Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 листопада 2023, 11:37

Чорна п'ятниця — планшети за максимальною знижкою

24 листопада 2023 року — це знаковий день для всіх, хто любить шопінг. Чорна п'ятниця дозволить купити якісну техніку за величезною знижкою. Саме час придбати модель планшета про яку ви так давно мріяли. Не пропустіть можливість купити мобільного помічника для себе і близьких, адже Чорна п'ятниця створена для цього. Щоб не помилитися з вибором моделі, варто ознайомитися з їхніми особливостями.

Операційна система

Виробники використовують для планшетів різні види ОС. Серед користувачів популярні два види:

  • Android — представлена в моделях у різному ціновому сегменті, справляється з багатозадачністю, отримує регулярні оновлення і дає змогу налаштовувати елементи під потреби користувача.

  • Apple iPad OS — створена спеціально для моделей від американського бренду, надійна, оптимізована для додатків, також регулярно оновлюється і доповнюється новими функціями.

Обидві ОС — надійні та підходять для виконання різних завдань. Що стосується встановлення додатків, то на планшетах Apple ви зможете завантажити програми тільки з AppStore. Власники Android отримують у розпорядження кілька сервісів — Google Play, офіційний магазин системи та інші ресурси.

Діагональ екрана і тип матриці

Електронні пристрої розрізняються за розміром. Невеликі моделі з діагоналлю від 7 дюймів зручно брати з собою. Для навчання і робочих завдань краще підібрати екран побільше. Діагональ 10 дюймів дасть змогу малювати, створювати дизайн-проекти, грати, дивитися фільми.

Звертайте увагу на матрицю IPS. Вона добре передає кольори і відрізняється широкими кутами огляду. Зображення не спотворюються при нахилі. Ці моменти важливі в роботі дизайнерів і художників.

Потужність техніки та пам'ять

Продуктивність залежить від потужності процесора. Android-моделі можуть працювати на MediaTek і Snapdragon. Американський бренд встановлює оригінальні процесори від Apple. Важлива і кількість ядер — 6 або 8 підтримують одночасний запуск кількох програм, роблячи роботу і навчання комфортнішими.

Відрізняється і кількість вбудованої пам'яті, яку варто вибирати залежно від сценаріїв використання.

Пристрої на Android підтримують установку флеш-карт, що збільшує кількість місця для зберігання файлів і програм. Планшети від Apple не дають такої можливості.

Ємність батареї та технології зв'язку.

Сучасні планшети доповнені потужними акумуляторами. Вони забезпечують автономність пристроїв від 10 до 15 годин активного використання. Цього достатньо для цілого для навчання.

Виробник подбав і про наявність технологій зв'язку. Добре, якщо модель буде підтримувати:

  • 4G LTE;

  • Bluetooth;

  • Wi-Fi.

З ними ви зможете серфити в інтернеті, підключати колонки та навушники.

Період Black Friday починається з 20 листопада. Ще є час підібрати моделі, які підійдуть для розв'язання навчальних і робочих завдань, а також відпочинку за фільмами, іграми або читанням. Заздалегідь ознайомтеся зі списком мобільної техніки за знижками та встигніть замовити товари на Comfy.ua.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися