законопроект, який передбачає відкриття при Держдепартаменті нового відомства, яке буде протидіяти російській і китайської пропаганди, шляхом заохочення вільного потоку правдивої інформації. До завдань відповідного відомства входить синхронізація і координація федерального уряду з розпізнавання, розуміння, викриття і протидії зарубіжної державної і недержавної пропаганді і дезінформації, спрямованих на підрив інтересів національної безпеки США

Переглядів: 537, сегодня — 0
Стежити за новими коментарями

Коментарі - 2

+
0
gvaskey
gvaskey
19 травня 2017, 14:52
#
Олександр Ружанський
14 год. ·
Багато хто з пересічних був задоволений, коли почув про «конфіскацію» півтора мільйардів у Януковича і його оточення. Ура, нарешті у Яника забрали гроші.
Те, що ніякого Януковича там нема взагалі, а все було зроблено у незаконний і злочинний спосіб, який був освячений самим Президентом, нікого особливо не бентежило. Це ж Янукович правда? Хоча, наприклад, у мене, це виносило мозок.
Коли декілька днів тому Порошенко видав указ про санкції, в тому числі, про блокування соцмереж, переважна більшість народу радісно захлопала в ладоні — ура, так їм московитам і треба. Те, що Порошенко і тут кричуще порушив Закон і Конституцію, знов майже нікого не цікавить.
Сьогодні влада скасувала Закон Савченко. І теж багато хто задоволений, мабуть, маючи логіку, що той, хто сидить в тюрмі, повинен сидіти як можна довше. І всім пофіг, що цей закон був чи не єдиний, який допомогав обмежувати правове свавілля в країні.
Так, ось. Коли всі ті, хто все це лайно від влади підтримує, в один день прокинуться не в Україні, а в Рашці, всі свої претензії вони зможуть спрямувати виключно до власних мізків.
+
0
Vera Voronina
Vera Voronina
19 травня 2017, 15:53
#
Когда они пришли за коммунистами, я молчал — я не был коммунистом.
Когда они пришли за социал-демократами, я молчал — я не был социал-демократом.
Когда они пришли за профсоюзными активистами, я молчал — я не был членом профсоюза.
Когда они пришли за мной — уже некому было заступиться за меня.

(по известной реплике немецкого пастора Мартина Нимеллера)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися