Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 листопада 2023, 13:44

Аеропорт «Бориспіль» допоможе відновити американська компанія

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» та американська інфраструктурна консалтингова компанія AECOM підписали меморандум, який передбачає відновлення й модернізацію інфраструктури аеропорту й авіаційного сектору України в цілому. Про це повідомляє пресслужба летовища.

Міжнародний аеропорт «Бориспіль» та американська інфраструктурна консалтингова компанія AECOM підписали меморандум, який передбачає відновлення й модернізацію інфраструктури аеропорту й авіаційного сектору України в цілому.
Фото: facebook.com/airportboryspil

Читайте «Мінфін» в Instagram: головні новини про інвестиції та фінанси

«Меморандум знаменує собою важливу віху для відновлення авіаційного сектору України та є частиною глобального плану з відновлення та модернізації національних аеропортів, який було розроблено під керівництвом Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Ми усвідомлюємо переваги програмного підходу AECOM та з нетерпінням чекаємо співпраці для реалізації наших планів щодо відновлення", — зазначив генеральний директор Міжнародного аеропорту «Бориспіль» Олексій Дубревський.

Меморандум має на меті співпрацю, обмін інформацією та консультаційну підтримку фахівців AECOM у напрямках реконструкції та модернізації інфраструктури аеропорту «Бориспіль» за сприянням просування критично важливих проєктів, які мають вирішальне значення для відновлення авіазв'язку зі світом та є ключовими для авіаційного сектору країни.

Компанія AECOM має великий досвід участі у відновлювальних роботах різної складності по всьому світу — AECOM та її дочірні компанії брали участь у післявоєнній відбудові в Іраку, Афганістані та Боснії, а також у відновленні після стихійних лих у Непалі, Гаїті, Японії, Індонезії та країнах Карибського басейну.

Крім того, експерти компанії ухвалювали успішні авіаційні рішення для різних проєктів і континентів, від аналізу фінансового і технічного обґрунтування до проектування, генерального планування, управління програмами та будівництвом.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися