Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 серпня 2024, 10:02

Приватбанк розробив новий функціонал «Оплати частинами» для збільшення продажів в інтернеті

Відтепер інтернет-торговці можуть надавати своїм покупцям можливість оплати покупок одночасно карткою та у «Оплату частинами«/»Миттєву розстрочку». Про це повідомляє пресслужба Приватбанку.

Відтепер інтернет-торговці можуть надавати своїм покупцям можливість оплати покупок одночасно карткою та у «Оплату частинами«/»Миттєву розстрочку».
Фото: pixabay.com

Читайте телеграмм-канал«Мінфіну»: головні фінансові новини

Як використовувати новий функціонал

Для використання нового функціоналу торговцю необхідно активувати його в налаштуваннях особистого кабінету «Оплати частинами».

Після цього клієнти магазину зможуть сплачувати вартість купівлі частково власними коштами з картки, а залишок оформити в «Оплату частинами» чи «Миттєву розстрочку».

«Це дозволить не лише залучати нових клієнтів з лімітом „Оплати частинами“, а ще й утримувати тих, в кого його не вистачає», — йдеться у повідомленні банку.

Зазначається, що такий сервіс доступний для торговців в інтернет-магазинах, соціальних мережах, торгівельних майданчиках та використовує вже понад 160 партнерів «Оплати частинами». Продавати можна як техніку, одяг, меблі, товари для дому, так і навчання, курси та інші товари.

Автор:
Роман Мирончук
Редактор стрічки новин Роман Мирончук
Пише на теми: Економіка, фінанси, банки, криптовалюти, інвестиції, технології

Коментарі - 2

+
0
veritas69
veritas69
9 серпня 2024, 11:04
#
Нафіг приват. лишив щоб в дію входити
+
0
Vasssiliy
Vasssiliy
9 серпня 2024, 13:41
#
Под какой процент сразу напишите
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися