Мінфін - Курси валют України

Встановити
PerezdeCuellar
Perez de Cuellar
Зарегистрирован:
21 березня 2018

Последний раз был на сайте:
26 квітня 2024 о 18:29
Подписчики (437):
DrSAD
DrSAD
KOPPEL
KOPPEL
viktor197
Viktor Petrenko
54 года, Хмельницкий
fso
fso
Pavel30
Pasha Chernihiv
39 лет, Чернігів
Banderivets
Banderivets
54 года
krukkanoe2008
петро Крук
38 лет, Рівне
22124571
22124571
Samsa
Samsa
54 года
Markus88
Виктор Маркин
35 лет
Kambo
Kambo
TimTaj
Тимур Заробов
54 года, Киев
все подписчики
До Перемоги!
8 червня 2019, 22:12

Політичні дискусії: «свій-чужий, хто є хто?»

Мабуть у людей теж є своя система розпізнавання «свій-чужий».От чому коли був Майдан одні були за повстанців, інші-за Беркут? Тому що для одних повстанці-це «свої», а для інших «свої»-Беркут.І так майже завжди-поклик «наших б'ють» вирішує на чиїй стороні людина.Зараз одні на боці «сепараторів» і Росії, бо вони «свої», а інші на боці України, бо їх «свої»-патріоти України.І даремно намагатися «просвітити» людей, які за Росію-система «свій-чужий» не дасть їм стати на наш бік, у всякому разі щиро.Кажуть, що проросійських людей «зазомбували».Так, але не брехнею з телебачення, а підтвердженням їх системи «свій-чужий», в якій «свої»-це росіяни.Тобто. коли Росія почала масово створювати з України образ ворога цей образ співпав з їхнім образом «чужого».Ясно, що для таких людей «свої» не можуть бути поганими-поганими можуть бути тільки «чужі», тобто українці.Тобто проросійські люди народилися з російською системою розпізнавання «свій-чужий», в якій «свої»-це Росія, а «чужі»-це хто проти Росії.Цікаво, що Росія всіляко зміцнюючи систему «свій-чужий» серед росіян та проросійських людей всіляко знищувала цю систему у українців.І що ми маємо.Наш народ дезорієнтований настільки, що навіть ті, хто притримується націоналістичних поглядів, «стріляють в молоко».Люди не бачать ворога там, де він є-цим і пояснюється якась «нецілеспрямованість» нашого народу як щодо подій в Україні, так і окремих наших політиків-для одних вони «свої», для інших-«чужі»А от які вони насправді-люди не можуть твердо зрозуміти… Проросійсько налаштовані люди як собаки кидаються на все українське тому, що-«чуже».А українці спокійно розмовляють на російській мові, ведуть себе гуманно з тими хто прийшов знищити їх дім-Україну.І це тому, що не спрацьовує система «свій-чужий».Стільки років Росія збивала з толку систему «свій-чужий» українців розмовами про «братні народи»; про чортів в людській іпостасі-«бендеровців»; про «недоробленість» українців і сміхотворність української мови; про «хохлів», при народженні яких заплакав єврей; про те, що тільки Московське православ'я-істинна віра; що все саме велике та значуще народилося та відбувалося в Росії.Для чого Росії знищувати систему «свій-чужий» у українців? Хіба для того, щоб бачити Україну сильною і незалежною? Ясно що ні! І мені насправді жаль, що українці ніяк не можуть позбутися «толерантності» до ворога, який ненавидить їх і хоче знищити будь-яким способом. Бо саме в душах людей іде війна і результат її-життя, або смерть України! Тому браття, якщо вам розповідають і присипляють миротворчими балачками, домовленостями, нав*язуючи начебто про один народ і братерсво москальське — брехня і зрада. Слава Україні! .

Просмотров: 4208, сегодня — 0
Следить за новыми комментариями

Коментарі - 32

+
+30
bonv
bonv
8 червня 2019, 22:37
#
В України з росією немає ніяких шансів на розвиток економіки! Нічого спільного.
В України шлях до ситої Європи і подалі від нищенської росії..
+
+15
bonv
bonv
8 червня 2019, 22:38
#
«Россия, не имеющая никакого отношения к Руси и получившая, вернее – укравшая, свое нынешнее название в лучшем случае в 18 веке, тем не менее – нагло претендует на историческое наследие Руси, созданной на восемьсот лет раньше.
Однако Московская история – это история Орды, пришитая к истории Руси белыми нитками и полностью сфальсифицированная».
+
+30
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
8 червня 2019, 23:45
#
Росія не має свого національного  надбання, все вкрадено у інших народів, нації росіянин не існує, це манкурти, які є вихідцями  корінням з інших націй, в тому числі і українців. Методом змішування, примусового переміщення втрачається едентичность народів, ця чума поглинає, через певний час  втрачаються рідні мови, національні традиції і створюється біомаса рабів (орда) якими легко управляти.
+
+22
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
8 червня 2019, 23:21
#
Є таке відчуття тривоги, стара Влада не випрвдала очікувань українців-патріотів своєю бездіяльністю по знищенню п*ятої колони і зараз ця гідра підіймає голову, крок за кроком через засоби масової інформації, якісь приватні особисті перемовини з ворогом і підносять це як солодка халва, що є пасткою для України. От про що вони домовляються, зараз від їх дій, заяв гинуть хлопці на сході, бо такі як генерал котлів Хомчак, який драпав з Іловайська покинувши колони, зараз керує Українською Армією і надає накази (Во время войны на Донбассе возглавлял один из секторов АТО и конфликтовал с добровольческими батальонами – в частности, со стороны «Айдара» его обвиняли в отказе выдавать оружие этому подразделению. Лично руководил операцией по взятию Иловайска, которая обернулась окружением большой группы сил АТО, за что также попал под шквал критики.
Хомчак главным виновником трагедии назвал российское командование, которое нарушило договоренность о коридоре для украинских военных и дало приказ их расстрелять) — скрізь одна зрада.
+
+15
bonv
bonv
8 червня 2019, 23:53
#
Екс-секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов заявив про спробу реваншу з боку проросійських сил в Україні в світлі подачі народним депутатом фракції «Опозиційний блок» Нестором Шуфричем заяви проти нього в Генеральну прокуратуру, Державне бюро розслідувань і Служби безпеки України.
Про це він написав у Facebook. «Колишній «регіонал» Нестор Шуфрич подав заяву до ГПУ, ДБР та СБУ щодо відкриття кримінального провадження проти мене за наказ у 2014 році знищувати ворогів та боронити свою країну від російських загарбників. Для таких шуфричів захист рідної країни — це злочин, але я впевнений, що для кожного українця це обов’язок — захищати свою державу від будь-якої погані, що прагне позбавити нас нашої землі, нашої свободи, нашої незалежності. Якщо б ті події знову повторилися, я, не вагаючись, вчинив би так само.», — написав Турчинов на своїй сторінці в Facebook.
За його словами, подібні заяви «зараз не рідкість». «Оточення Януковича, проросійська «п’ята колона» підіймають голову, сподіваючись на реванш. Але я переконаний, патріоти України, де б вони не працювали — на державних чи недержавних посадах — ніколи не допустять цього реваншу ні в тилу, ні на полі бою! Нехай не сподіваються!», — написав Турчинов.
+
+15
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
22 червня 2019, 22:53
#
Приклад ЗеВладі, це події, які зараз відбуваються в Грузії. Не дай боже, якщо Зеленський і Ко почнуть грати на боці росії, а латентність в чіткій позиції прослідковується, то теж саме чекає і Україну, тільки жорсткіше і кривавіше.  З призначеннями на посади своїх наближених, ми розуміємо, яка подальша політика Президента, його команда, це його лице, його думки, наміри, дії. Зараз ЗЕ.. підіграє і українцям і ворогам і Заходу і Сходу, намагається всидіти на двух стільцях, це дійсно так виглядає, але це поки, коли пристосуються на місцях, як кажуть вмостяться і почнуть все контролювати, а також вибори попереду, захід особистостей з яких в команді є проросійські  реваншисти, з цього матиме підтримку в Парламенті  і почне вже  діяти  повільно і впевнено ламати Український шлях, який вже визначений, випробовуючи, де буде межа, а чи проковтнуть патріоти-українці і коли  знову почнуть палити гуму і відбивати загони «мусорів», це вже накипіло, ось що може статися.  Така помилка вибору ЗЕбілів, зніміть окуляри, або почитайте блог зверху.
+
+15
bonv
bonv
23 червня 2019, 10:46
#
Сподіваюсь що народ прозріє хоч і болісно але швидко..
+
+15
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
5 вересня 2019, 20:02
#
Сергей Столяренко
Червона лінія: «Зебіли, завдяки твоєму недолугому вибору на Виборах та уроду Зеленьскому, Цемах на волі! Пояснюю на пальцях мавпа - при спецоперації по терористу Цемаху загинув 1 український воїн і 1 отримав поранення! І ти падло - вякаєш щось зараз? Нагадати тобі про Цемаха? Командир ПВО »ДНР« Цемах: »Я БУК прятал. Покажу где он стартовал и где его забирал!"
+
+15
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
5 вересня 2019, 20:36
#
Дійсно викликає обурення дії нової Влади, такими кроками до Нового Майдану-3 шлях скорочується. Українці дуже волелюбна нація, Незалежезність здобута дуже великою ціною,  кров"ю і життям захисників, щоб зараз, ця ЗЕлена- влада здавала українські інтереси і зраджувала український народ. Ганьба.
Я ось міркую, невже ЗЕкоманда думає що схопила Бога за бороду і затьмарило розум людський  необмеженою Владою? Не розуміючи, що вони вразливі, як котята і їх правління залежать повністю від Західного Світу, як політично, так і фінансово. Рішення Європи про припинення безвізу, за тиждень народ винесе всю ЗЕнедолугу команду рехформаторів на смітник в кращому випадку. Тому перш ніж ВОВІК з вовіком про щось домовляються, то Захід в цей час уважно спостерігає, чи не зійшла Україна зі шляху європейських цінностей, демократії. Буде боляче.
+
+15
bonv
bonv
5 вересня 2019, 23:18
#
59% украинцев верят, что популистские обещания их кандидата можно выполнить на практике, а 84% опрошенных считают, что лично для них выполнение популистских обещаний будет выгодно.
Об этом говорится в исследовании Центра экономической стратегии (ЦЭС).

А у нас 73,22% таких малограмотних сподівальщиків... Буде дуже боляче від розчарування..
+
+15
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
8 вересня 2019, 10:21
#
Обмін — Радість одного дня з осадом. Подивимось ширше, що буде далі. Якщо Україна поступається своїми національними інтересами, то хто тепер з партнерів Західної коаліції буде надалі допомагати, втрачаючи свій економіний потенціал, запроваджуючи санкції проти росії? А як тепер спецпризначенцям виконувати бойове завдання? Коли Цемаха віддали, а є загиблі і поранені розвідники. Падає бойовий дух українського захисника. Я, наприклад, бачучи такі вчинки ЗЕ-влади, захищати їх не пішов би на передову. І такої думки багато патріотів України. То що буде далі, міркуйте.2-3-5 етапи, Деморалізація війська, відведення від стратегічних плацдармів, не стріляти у відповідь, захищаючись. Вода, світло в окупований Крим, допомагаючи ворогу. ЩО ЩЕ ЗДАМО? Ганьбою тхне і війною по Дніпру. Вибачте за прямолінійність.Таким чином окупант захопить ще заручників українців по вигаданим справам, враховуючи слабкість цього питання в Україні, та знову почне шантажуватиі щось собі в замін, ставлячи в не зручний стан Українську Державу. На мою думку, проводячи таку політику капітуляції опинимось в лайні з якого вибратись буде вже не можливо, хіба що тільки більшою ціною людського життя.
+
+15
bonv
bonv
8 вересня 2019, 11:59
#
На обмін йдуть найвідоміші російські військовослужбовці, низка відомих шпигунів і терористів а нам віддають захоплених моряків і політичних дисидентів які не вчиняли ніяких злочинів чи вбивств.. 
Обміни відбувалися і раніше. З 2014 року, завдяки СБУ, до рідних та близьких з РФ та тимчасово окупованих територій повернулося 3280 громадян України.
До цього часу  На тимчасово окупованій росіянами території Донбасу у полоні залишаються 227 українців. Про це повідомила Служба безпеки України.
+
+15
bonv
bonv
8 вересня 2019, 12:25
#
Глава МЗС Нідерландів Стефан Блок заявив, що Україна під тиском видала РФ бойовика «ДНР», фігуранта справи про катастрофу МН17 Володимира Цемаха. Про це міністр закордонних справ Нідерландів написав у відкритому листі на ім'я президента і парламенту країни.
«Кабінет міністрів глибоко шкодує про те, що під тиском Російської Федерації пан Цемах став частиною обміну полоненими і в даний час перебуває в Росії», - йдеться у листі.
Зе-влада йде на компроміси під тиском росії.. А це свідчить про слабку позицію зе-влади і бажання будь-якою ціною примиритися з росією. А це здача інтересів України.
+
+15
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
8 вересня 2019, 15:39
#
Помітив, що заходив пан Модератор на сторінку, почитати-перевірити. На моє глибоке переконання, міркую що він далекоглядна людина і не користується одноклітинними емоціями отари.
Справа не в тому, що обмін відбувся, повернулися наші бранці, це добре. Річ в тому що такими діями від Влади і як відбувався поспіхом обмін, незважаючи на прохання Західних партнерів не віддавати свідка злочину росії проти людства, терориста Цемаха. То ми втратимо в майбутньому набагато більше, повагу і підтримку партнерів на міжнародному майданику і саме головне і прикро, що в купі запланованих дій команди Зеленського програємо Україну.
+
+15
bonv
bonv
8 вересня 2019, 17:59
#
Можливо в цьому і мета Коломойського і його зе-влади. Як на росії -  авторитаризм..
Роблю що хочу за підтримки уряду і армії а народу популізм і розгін демонстрацій..
+
+15
bonv
bonv
8 вересня 2019, 18:02
#
Обсяги повноважень чинного українського президента Володимира Зеленського значно перевершують можливість його попередників, навіть ті, які мав авторитарний Віктор Янукович
Про це 7 вересня 2019 року заявив відомий журналіст, публіцист і громадський діяч Віталій Портников в ефірі програми «Суботній політклуб» на телеканалі Еспресо.TV.
«Зараз розподілу влади немає. Тому що законодавчої влади немає. Тому що президент приходить в парламент як до власного офісу і говорить депутатам, як їм правильно працювати. Немає уряду, як би залежав від партій. Немає уряду політиків, який передбачено нашою Конституцією. Уряд є продовженням президентського офісу. Значить, фактично, за всі справи в нашій країні відповідає рівно одна й та й ж людина. За президента — президент Володимир Зеленський, за уряд — президент Володимир Зеленський, за парламент — президент Володимир Зеленський. Залишилося тільки встановити жорсткий контроль над судовою владою. Щоб наша країна стала точною (хоча, можливо, карикатурною) копією сусідньої Російської Федерації і Республіки Білорусь», — пояснив він.
+
+15
bonv
bonv
8 вересня 2019, 18:03
#
При цьому, як зазначив Портников, у Зеленського, на відміну від Януковича, немає сильної, дієздатної опозиції.
«Сьогоднішня Україна нагадує мені Росію і Білорусь набагато більше, ніж у нещодавньому минулому. І я би сказав, що вона нагадує мені  Росію і Білорусь набагато більше, ніж в часи правління Віктора Януковича. Тому що тоді в країні була авторитетна опозиція, яка мола практично майже половину голосів в українському парламенті і могла б, якщо треба, силою блокувати антидержавні дії тодішньої влади, як це було із Харківськими угодами. Тепер цієї опозиції волевиявленням українського народу немає», - сказав журналіст.
«Український народ сам вибрав собі Білорусь», - наголосив Портников.
За його словами, в тому немає нічого дивного, адже 75% українців протягом останніх 25 років «завжди вважали найкращим політиком світу Олександра Григоровича Лукашенка»
«Така деградація думок обов'язково має призвести до деградації суспільства і держави. І все це має звалитися нам на голову. Воно і звалилося. Тепер подивимося, як в цьому жити», - підсумував Портников.
+
+15
bonv
bonv
11 вересня 2019, 11:08
#
Диктатура під маскою демократії.
Політичний бліцкриг розгортається просто на очах, йдеться про те, що президент Зеленський навколо себе концентрує владу настільки сильно, швидко і потужно, що, можливо, йому міг би позаздрити Віктор Янукович, який робив це неоковирно, тупо і примітивно.
https://espreso.tv/article/2019/09/10/oleksandr_ganuschyn_i_volodymyr_gorbach_pislya_demontazhu_bezpekovykh_instytuciy_pryydut_ne_prorosiyski_ukrayinci_pryyde_rosiya
+
+30
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
21 листопада 2019, 19:52
#
З річницею Революції  Гідності товариство! Всім терпіння і  витримки українці. Прийде час завершення розпочатого в 14 році.  побудову  Країни  європейського зразку,  бо шлях наш браття до Європи.  Будемо розумнішими  надалі, бо не покаране Зло, породжує ще більше ЗЕло  і  надбання  Революції  перемагає контрреволюція. Все буде добре і все буде Україна.
+
+15
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
28 листопада 2019, 20:49
#
Щось гілочка не задалася, мало хто пише про політику, але дискутувати я думаю що потрібно. 
Написав на сусідньому сайті  своє бачення, шо відбувається в Країні ще 22 листопада, але успішно  прибиральниця Ірина почала терти майже всі мої дописи, таке відчуття, що патоген ЗЕленого мороку роз"їдає душі українців,  суспільство  перетворюються на біомасу без мізків, зовсім нерозуміючи наслідки теперішнього  буття. Хтось може мовчати, та  спокійно спостерігати, як руйнується  Держава Україна за прийдешньої ЗЕ-влади, але  я гадаю, що треба  висвітлювати, та інформувати.
Зверху цього допису, це тільки частина, яку я сюди виклав і вона має продовження, що дійсно зара відбувається і до чого все йде.
+
+30
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
28 листопада 2019, 20:49
#
ЗЕлена влада, влада зрадників, дійде до розпорядження силовим органам взяти
під контроль всі відомі ресурси інформацйного простору і до проукраїнських телеканалів теж. Розпочинається
боротьба з патріотами, нацоналістами, та громадськими діячами і українським
народом по вказівці, та поставлених певних ультиматумів кремлем Зеленському зраднику. Є
ланцюг дій ЗЕ-влади, який вимальовується правдивістю мого твердження, що я
озвучив. Почалося все з Золотого-4, хамська поведінка Препиздента до
ветеранів добровольців, що говорить про ненависть до тих, хто захищав і
захищає Україну. Далі інцидент з Ігорем Мазуром (Тополя), затримання в
Польшіі якби громадськість не натиснула на МЗС та Владу мовчки все б було поховано, тобто це показує ставлення до наших Героїв-захисників України, також виклик в ГПУ командира роти Айдар Ігора Лапіна ветерана АТО
по надуманій сфабрикованій справі, чого ж це українські воїни російських найманців вбивали?,
прориваючись до луганського аеропорту, звільняючи територію від ворога. Ганьба просто якась відбувається,
наші силові структури СБУ, ГПУ, ДБР перетворюються на філії ФСБ і діють
проти Державних інтересів України.
+
+15
bonv
bonv
28 листопада 2019, 20:51
#
Тому що потрібно дійсно боротися з корупцією а не співпрацювати з олігархами корупціонерами які нашахраювали 5,5 млрд баксів з Привату…
Такою «боротьбою» з корупцією будуть виправдовуватися банальні бажання розпиляти чуже добро, домогтися політичного результату, вибудувати авторитарну систему.
+
+15
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
28 листопада 2019, 21:09
#
+15. Так, дивно шо не бачать каральні органи колаборантів, шахраїв і зрадників і навіть не чепають. Країна з виборами змінилася, наче все перевернулося з ніг на голову.
Але  терпець урветься і повстане  український нарід, бо велику ціну вже заплатили і багато  було втрачено  життів за свободу, та Незалежність. Слава Україні!
+
+30
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
28 листопада 2019, 20:51
#
PS. Дії ДБР, а саме Труби по аудіозаписам
перемовин з Богданом напревлені на відкриття надуманих кримінальних справ
проти п; ятого Президента України П.Порошенка, щоб відтіснити його від
політичних процесів. Зараз пред; явлено обвинувачення бувшому очильнику
Правого сектора в Одесі Сергію Стерненко у вбивстві нападника на нього, що
нападали вже втретє і людина захищалася, нікого це не хвилює. І таких
епізодів переслідування можна скласти десятки де прослідковується запланована зачистка
ЗЕленою Владою тих, хто заважатиме зливати Україну під московію. Якщо ти
промовчав сьогодні, коли діється свавіля з кимось, а не з тобою, завтра
промовчиш, коли прийдуть за сусідом, то післязавтра прийдуть за тобою і
ніхто цього не помітить. Тому гуртуємося товариство буде боротьба жорстка.
Слава Україні! Смерть ворогам!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=uRKvCPjl-KA&feature=emb_title
+
+15
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
10 квітня 2020, 20:16
#
Балух Володимир
Чи ще залишились у когось сумніви, що владу в державі захопили ЗРАДНИКИ ? Керовані кремлем малороси-запроданці плюють нахабно в посіріле від невимовного болю обличчя України-Неньки. Чекістська спецоперація із чергового згвалтування ЇЇ гідності і честі увійшла в фінальну стадію...Чи має сенс життя без ЧЕСТІ ? Для мене- НІ !  Якщо Сини і Доньки, замість бити морди зрадникам, розгублено витератимуть Неньці обличчя, то менше гроша Нам ціна... Благаю ВСІХ чинити спротив- від початку маршу добровольців і до повної Перемоги над окупаційним режимом ! УКРАЇНА-ПОНАД УСЕ !!!
+
+15
bonv
bonv
10 квітня 2020, 22:28
#
Жириновский: Коломойский может с нами договориться на тайных встречах. Запись 16.03.2019
https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=sZ3XcEbS14o&feature=emb_logo
І газ росія готова безкоштовно постачати тільки б роздробити сильну Україну або повернути в орбіту росії
+
+15
bonv
bonv
10 квітня 2020, 22:29
#
Помощник президента Украины Владимира Зеленского Андрей Ермак действует в интересах президента РФ Владимира Путина. Об этом российский политолог Андрей Пионтковский заявил 13 ноября в ходе интервью YouTube-каналу «Ложь путинского режима». «Для меня совершенно очевидно, что Андрей Ермак – это сознательно действующий агент путинского режима. И эти четыре человека – высшее украинское руководство сейчас: бандит [бизнесмен Игорь] Коломойский, его адвокат [глава Офиса президента Андрей] Богдан, Ермак, отрабатывающий интересы Кремля и, может быть, невинный дурачок Зеленский. Или актер, прекрасно играющий роль невинного дурачка», – сказал он.
https://gordonua.com/news/politics/piontkovskiy-zayavil-chto-pomoshchnik-zelenskogo-ermak-soznatelno-deystvuyushchiy-agent-putinskogo-rezhima-1431169.html
+
+15
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
24 серпня 2020, 20:05
#
« Як упізнати зрадника, батьку?

— Той, хто побіжить з ворогом про мир домовлятись, той і зрадник сину»

І. Франко «Захар Беркут».
+
+15
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
5 березня 2021, 19:21
#
Ми всі знаємо, що можна очікувати від пана Порошенко на посаді Президента України, бо пережили тяжкі і страшні часи, коли російська навала розшматовувала пограбовану Януковичем Країну.

Якби постало питання в майбутньому, чи дав би кожен з нас ще один шанс пану Порошенко обійняти посаду Президента, але за одних умов, виправити свої помилки попередньої каденції і повний звіт на Майдані через рік.

Умови до виконань такі:
1) Посадити Медведчука, Портнова і всю агентуру Кремля, закрити телеканали РУПОРИ ворожоі пропаганди в Україні.
2) Посади за грати тих, хто порушував Конституцію України в «ЗЕленій» Владі, а саме Зеленського і Коломойського, за Державну зраду і співпрацю з ворогом.
3) Ген. Штаб повинен очолити бойовий Генерал Забродський із заступниками-експертами на кшталт Ю. Бутусова і офіцерами, які пройшли пекло війни на сході Країни.
4) Генеральним прокурором повинен стати пан Стерненко.
5) Службу Безпеки України повинен очолити пан Ярош.
6) Секретар РНБО пан Турчинов.
7) Головою Національної поліції пан Білецький.
8) Прем‘єр мінстром пан Гройсман.
9) Головою НБУ пан Яценюк.
10) Змінити всіх «Вовків» в Судах і повністю перезавантажити Судівську систему разом з прокурорською. Визначити хто працював на користь Української Держави, та не завдавав шкоди іміджу Країни. Інших звільнити і покарати за неправомірні рішення.

Якщо пан Порошенко виконає умови українського суспільства, то
+
+15
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
12 липня 2021, 11:37
#
Зеленський є зрадником України, це зрозумілий факт. Процесу рано, чи пізно бути — «Державна Зрада».
Що далі, залежить, чи терпітиме український народ і нація це ганебне непорозуміння, яке обіймає посаду Президента України до завершення каденції. Насправді, вже сьогодні жаль марно втрачених два роки з відкочуванням Країни назад по всіх міжнародних показниках, а по відчуттям, то котимось вибачте в якусь клоаку. Мені соромно за Україну, що до Влади обрали такого безвідповідального блазня, який насправді є посміховиськом, як всередині Країни, так і на Світових майданчиках представляючи Україну. То зараз пам’ятайте кожен, хто віддав голос за Зеленського, що Бог розум ваш при народженні відняв, ви є більшість розумово недорозвинених, це ваша цілковита відповідальність в теперішніх і наступних бідах, які є і чекають по-переду. В цей День, Свято Конституції нашої Держави якось сумно, як ніколи, бо блазні при Владі чхати хотіли і плювали на Конституцію неодноразово, порушуючи Основний Закон. Але все одно є надія, що знову Країна стане на правильний шлях і надихають слова Т. Шевченка: «Борітесь і поборемо…»
Слава Україні!
+
+15
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
1 листопада 2021, 11:51
#
Відбувається повільне «оскотинювання» населення України Владою Зеленського. Я б назвав іі Влада — «діти вихідного», аморальна зграя неофітів і фріків. Ні відповідальності, ні гідності, ні розуму.
Вся видимість бурхливої діяльності завдає тільки шкоду Державі, зруйнували інституційні засадничі стовпи, повагу, вбивається довіра до України, доходячи до абсурду в здоровому мисленні, як таке можливо? Своіми діями, в той час і бездіяльністю, заявами, та прийняттям рішень в складних ситуаціях, які ж самі і породили. Влада Зеленського створила підґрунтя, сприятливого середовище для неосвічених невігласів, негідників і зрадників, які легко проникли і посіли на вищих щаблях керувати Україною. Скрізь «рука-руку миє», швидко корумпуються, себе захищають, бо тільки так можуть ще набити деякий час свої кишені знаходячись при Владі, грабуючи без озирання на відповідальність перед українським народом, та Державою. У населення України притупляється відчуття справедливості, дивлячись на весь цей дешевий квартальний «Балаган -95», а головне, що немає покарання за бездарне керування Країною. До чого котимось, хочу спитати кожного, куди падаємо, в яку прірву?
+
+15
Perez de Cuellar
Perez de Cuellar
1 листопада 2021, 11:51
#
PS. Втрачається гідність українця, бо створений хаос постійноі боротьби на виживання в який навмисне штовхають, населення перетвориться на стадо жебраків, яке легко управлятиметься, та в кінцевому втратить основну цінність — свободу. Ось така, дуже продумана і послідовна політика втілюється не дуже розумним «Президентом на велосипеді». Замисліться, чи готові ви перетворитись на «скот», аналізуючи минуле життя, теперішнє і яке чекає майбутнє? Різниця є, від'ємна у вимірі, для всіх і для Держави Україна.
На жаль, це наймерзенніше «Непорозуміння» зараз прикрився з усіх боків, та має імунітет. Так, Ізраїль ніколи нікого не видав з економічних, та фінансових злочинів, хуцпа вона і в Африці хуцпа. Але після програних виборів, до оголошення результатів ЦВК, криворізька близькосхідна національність на президентських бортах, наче «зелена сарана», масово покине обкрадену вщент, нашу Україну. А гроші вони вже давно тримають за кордоном, у них це називається — творчістю.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися