Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 лютого 2024, 11:49

ЄС спрямує доходи від заморожених активів рф на закупівлю зброї для України — фон дер Ляєн

Європейський Союз спрямує доходи від російських фінансових активів, що знаходяться в європейських банківських установах, для колективної закупівлі зброї для України. Про це заявила президент Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн, повідомляє Укрінформ.

Європейський Союз спрямує доходи від російських фінансових активів, що знаходяться в європейських банківських установах, для колективної закупівлі зброї для України.
Фото:ukrinform

►Читайте сторінку «Мінфіну» у фейсбуці: головні фінансові новини

«Прийшов час обговорити використання прибутку від нарахувань на заморожені російські активи, для спільної закупівлі військового обладнання для України. Не може більш потужного за це символу, або більш доцільного використання для цих грошей, щоб зробити Україну та всю Європу більш безпечним місцем для життя», — наголосила фон дер Ляєн.

Читайте: Джанет Єллен закликала знайти спосіб передати Україні російські $300 млрд

Нагадаємо

1 лютого лідери країн ЄС підтримали пропозицію Єврокомісії про використання доходів від заморожених російських активів для фінансування допомоги Україні.

Коментарі - 3

+
+30
Kharakternyk
Kharakternyk
28 лютого 2024, 11:56
#
Подруга Білла Гейтца жгьот!
+
0
Mindent
Mindent
28 лютого 2024, 12:38
#
А когда они разморозятся?
+
0
user mf
user mf
28 лютого 2024, 21:18
#
Цікаво, хтось із відвідувачів цього сайту підписав петицію до W-H (US) про поэтапне направлення 300 рус ярдів на фінансування поточних і майбутніх видатків України? (КМ і єрмак з командою не матимуть доступа до цих фондів — це так, упереджуючи скиглення про корупцію і таке інше).
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися