Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 листопада 2023, 14:36

McDonald’s відкрив перший заклад на Кіровоградщині

Мережа ресторанів швидкого харчування McDonald’s 13 листопада відкрила перший заклад у Кіровоградській області — в місті Олександрія. Про це повідомила пресслужба компанії.

►Читайте «Мінфін» у Instagram: головні новини про інвестиції та фінанси

Деталі

Заклад розташований за адресою вул. Гетьмана Мазепи, 23.

«Завдяки розташуванню у самому серці країни, посередині траси М-30, що об'єднує схід і захід України, ресторан особливо зручний для тих, хто в дорозі», — йдеться в повідомленні.

У McDonald’s зазначили, що продовжують відкривати ресторани у невеликих містах і на трасах, щоб бути ближчими і зручнішими для клієнтів.

Ресторан маж площу понад 470 м², для гостей є 123 місця у залі та 122 на терасі, а поруч з рестораном — дитячий майданчик. Усередині працюють 10 цифрових терміналів самообслуговування для комфортного здійснення замовлення.

Ресторан і МакДрайв працюватимуть з 07:00 до 22:00. Під час повітряної тривоги заклад зачинятиметься, аби працівники і відвідувачі могли перейти у найближче укриття, і відкриється орієнтовно через годину після її скасування.

Олександрійський McDonald’s став 96-м рестораном серед тих, які нині працюють в Україні, і забезпечив понад 80 робочих місць.

Запрошуємо на найбільшу конференцію з інвестицій від «Мінфіну» — «Жити на відсотки».

Це унікальний шанс дізнатися про таємниці інвестицій від експертів: найактуальніші стратегії, практичні поради та можливість поповнити свій інвестиційний арсенал. Простими словами про важливе!

Приєднуйся до нас за цим посиланням !

Автор:
Ярослав Голобородько
Редактор стрічки новин Ярослав Голобородько
Пише на теми: Макроекономіка, фондовий ринок, криптовалюта

Коментарі - 1

+
0
An GenShuo
An GenShuo
13 листопада 2023, 18:07
#
Мрії мого дитинства збуваються, хоча їх більше вже немає у списку мрій…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися